• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün içerisinde hamiş olup olmadığı belli olacaklar. Gelin birlikte bekleyelim.

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.061
133
5 senelik bekleyişin bu ay ki durumunu merakla bekliyorum. Dün adet günümdü. Ama test yapmamaya kararlıyım. 10 gün geçince yapıcam ve kan vericem. Şimdilik sol kasık ağrım var ve en çok umutlandığım göğüs ucu acısı var. Hiç olmamıştı bu şekilde. Dokunduğumda yara gibi acıyor. Bide uyku halim çok. Başkada bişey yok. Göğüs acısı hariç herşeyi her ay düzenli olarak psikolojikmen yaşayan biri olduğumdan çokta önemsemiyorum doğrusu. Ama acıdan dolayı da acaba diyorum. İnşallah :110::halay::anneadayı:

Bat 1 nisan :silah: hafif bir bel ağrısı yine hafif akıntılar ve yorgunluk dışında hiç bir belirtim yok. 2 gündür erken gebelik testi alayım diyorum vazgeçiyorum :21:

Bat 1 nisan :silah: hafif bir bel ağrısı yine hafif akıntılar ve yorgunluk dışında hiç bir belirtim yok. 2 gündür erken gebelik testi alayım diyorum vazgeçiyorum :21:
İnşallah pozitif görürsün canım sende. Ne kadardır bekliyorsun.

İnşallah pozitif görürsün canım sende. Ne kadardır bekliyorsun.
amin inşallah isteyen herkes görür :) benim bi düşüğüm var onun üzerine beklediğim 3.ay bu bakalım hayırlısı. Sen 5 yıldır bekliyorum demişsin yanlış anlamazsan herhangi bir tedavi uygulanmadı mı? Baya uzun zaman geçmiş

Back