• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10.gün idrar testim negatif çok kötüyüm

zelal83

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
295
47
318
senağlamasenağlamasenağlama

BUGÜN TRANSFERİMİN 10.GÜNÜ ÇOK HUZURSUZDUM BUGÜN SEBEPSİZ AĞLADIM BUGÜN SANKİ OLMAYACAĞINI HİSSETMİŞ GİBİ AĞLADIM EŞİMDEN TEST İSTEDİM NORMALDE TEST GÜNÜM PAZARTESİ AMA BEN PAZAR GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPARIM DİYE DÜŞÜNDÜM ODA HEMEN ALMIŞ GELMİŞ HADİ YAPALIM DEDİ YAPTIK AMA HİÇ BİŞEY YOK TEK BİR ÇİZGİ ÇIKTI KARŞIMA senağlamasenağlama ÇOK CANIM SIKILDI OLMADI MI RABBİM senağlama İDRAR TESTİ İÇİN ERKEN DEĞİL BAŞKA YERLERDE OKUDUM 8.GÜNDE BİLE POZİTİF ÇIKAN VAR TABİ GEBELİK VARSA BEN 10.GÜNDEYİM AMA NEGATİF İÇİM ACIYOR ÇOK ÜZGÜNÜM senağlama

BİDE SİZE BİR SORUM OLACAK TESTİN SON KULLANMA TARİHİ HAZİRAN 2009 YANİ BU TEST HAZİRAN SONUNA KADAR MI KULLANILABİLİR senağlamasenağlama

canım uzulme herkesde cıkmıyorkı bosuna hırpalama kendını ıdrarda negatıf cıkıp kanda pozıtıf cıkcan cok duydum ben ıhsallah hayırlı haberler alıcaksın

canım uzulme herkesde cıkmıyorkı bosuna hırpalama kendını ıdrarda negatıf cıkıp kanda pozıtıf cıkcan cok duydum ben ıhsallah hayırlı haberler alıcaksın

AMA BENİM HİÇBİR BELİRTİM BİLE YOK senağlamasenağlama SADECE ADET ÖNCESŞ BELİRTİLERİM VARDI ODA HER ADET ZAMANI VAR ZATEN

Herkezde idrarda çıkmıyor ama zelal ,, 7.günde pozitif çıkanda var ama bu senin şuan %100 olmadı anlamına getirmiyor yarın kan testi yaptır canım

yapma canıum bu kesın değıl belık tek bebek..... öle olunca çıkmaz ......hadı topla kendını ınş kan tstınde çıkar canım..ben pazarteyı beklıcem..o zaman ya ağlarım ya guler en azından kesın bu kesın değıl ................

çok üzgünüm gülencimm çok yalnızım sadece kendime acımıyorum şuan eşimede içim acıyor ama o teste inanmıyorum dedi fakat ben burda okuduklarımdan dolayı testlere inanmak istiyorum senağlamasenağlama

yapma canıum bu kesın değıl belık tek bebek..... öle olunca çıkmaz ......hadı topla kendını ınş kan tstınde çıkar canım..ben pazarteyı beklıcem..o zaman ya ağlarım ya guler en azından kesın bu kesın değıl ................

bende yapmayacaktım aslında ama hastanede sonuç ne olursa olsun şok yaşamamak için önce evde deneyelim dedik ama ben pazar günü yaparım demiştim olmadı bugün yaptık

çok istemiştim hep konuştum bebeklerimle beni bırakmayın dedim ama onlar istemedi beni senağlamasenağlama

zelal canım bak benimde idrarda çıkmıyor gebeliklerim kanda çıkıyor ve tek bebek ve gec tutunduysa üzme kendini lütfen yada konuşun gidin acilde hemen kan ver baksınlar

bende kötü hissettim çünkü ben hastanede fenalık gecirdimi yazmıştım off keşke sana demeseydim canım lütfen özür dileirm çok benim yüzünden sende yaptın idrarı ama ben kime dediysem naz1982 bilir hem pozitif çıktı biliyormusun üzme kendi ben ugurlu biriyim bana inanmıyomusun

canım ya adet gunun gecmeden evde test yapmıssın anladım kadarıyla.adet gunun gecmeden test yaparsan zaten negatıf verır.adet gunun gectıkten 2 gun sonra falan evde test yaparsan cıkar.daha adetıne varsa kanda gebelık testı yaptır canım.onda kesın sonuc bellı olur.
ümitsizlıge kapılma lütfennn...

gülencim bitanem bu senin suçun değil inan bana sen söylemeden önce benim aklımdaydı zaten lütfen sen üzülme rabbim nasıl uygun gördüyse öyle oluyor dilerim ki test yanlıştır senağlamasenağlama
kendine pay çıkarma lütfen olur daha çok üzülürüm
ben çıkıyorum kızlar bişey düşünmek istemiyorum içim acıyor çünkü senağlama

canım ya adet gunun gecmeden evde test yapmıssın anladım kadarıyla.adet gunun gecmeden test yaparsan zaten negatıf verır.adet gunun gectıkten 2 gun sonra falan evde test yaparsan cıkar.daha adetıne varsa kanda gebelık testı yaptır canım.onda kesın sonuc bellı olur.
ümitsizlıge kapılma lütfennn...

benim ki tüp bebkti canım adet günümün geçmesine gerek yoktu yani senağlamasenağlama

zelal bebişim düşün bu başımıza geldi tüp bebek mevzusu neden seninde başına gelmesin
belkide tek bebişin 5.gün tutundu nası o kadar hormon salgılasın vallahi kırılır sana

ınşallah sude en kısa zamanda göbüşüne konsun bebeklerin

Back