10 eylül atanma sonucunu bekleyenler

atanan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim
inanılmaz bi duygudur bu yaa, darısı başıma inşallah ben seneye giricem
bi de atanan arkadaşlarımız puanını branşını ve atandığı ili de yazarlarsa arkadan gelen benim gibiler için kılavuz olur

sedefçim arkadaşlarım balıkesir bursa civarına atanmış puanlarını hatırlamıyorum inan ki ama branş rehberlik.

arkadaşım 84.440 ile atanamadı(sınıfçı) bir diğer arkadaşım 58 ile atandı(okulöncesi) ya sizce sınıfçıların hali seneye ne olur benim morelim çok bozuldu ya bu çok büyük haksızlık (((((

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum..

Bende şu adaletsizlikten muzdaribim insanın ağrına gidiyor. okul öncesi arkadaşlarım üzerine alınmasın ama onlar çok komik puanlarla en güzel yerlere atanırken ben 85-90la doğu iç anadoluya atanabilenlerdenim. burda nerde adalet eşitlik.

herkes emek veriyor sonuç hüsran.

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum..

Bende şu adaletsizlikten muzdaribim insanın ağrına gidiyor. okul öncesi arkadaşlarım üzerine alınmasın ama onlar çok komik puanlarla en güzel yerlere atanırken ben 85-90la doğu iç anadoluya atanabilenlerdenim. burda nerde adalet eşitlik.

herkes emek veriyor sonuç hüsran.

yazık, çok yazık..
daha önceki senelerde aynı şeyi branş öğretmenlerine yaşatıyolardı
şimdi de sınıfçılara yaşatıyorlar
nasıl vicdanları rahat uyuyorlar anlamıyorum
moralini bozma sakın, kendine gel
onların istediği de bu zaten.. bi kaçını vazgeçirse, bi kaçını sustursa seviniyor.
kaç bin kişi vazgeçmek zorunda kalıyor o çok istediği meslekten
kimi intihar ediyor
ama noldu? olan o şehit öğretmenlerimize ya da istemediği halde sırf zorunluluktan devletten vazgeçip başka işte çalışanlara oluyor
bizi bu hale getirenlerin gayet vicdanı rahat, hayatlarına devam ediyorlar
vazgeçmek pes etmek yok
elimizden gelenin en iyisini yapıcaz

atanan arkdaşlarımı tebrik ediyorum ben güzel haberler aldım:) ortaokul öğretmeni 88 alan kuzenim x sivas şu şehrine atandı lise öğretmeni olan ise antalyaya atandı:)

doğru söylüyorsun canım ama insan puanlar arasında bu kadar uçurum görünce üzülüyor. okulöncesi arkadaşlarıma bişey demiyorum fakat diğer sınıf ve branş olan arkadaşlarımın bukadar az alınmasına anlam veremiyorum. sınıfçılar ve branşçılar okulöncesi arkadaşlarımdan daha fazla sınıflara girdikleri halde onlardan daha az alınıyor.bence tek çözüm emekliliği gelmiş hocalarımızın emeklilik maaşlarında onları memnun edecek maaşlar verilerek biz yeni nesil öğretmenlerin yollarını açmaları gerekir. .. fakat ne desek boş en iyisi çok çalışıp 90 puan almak ve istedğimiz güzel yerler atanmak inşalah Allahım hak eden herkesin emeklerini boşa çıkarmaz ve seneye bu zamanlar bizlerde atanırız kim bilir belkide meslektaş oluruz:))) (herşeye rağmen)

ben okul öncesiyim ve evet 58 ile bugün Diyarbakırın bir köyüne atandım..
fakat bu puanı almş olmam mesleğimi bilmiyorum yada yapamayacağım anlamına gelmiyor...
genel yetenek ve genel kültr bilmiyorum diye ztn bu puanı aldım..

ben branşımla ilgili emin olunki üniversitedeki sınıf arkaşlarımdan çok çok daha fazla şey biliyorum..
üniversitede işin pratiği anlatılıoyr fakat uygulamaya dönük birşey yapılmıyor...

ben kız meslek çıkışlıyım ve bilirsinzki meslek liseleri genelde mesleğe yönelik eğitim ve bol bol uygulama şansı verirler...ardından 2 yıllık devam ettm..2 yıl dikey geçiş sınavını kazanmadım ve öğretmenlk yaptım..sonra bu sınavı kazanıp 4 yıllığa geçtm ve şimdi atandığım içn bunun bir nimet olduğunu düşünüyorum...

sonuç olarak ben 85 alan bir sınıf arkadaşımdan çok daha etkili öğretmenim

evet canım çözüm olarak ben de onu görüyorum. ya benim fizik öğretmenim vardı adam 70 yaşındaydı. bi de şimdi dershaneleri de kapatıyor. dershaneleri kapatmak bi yanda güzel, ama oraları devlet okulu yaparsa, ki imkansız. yapsa bile millet neden dershaneye gidiyor, okulda iyi eğitim alamadığı için. neden iyi eğitim alamıyor, çünkü bilmem kaç yılında öğretmen olmuş bilgileri güncellenmemiş öğretmenlerle eğitim veriliyor. tabii genel konuşuyorum mutlaka emeklilik yaşı gelmesine rağmen kendini geliştiren öğretmenler de vardır fakat çok az. en azından benim bulunduğum ilde staj yaparken bizzat şahit oldum duruma. eğitim yerlerde sürünüyor. hazır dershaneleri kaldırcakken bi de emekli yapsa, bi nebze durum değişebilir.
ya bide az önce haberlerde gördüm, öğretmen açığımız hala var diyo
yorum bile yapmıcam neyse susayım, arkadaşımızın da konusu dağılmasın evet atanan arkadaşlar puanlarını branşlarını ve atandıkları illeri yazarlarsa bizim için güzel bi bilgi olucak, paylaşım için şimdiden teşekkürler

ücretli öğretmenlik kalkmazsa sınıfçıların yüzü gülmez, norm fazlası öğretmen var deniliyor ama gazetecilik okumuş muhasebe okumuş ücretliyle sınıf öğretmenliği yapıyor... sırf fazla para vermemek için devlet bu yolu kullanıyor oysaki bu yerlere sınıf öğr. mezunlarını atayabilirler..
bunun için çaba harcayın bence sesinizi duyurun.. başka da elden gelen bir şey olmuyor zaten

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum yeni görevleriniz hayırlı ugurlu olsun darısı atanamayan arkadaşlarımızın başına

hadı ya cok sevindim valla umutlarımı yeşerttin şuan 58 le atanabilmek buyuk bi şans demekki bizim bollumun hala avantajı devam ediyo yehhuuu

ben de matematik öğretmeniyim. 94 ile istanbula atandım...
ayrıca bazı bölümlerin puanı (mesela matematik) kaç tane alım olursa olsun öyle düşmez. mesela bizden 10bin alım olsa da 70ten aşağı puan düşmeyecektir.hepimiz kendi branşlarımızla yarışıyoruz, çünkü...

canım seni tebrik ederim. fakat mesajımda da belirttim ben onu okul öncesi arkadaşlar üzerine alınmasın diye. ben sistemdeki adaletsizliğe üzülüyorum. yoksa kimin daha iyi öğretmenlik yapabildiği o kişinin kendini yetiştirmesi ile alakalı.

Her yıl bazı branşlar mağdur ediliyor ilk.matematik öğretmenliği ve türkçe öğretmenliği 3-4 yıl öncesine kadar çok popülerken geçen yıl vasat durumdaydı..bu yıl toparlanır sandık ama 81 taban puanda kaldı...(Çok iyi sayılmaz ama öyle umut oldu ki yaşayan bilir...)
Ha bu kadar fazla olmasının sebebi belki arkadaşlarımızı öğretmenlikten soğutacak kadar çalışması çünkü diğer şekilde atanamaz...
Fazla söze hacet yok sanırım....

Son düzenleme:

bak sistem konusunda çok haklısın

birgün bunlara çare bulunacak ama o günleri acaba bizler görebilcez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…