Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...
12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...
100 ü bulmadı malesef...
Ama yine de Allaha şükürler olsun.......
canım çok sevindim. Gördünmü bak boşuna endişelendin. Allah tamamına erdirsin hepimizi canım.
Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...
12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...
100 ü bulmadı malesef...
Ama yine de Allaha şükürler olsun.......
[/QU
canım tebrik ederim ben sana demiştim demeyi hiç sevmem ama ben sana demiştim....sırnaşık şey
badem canım sana progesteron testi de yapıldı mı? canım yapıldıysa sonucunu bizimle paylaşırmısın ben de bu progesteron a taktım daklava:
Hayır canım yapılmadı bana progesteron testi.
Günde 2 kez 50 lik progesteron iğnesi ve günde 1 kez de vajinal progesteron jeli kullanıyorum..
anladım canım kullandığın iğne kanamanı tamamen kesecek inşallah. herşey yolunda gider umarım. ağrın falan var mı canım dr dinlenemeni falan söyledi mi?
kanamam durdu zaten.bazan çok hafif açık pembe bir akıntı oluyor o kadar..ağrım yok ama bazan kasıklara kramp giriyor..senin nasıl canım?
kanamayı yada lekelenmeyi yapan aspirin olabilir çünkü bana da doktorum hamileliğim kanda çıkar çıkmaz kestirmişti aspirini kanama yapar diye,progestana devam ediyorum gunde 6 fitil, artı elevit vitamin alıyorum...
canım ben transferden hemen sonra başladım her sabah bebe aspirinine hala içiyorum çok şükür akıntım lekelenme veya kanamam olmadı. sanırım kanı sulandırdığı için veriyorlar canım.