10.gün test sonucum....

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama

12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
nu listeye bakarsak senin yumurtlama gunun hangisi oluyor

Son düzenleme:

Canım bu tablodan pek bişey anlamadım..benim de mikroenjeksiyon biliyorsun...

benim 16 gunum falan olduguna gre senin daha erken donemdir bu yuzden degerin bence normal belki herkesin gıbi degil ama listeye gore olabilir bir deger
uzme kendini en azından sen artık biliyorsun rahmine tutunma olmus ben bunu bile hic yasamadım
lutfen uzulme sakın ol insallah artıcak deger

canım inş. değerin 2 katına çıkacak bak zenanınkiside seningibiyken 2ye katlamış sakın üzülme stres yapma ağlamaaaaa inş. bebeğin seni bırakmıyacak :CüvCüv::CüvCüv:

Bademcım rabbım yardımcın olsun lutfen canını sıkma umarım hersey gonlunce olur hakkında hayırlısı neyse o olsun bak suandan ıtıbaren nekadar streslı olursan bebegınde streslı olur darısı basına ama benım kızım hamılelıgım bıraz streslı gectı dıye suan baya bı sınırlı sende lutfen bıraz sakın ol ok canım kendıne ıyı bak

badem canım ama ben şimdi sana kızıcam çok sabısız davranıyorsun gününü beklemeden tahlil yaptın hadi onu geçelim şimdide sonucun ne olacağını bilmeden oturdun ağlıyorsun ben sana ne diyeyim yaa hamileysen neden o çocuğun moralini bozuyorsun şimdiden. ağlamak yokk ağlamayı hayatımızdan çıkarmamız lazım biz çok güçlü anne adayları olmamız lazım vede sabırlı olmamız lazım bak hepimiz aynı durumdayız bu işe girdiğimizde kazanmakda kaybetmekte olduğunu bilerek girdik en azından deneye biliyoruz bu imkanlara sahip olmuşuz yaa hiç doktora gitmemiş olsaydık gidemiyor olsaydık bide bunu düşün biz bu işi başarıcağız bunu asla aklından çıkarma belki biraz erken belki biraz geç ama olucak anlıyormusun beni kalk yüzünü yıka bebeğinle konuş belki karnında belki uzaklarda biyerde ama o seni duyucaktır ona ve hayata gülümse tmm arkadaşım gülmek herkese pozitip enerji ve pozitif sonuç verir

Allahım inş. değerin yükselir canımm...Ama arkadaşların dediği gibi bak en azından bebeğin sana tutunmuş şimdi negatif sonuç alsan bile çok büyük bir şansın var bunu düşün hem daha belli de değil moralini bozma...

benim ilk denememde 10 gün değerim 11,50 ydi ve 12 gün 223 olmuştu sen hamilesin tebrikler canım bol bol dinlen

Bademcim Merhaba,

Testi 10. gün de yapmışsın seni sabırsız seni. Ben 13. gün yaptım testi değerim 113 çıkmıştı. Yani normal bir gebelikse 2 günde bir değer 2 -3 e katlanıyor olması gerekiyor. BHCG 20 nin üstü dolayısı ile ümit var. Aslında testi transferden 12-14 sonra yapmak gerekiyor ondan öncesi yapılan testlerde yanılma payı yüksek sekercim. Sakın strese sokma kendini. Güzel haber alıcaksın yakında.

bademmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişsin sennnnn :sm_cool:gör bak şimdiden tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey: olumlu düşün ki olumlu olsun ne bu stresss yaaaaaaa neden bu karamsarlıkklava: çık bebeğinle gez dolaş ona şeker al:mymeka: ve lütfen olumsuz düşünme ben biliyorum içime doğuyor hamişsin sennnnnn:teytey: Rabbim inşallah yar ve yarımcın olur ve o çok ihtiyacın olan meleğine sağ salim sorunsuz kavuşursun :Saruboceq: dualarım seninle canım :Saruboceq: Rabbim biz olmayanlara da nasip etsin :Saruboceq: benimde çok ihtiyacım var bu aralar meleğimesenağlama ay neyse zırlama zamanı değillll hamişsinnnnnn dara dara hamişsin dara dara sen hamişsin bademim kaydirigubbakcemile3

canım ınsallah degerın hemen yukselır..........ben degerden anlamam ama arkadaslar ıyı dıyor ıste.....ınsallah hemen yukselır bugunlerı atlatırsın...kendını de bebısınıde ALLAHA emanet et canım...

Bademcim üzülme ne olur. Allahım yüzünü güldürsün. Annemin bir sözü var ben üzüldüğümde bana " Allahın hazinesi çoktur, vermekle eksilmez der" Rabbim hazinesinden bizlere de versin inşallah. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah nasip eder inşallah.

Cnmm benımde 11.gun kanım 38.69 çıktı /// 12.cı gun 62.07 çıktı
kanamamda var sanırım kanama sendede var benım hatta bu kanama 13 ve 14cu gun baya çoğaldı doktor pazartesı gel dedı pazartesıde benım 14.gunumdu değerım 117 olmuştu bana merkezde babalar gıbıhamılesın hiç korkma kanamada olur bazı bayanlarda dedıler..
şimdi 25 kasımı beklıyorum ınsallah kese gormekte nasıp olurr

sen testı ya yarın yada bı sonrakı gun bı daha mutlaka yaptır
kesınlıkle 2katı olcak uzulme hamılesın :))

BADEMİNN CANIMM SAKIN STERS YAPMA BU VARSA BEBİŞEDE YANSIRR BEN İNANIYORUM Kİİ İNŞALLAH DEĞERİN KATLANACAKK 2 GÜN DAHA DİŞİNİ SIK PEK DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ..HEM KANAMANIN DURMASIDA İYİ Bİ GELİŞME BENCE..RABBİMM YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIMM DUALARIMIZ SENİNLEE :Saruboceq::Saruboceq:

bademcim değerin negatif değilki üzülüyorsun inşallh 2 gün sonra 2 ye katlayacak kendinide bebişinide üzme

bademcım ne olur moralını bozma cevremızdede bu sıtedede bunun benzerı sonuclar oldu uzulmek ıcın daha cok erken degerının 2 gun sonra 2 katına cıkması lazım senın bebısın bıraz nazlı olacak sanırım sen ıcını ferah tut canım

Okuduğum güzel sözler,yazdıklarınız bana öyle moral oldu ki....

Sen hamilesin yazısını okuduğumda mutluluktan ağladım...senağlama

Hepinize çok teşekkür ederim...

İnşallah bu hamilelik sonuna dek devam eder...

Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar...

Allah hepinizden razı olsun....:1hug::1hug:a.s.a.s. :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hayırlı olsun bencede hamilesin inşaallah

canım umarım değerin 2 ye katlar umarım bebeğine kavuşursıun inşallahhhhhhhhhhh....bademcim senin tüp bebekmi aşılamamıydı canım adetine kaç gün kala yaptırdın bu testi?

canım umarım değerin 2 ye katlar umarım bebeğine kavuşursıun inşallahhhhhhhhhhh....bademcim senin tüp bebekmi aşılamamıydı canım adetine kaç gün kala yaptırdın bu testi?

Benim mikroenjeksiyondu canım.trasnferin 10.günü test yaptırdım.normalde 12.gün testi istenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…