• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 eylül atanma sonucunu bekleyenler

ben de matematik öğretmeniyim. 94 ile istanbula atandım...
ayrıca bazı bölümlerin puanı (mesela matematik) kaç tane alım olursa olsun öyle düşmez. mesela bizden 10bin alım olsa da 70ten aşağı puan düşmeyecektir.hepimiz kendi branşlarımızla yarışıyoruz, çünkü...

cnm tebrikler öncelikle, 94 almışsın ya meak ettim çalışma stlini:44: bizim gbi kpss magdurlarına neler önerirsin,lütfen ipuçları istiyoruzzzzz:34:

cnm tebrikler öncelikle, 94 almışsın ya meak ettim çalışma stlini:44: bizim gbi kpss magdurlarına neler önerirsin,lütfen ipuçları istiyoruzzzzz:34:

ben geçen sene de girmiştim kızlar o zaman 90 almıştım ama İstanbula yetmemişti. tavsiyemi sorarsanız konuları erken bitirin ve son birkaç ay bol bol deneme çözün. ben bu sene tarih haricinde konu çalışması yapmadım(geçen sene yapmıştım diye bir çoğunu hatırlıyordum) ama her gün bir deneme çözdüm son 4-5 ay neredeyse. yanlışlarımı analiz edip eksik konularımı çalıştım. aklınıza takılan soru olursa elimden geldiğince yardım ederim.

Back