Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba.
Bu gün 10.gün kan testi yaptırdım..
Önce sevindim ama sonra sevincim yarım kaldı...:çok üzgünüm:
Şu an beta hcg değerim 34,14...
Ben düşük olduğunu tahmin ettim..
Doktorum da aynı şeyi söyledi..
Bu durumda ne hamilesin diyebiliriz ne de hamile değilsin diyebiliriz dedi..:çok üzgünüm:
Değerin 2 katına çıkmasını bekleyeceğiz dedi..
Sonucu beklerken heyecandan bayılacaktım...
Şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...
Ama düşük değer cidden moralimi bozdu..Baya ağladım...Hala ağlıyorum elimde değil...senağlama senağlama senağlama....
Lütfen şu değerler hakkında bana fikir verirmisiniz...:a015:
badem degerin artmistir umarim test yaptinmi yeniden??
Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:
Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:
Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:[/QUOTEb
bir kaç gündür bakamamıştım bugün sırf senin sonucunu merak ettiğim için internete girdim. Daha önce yazmıştım sana okudun mu bilmem ama senin gebe kalacağını hissetimm hep başında beri. 34 10. gün için çok iyi rakam. Doktorum 12. günde 50 nin üzerinde olması bekleriz demişti bana. yani senin ki yarın ikiye katlarsa zaten 70 i bulur. Eee bu demek sen de biliyorsun. O yüzden ben seni şimdiden tebrik ediyorum. Kendimi de tebrik ediyorum bildim diye. Darısı başıma inşallah..
Canım bana 3 embriyo transfer edildi bu yüzden ...Mikroenjeksiyon tedavisi gördüm ben...bademcim hayırlısıyla hamişsin galiba canım öyle gözüküyor..hayırlısıyla inşşş..olucak inanıyorum ben..avatarın güzelmiş üçüzmü istiyon gıııı...
evet Elifçiğim,hatırlıyorum..Moralimi baya yerine getirmişti,mutlu etmişti bu tahminin...:1hug:Hayır ,yarın yaptırıcam mehaycığım..ama idrar testini yeniledim..O ikinci pembe çizgi giderek daha da belirginleşiyor çok şükür Allahıma...:asigim:[/QUOTEb
bir kaç gündür bakamamıştım bugün sırf senin sonucunu merak ettiğim için internete girdim. Daha önce yazmıştım sana okudun mu bilmem ama senin gebe kalacağını hissetimm hep başında beri. 34 10. gün için çok iyi rakam. Doktorum 12. günde 50 nin üzerinde olması bekleriz demişti bana. yani senin ki yarın ikiye katlarsa zaten 70 i bulur. Eee bu demek sen de biliyorsun. O yüzden ben seni şimdiden tebrik ediyorum. Kendimi de tebrik ediyorum bildim diye. Darısı başıma inşallah..
Allah inşallah sana da nasib eder...
Benim işim daha bitmedi..
Allah inşallah bana değerimin 2 ye katlanmasını nasib eder...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn