10. Gün kanda 5.7 değer ... Bu şekilde olup gebelik elde eden var mı?

eslem4112

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
2.054
100
32
5. Ve 6. Gün olmak üzere 2 donmuş embriyo transferi oldum 7. Gün çok hasta olduğum için acile gittim test yapıldı 0.80 çıkmıştı.
Bugün test günüm tekrar kan verdim 5.7 çıktı değerim doktor ilaçlarına devam et 2 gün sonra tekrar kan ver dedi.
Bu şekilde olup sağlıklı artış olan oldu mu acaba..
Bu ikinci tüp bebeğim ilkin de Bi oğlum oldu onda 11. Gün değerim 140 larda çıkmıştı

Lütfen sakin ol geç tutunmuş olabilir aynı durumdayiz şu anda inş kimyasal yasamayız ama düsukle başlayıp güzel ilerleyenlerde var

Merhabalar test verdiği gün 11 çıkmıştı birinin. Duyduğum sanırım en düşük değer buydu ama test günü verdi. Yani 12.gün. bence ilaçlarınıza devam edin. 0 dan 5 e yükseldiyse inşallah kat kat artacaktır. İnşallah sizinle kalır

Mrb bana 10. Günü test vermiştiler o yüzden 10. Günü yaptım bugün 12. Gün tekrarladım 15.1 çıktı inşallah yükselmeye devam eder

Mrb bana 10. Günü test vermiştiler o yüzden 10. Günü yaptım bugün 12. Gün tekrarladım 15.1 çıktı inşallah yükselmeye devam eder
Maşallah geç tutundu demek ki inşallah kat kat artar. Benim dr bana birinde 12 diğerinde 15 gün sonra kan vermemi söylemişti. Ondan erken geldi bana

Maşallah geç tutundu demek ki inşallah kat kat artar. Benim dr bana birinde 12 diğerinde 15 gün sonra kan vermemi söylemişti. Ondan erken geldi bana
Evet genelde 12. Gün istiyorlar bende önceki tüp bebek de 12 . Gün istemişti ler bunda zaten 5. Gün ebriyosu 10. Gün çıkar dedi doktor 15 Ekim de transfer oldum 25 Ekim de test istediler..

8. Gün filan lekelenme oldu iki üç gün acaba diyorum o zaman yeni mi yerleşiyordu neyse geç olsun güç olmasın artık inşallah güzel devam eder sağlıkla kucağınıza alırız

Teşekkür ederim cnm yok Bi tane 5. Gün embriyosu 1 tane 6. Gün embriyosu konuldu
Geç tutunma olmuş o zaman cnm yoksa daha erken çıkması lazımdı yada daha fazla değer çıkması lazım di. Geç tutunmuş bebişler sıkı sıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…