Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üzülme canım inşallah bi dahaki sefeere sakın üzülme ben tam 2 senedir bekliyorum ve sonunda bu gün test yaptırdım çalıştığım yerin laboratuvarında hamileymişiiiiiiiiiiiiim hala inanamıyorum haberi getiren arkadaşlar kaç dakka sarıldık bilmiyorum baya bi zaman sadece güldüm inanamıyorum hala
üzülme canım inşallah bi dahaki sefeere sakın üzülme ben tam 2 senedir bekliyorum ve sonunda bu gün test yaptırdım çalıştığım yerin laboratuvarında hamileymişiiiiiiiiiiiiim hala inanamıyorum haberi getiren arkadaşlar kaç dakka sarıldık bilmiyorum baya bi zaman sadece güldüm inanamıyorum hala
amin saolun canlarım inşallah mevlam isteyen herkese nasip eder biz tam 2 senedir istiyoduk bu ay hiç ümidim yoktu ev taşıdık o kadar temizlik yaptım falan bu ay tutup hamile kalmışım bu gün ultrasonda gördüm minişimi 5,5 haftalık öle mutluyum ki allah herkese bu mutluluğu nasip etsin
günaydın canım morelını bozmak ıstemem ama bence umitlenme, kac zamandır beklıyorsun bebegını bılmıyorum ama şunu unutmaki stres ve sürekli bebek düşünmekte adet gecıkmelerıne sebeb olabılır..
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. öncelikle almiracım seni tebrik ederim Rabbim kucağına sağlıcakla almanı nasip etsin inşAllah.:ecrin_bebek: Bende korunmayı bu ay bıraktım.Rabbim inş bizede nasip eder...Selam ve Dua ile
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. öncelikle almiracım seni tebrik ederim Rabbim kucağına sağlıcakla almanı nasip etsin inşAllah.:ecrin_bebek: Bende korunmayı bu ay bıraktım.Rabbim inş bizede nasip eder...Selam ve Dua ile