• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 eylül atanma sonucunu bekleyenler

jelibonn88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
128
0
46
İzmir
arkadaşlar varmı benm gibi sabırsızlıkla sonucunu bekleyenler? :8:
saat 11.15de açıklanacağı söylendi..trt muhabiri söylemş

bende varım canım inş hakkımızda hayırlsı iyi yerlere atanırız yani aslında pekte umudum yok.26 yı açtınmı?
bu arada bu atamadan sonra ek atama olmayacakmış,boş konteyjanlar olsa bile,doğrumu bu haber

ben de bekliyorum, 26 açık, hepimiz için hayırlısı olsun
çok gerginim forumları okuyup duruyorum
bir de o kadar dağıttım ki tercihleri 10 il var:1:

Bekleyemiyorum tercih yapmadım çünkü.
Branşım bilişim teknolojileri.
Her branşa atanıyorum, kendi branşıma atanamıyorum :(
Puanım 83,881

bende varım canım inş hakkımızda hayırlsı iyi yerlere atanırız yani aslında pekte umudum yok.26 yı açtınmı?
bu arada bu atamadan sonra ek atama olmayacakmış,boş konteyjanlar olsa bile,doğrumu bu haber

hayırlısı inş. ya... açtım ben 26..
bölümüm okul öncesi..ve öylesine grdiğim için 58 küsür aldım :/
atanırmıyım bilmiyorum :14:

şubat ataması olmayacak diyorlar fakat açık kalırsa olabilir..umarım olur :21:

bende de 10 il var :9:

Bekleyemiyorum tercih yapmadım çünkü.
Branşım bilişim teknolojileri.
Her branşa atanıyorum, kendi branşıma atanamıyorum :(
Puanım 83,881

inş. hayırlısıyla atanırsın cnm

bende heyecanızı paylaşıyorum arkadaşlar 3ü kuzenim girdi sınava öğretmenler biri ortaokul mat öğretmeni diğerleri lise öğretmeni lisecilerden biri:90 bir diğeride 80 aldı ortaokul mat öğretmeni ise 88 aldı onlar için heyecanlıyım birden sizin için arkadaşlarım:52:

Selam canım ya ben bişey sorabilirmiyim,

Şimdi benim kardeşim matematik öğretmeni kpss ye girdi 70 aldı atanamam die tercih yapmadı nası oluyo bu tercihler nerden yapılıyo nerden anlaşılıyo fln bana anlatırmısın onun ösym şifresi fln var bende tc numarası flnda naparsan yap dedi bana keşke atansam ama zor dio bu atama için olmasa bile diğer atamalar için tercih yapmak istiyorumda ben ama bilmiorum hiç kısacık anlatabilirmisn bu 26 fln eddiniz nedir?

branşa göre belli bir kontenjan ayrıldı canım, 25 tercihine yerleşemeyen adayın sıralaması ayrılan kontenjan içindeyse
26 devlet beni tercihlerim dışındaki yerlere de atayabilir demek onu tercih ettiyse atanır yani
sıralaması ve alım önemli
aydınlatabilmişimdir umarım, hayırlısı olsun

branşa göre belli bir kontenjan ayrıldı canım, 25 tercihine yerleşemeyen adayın sıralaması ayrılan kontenjan içindeyse
26 devlet beni tercihlerim dışındaki yerlere de atayabilir demek onu tercih ettiyse atanır yani
sıralaması ve alım önemli
aydınlatabilmişimdir umarım, hayırlısı olsun

Çok saol canımda benim anlamadığım ösym.gov dan mı nerden yapılıyo bu tercihler

ben daha öğrenciyim de üst sınıftan arkadaşlarım atanmış hepsi allahım nasıl sevindim:))) bir tanesi urfaya atanmış diğer hepsi balıkesir civarında allhım isteyen herkese kısmet etsinn:))

Back