10.gün test sonucum....

cnm lütfen bekle karamsarda olma ...........merakla 12.günki değeri merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba.

Bu gün 10.gün kan testi yaptırdım..

Önce sevindim ama sonra sevincim yarım kaldı...:çok üzgünüm:

Şu an beta hcg değerim 34,14...

Ben düşük olduğunu tahmin ettim..

Doktorum da aynı şeyi söyledi..

Bu durumda ne hamilesin diyebiliriz ne de hamile değilsin diyebiliriz dedi..:çok üzgünüm:

Değerin 2 katına çıkmasını bekleyeceğiz dedi..

Sonucu beklerken heyecandan bayılacaktım...

Şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...

Ama düşük değer cidden moralimi bozdu..Baya ağladım...Hala ağlıyorum elimde değil...senağlama senağlama senağlama....

Lütfen şu değerler hakkında bana fikir verirmisiniz...:a015:

canım benim 14.gün değerim 13.9 du benim doktor yeni bir gebelik demişti bir hafta sonra 138 olmuştu ondan sonraki haftayı hatırlayamıyorum ama bence olumlu düşün Allaha dua et inşallah hamişsindir

fakat ben aşılamayla hamiş kaldım ve adet dönemlerim 25 gün sürüyor bunu göz önünde bulundurunca nasıl bir sonuca varılır bilemiyorum canını sıkma dua et biz de senin için dua edelim inşallah güzel olur

Bademcim inş. bizlere müjdeli haberlerini verirsin..

Umutsuzluga kapılma bence de ...:teselli:

Sen erken test yapmışsın.. Belkide ondan degerler düşük cıkmıştır..

Rabbim yardımcın olsun ...

Dualarım seninlee ...

Güzel haberlerini bekliyoruzz...a.s.

Slm canım. çok erken test yapmışsın. erken yapmana rağmen çıkan sonuç pozitif. Az daha sabır 12. günede bakalım şimdiden kötü şeyler düşünme lütfen. 12. gün 2 katı olacak Allah'ın izniyle.kaydirigubbakcemile

canım eşimle şimdi tam olarak hesapladık ta benim 13.9 çıkan değerim 9.gün falan ediyormuş yani düşünürsen aslında değerin hiç de fena değil

allahım ne olur badem hamiş olsun,değerleri yükselsin...canım işallah hamilesindir allahın izniyle.dualarım seninle canım benim.allah gönlüne göre versin....

Badem canım inş değerin yükselir sende gönül rahatlığıyla hamile olduğunu bilirsin.. İnan günlerdir aklımdasın hep bakıyorum senden bir haber varmı diye..
Bence sen dinlen üzme kendini düşüncelerle bile olsa yorma kendini senden güzel haerlerini bekliyorum canım allah senin dualarını kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bademim üzme kendini değerlerin artacak hayırlısıyla.2 gün sonra 2 ye katlayacaktır

dert ettiğin şeye bak :mymeka:
ben inanıyorum 12. gün değer misli misli katlanacak :teytey:
değerinde 10. gün için gayet normal bir değer hadi üzülme bakalım :teselli:

sevgili badem umarım bebişine kavuşursun. hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz hepimizin morale ihtiyacı var onuda ancak kendimiz yaratabiliriz moralini yüksek tut lütfen

badem degerin artmistir umarim test yaptinmi yeniden??

badem degerin artmistir umarim test yaptinmi yeniden??

Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:

badem test yaptırdın mı canım değerin yükseldi mi

Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:

ohh hadi bakalım iyi bak kendini boşa üzdün ama kesin sonuç her zaman için kan tstidir unutma idrar testlerine pek güvn olmuyor

bu cok iyi bir haber canim...bence degerin yukselmistir korkma....benimde asilamamda 13. gun degerim 31 di bir hafta sonra 614 olmustu hic korkma yukselmistir canim....

bademcim hayırlısıyla hamişsin galiba canım öyle gözüküyor..hayırlısıyla inşşş..olucak inanıyorum ben..avatarın güzelmiş üçüzmü istiyon gıııı...

Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:[/QUOTEb

bir kaç gündür bakamamıştım bugün sırf senin sonucunu merak ettiğim için internete girdim. Daha önce yazmıştım sana okudun mu bilmem ama senin gebe kalacağını hissetimm hep başında beri. 34 10. gün için çok iyi rakam. Doktorum 12. günde 50 nin üzerinde olması bekleriz demişti bana. yani senin ki yarın ikiye katlarsa zaten 70 i bulur. Eee bu demek sen de biliyorsun. O yüzden ben seni şimdiden tebrik ediyorum. Kendimi de tebrik ediyorum bildim diye. Darısı başıma inşallah..

bademcim hayırlısıyla hamişsin galiba canım öyle gözüküyor..hayırlısıyla inşşş..olucak inanıyorum ben..avatarın güzelmiş üçüzmü istiyon gıııı...
Canım bana 3 embriyo transfer edildi bu yüzden ...Mikroenjeksiyon tedavisi gördüm ben...:eek:
Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:[/QUOTEb

bir kaç gündür bakamamıştım bugün sırf senin sonucunu merak ettiğim için internete girdim. Daha önce yazmıştım sana okudun mu bilmem ama senin gebe kalacağını hissetimm hep başında beri. 34 10. gün için çok iyi rakam. Doktorum 12. günde 50 nin üzerinde olması bekleriz demişti bana. yani senin ki yarın ikiye katlarsa zaten 70 i bulur. Eee bu demek sen de biliyorsun. O yüzden ben seni şimdiden tebrik ediyorum. Kendimi de tebrik ediyorum bildim diye. Darısı başıma inşallah..
evet Elifçiğim,hatırlıyorum..Moralimi baya yerine getirmişti,mutlu etmişti bu tahminin...:1hug:

Allah inşallah sana da nasib eder...

Benim işim daha bitmedi..

Allah inşallah bana değerimin 2 ye katlanmasını nasib eder...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar:

Bademcim şimdiden seni tebrik ediyorum sağlıkla kuzucuklarını eline aldığın günleride gör işallah arkadaşım :)

X