Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 12 sinde aşılama 11 inde çatlatma iğnesi olmuştum freely kaset test yukqrdaki dün gece aşagıda sabah ama ilk 2 dk tek çizgi çıkıyor 10 dk olunca ikinci cizgide çıkıyor testler bozuk olanilie mi
Eki Görüntüle 3526331 Merhaba 12 sinde aşılama 11 inde çatlatma iğnesi olmuştum freely kaset test yukqrdaki dün gece aşagıda sabah ama ilk 2 dk tek çizgi çıkıyor 10 dk olunca ikinci cizgide çıkıyor testler bozuk olanilie mi
Eki Görüntüle 3526331 Merhaba 12 sinde aşılama 11 inde çatlatma iğnesi olmuştum freely kaset test yukqrdaki dün gece aşagıda sabah ama ilk 2 dk tek çizgi çıkıyor 10 dk olunca ikinci cizgide çıkıyor testler bozuk olanilie mi
Merhaba hayırlı olsun hamilesiniz tebrik ediyorum bende 1 saat once bu testten yaptım hayali çizgi görüyorum sanki sizce varmı birşey görebiliyor musunuz bide bu ilk 4. Dakika şuan daha belli oldu gbi
Merhaba hayırlı olsun hamilesiniz tebrik ediyorum bende 1 saat once bu testten yaptım hayali çizgi görüyorum sanki sizce varmı birşey görebiliyor musunuz bide bu ilk 4. Dakika şuan daha belli oldu gbi