Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim idrar testim 9.gün akşamı(neredeyse 10.gün) negatif çıkmıştı. Aynen senin dediğin gibi "8.gün idrar testi pozitif çıkan var, benim ki kesin negatiftir" diye düşünmüştüm ama yanılmışım çok şükür. ınşallah senin de aynı şekilde olur. 2 gün sonra kanda pozitif görür ve sevinçten ağlarsın canım.
canim sana hamilesin demiyorum ama kimisinin cikmiyr erkenden benim ablam 12 gun yapti cikmadi kanda cikti hos oda kimyasaldi ama
bazen cikmayabiliyor bence kendini strese sokma madem yaptin yarin git kan testi yaptir kesin cozum
canım bende 7.gün idrar testı yapmıstım negatıf çıktı kan testınede gittim 7.günü gene negatıftı.1o.günü bidaha yaptım 2.çizgi çok silik çıkmıştı ama görünüyodu kanda baktırdığımda deger 116 çıkmıştı ve suan ikizlere hamıleyım allah nasıp ederse yanı ikiz olsa bile hemen çıkmıyo idrarda oyüzden kendını üzme bos yere bekle bakalım
saolun kızlar senağlama ama yok ben hamile değilim tutunmadı yavrularım bunu biliyorum senağlama bugün 12.gün yine evde test yaptım yine tek çizgi olsaydı mutlaka çıkardı senağlamasenağlama
bide 10.günü akşamdan beri kanamam var leke şeklinde sancımda var adet sanısı gibi senağlamasenağlama
yok yok olmadı biliyorum adet bu senağlama
kan testi yarın ama inan hiç içimden gelmiyor mafoldumben
sadece negatif olduğunu onaylamak için yaptırıcam senağlama
hem lekelenmemde var zaten gittikçede artıyor :1no2:
canım hıç bellı olmaz şakır şakır kanamyla gıden ve pozıtıf olan çok duydum....yınede yaptır..inşşş..............ben de yarın canım gorecem anyayı konyayı.....kısmette ne var bakalım canım ama pes etmek yok yıkılmak yok anladınmı.....sağlığımız varken denıcez rabbımın ıznıyle canım olmazsa demekkı zamanı değılmış bebeiğn naz yapıyoooo.............feraye şimal elgız yarın bız buraya dokuluruz umarız hepımız guzel sonuç getırırız canım inş...........ama olmazsa dunyanın sonu değıl mucadeleye devamm ...........................turkbayragi
evet çok haklısın canım dünyanın sonu değil tabiki rabbime binlerce şükürler olsun verdiği diğer bütün güzellikler için :Saruboceq:
ben allahıma sığındım o ne zman ol derse yavrularım o zaman olacak en hayırlı en güzel zamanı o biliyor
ama yinede insanın içi acıyor yarından hiç umudum yok çünkü :1no2:
canım benım ...tabı için acır kolaymı bunlar.........maddı manevuı yıpratıyoo....beklemek ayrı bı stres ve olumlu olsa yıne ayrı bı korku duşermı....erken dpğarmı..........zor canım çokkkk <zor tabı..çekmeyen ne bılırrrr.............bıraz toparlanma zamanı ver kendıne...........bende yarın ya aplıcam bı guzel ...hıç bışı yapmam ağlarımmm.....gunler sonra gelrım kendıneee....hayat zorr arkadaşım ama bulupta kaybetmekk dahaa zorrrr..rabbım inş versın anma acısını yaşatmasın cumlemıze bence canım yarın tet yaoptır ben hepimiz için umutluyummmmmmmmmmmmmmmm
sabah gıdıcemm ama ıkı sat sonra alırım ben sonucu sen çok geç alıyosun yaaaaaaaaaa.............inş ıyı çıksında razıyız dımı...gec ama guzel ols canım ınşşşşşş.....ya rabbı tekabbel mınna.............ya ılahı kabul eyle bızden...........bol duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
off canım ya..............ınşş ınşşş..........ıyı olur..........yarın beş kışıyız dımı.....aynı gun ...sevınsek cumletennnnn.........beraber............senın dondurulmuşlar varmıyıdı bu ılk mıydı....yaşın genç sanırım ...
benim dondurulmuş hiç yok 28 tane yumurtamdan sadece 4 tane döllenmişti bu kafamı karıştırdı ama olabilir diye üstüne düşmedim sadece 3 tane transfer edildi geri kalan 1 tane de çöpe gitti senağlama dondurmak için 2 taneden fazla olması gerekiyor dedi doktorum :1no2:
feraye neden bişeyler yazmıyor bu sabah burdaydı noldu acaba o sonucunu almşı olmalı :uhm: çok merak ettim neden yazmadı
feraye ve dığer arkadaşları bende merak edıyorum yaaaaaaaaaa.......................canım ınş bu kez kavuşursun herşey guzel gıder eğer olmazsa uzme kendını zoa ama buda gececekk...ama yınede yarın test zamanımız gun doğmadan neler doğarrrrrrrrrrrrrrrrrr............inşşşşş