Off cokmus ya.canim dun erken gebelik testi siparisi verdim :))simdi benim icimde degisik bi his olusmaya basladi allahim insallah yanilmam.goguslerimin cevresinde kabaciklar olmus.ve normalinden daha toplu duruyo.agrisi zaten cok.bunlara hic takilmiyorum ama cok istedigimden mi bilmiyorum icim bi tuhaf kipir kipir.yuregi agzina gelmek derler ya heyecan bi taraftan korku var.ve ben belirti aramak istemedigim icin ustune dusmuyorum ama her aydan farkli hallerimde yok degil.kan testi yaptirmak istiyorum.ama esim negatif olunca uzulurum diye hayir der simdi bana( gunler gecsin hemencik yaa.ama olan adetimde gecikir ben boyle yaparsam biliyorum.cok mutsuzummm.
Off off.bence adet gunume kadar beklemeliyim.bosa umitlendirmeyim kendimide esimide.bide yoksa adeti bekle bitsin falan derken o zamanda gecmez.dua et canim bu sefer yanilmayayim.gecen ay cok taktim kafama psikolojik hamile oldum.ama bu ay saglam hisler ve belirtilerle doluyum.evde birsuru is var kafami dagitayim bariInsan kendini cok cabuk inandirmak icin neden ariyo canmm benim ben bi keresinde adetim 10 gun falan atmisti negatif olmasina ragmen..biraz sabret belirtiler olumlu gibi ama her ihtimali goz önünde tutumali uzuulmeni istemem..ama bi taraftanda erken ogrenmek iyidir diyorum Allah korusun bi sorun varsa ne kadar erken bilirsen o kadar bebegin yaşama şansı artiyor..off yaa ne cok seyi dusunmek zorunda kaliyoruz..sonucta Rabbim nasip etmeli ama insan surekli bunu yapsaydim belki boyle olmazdi ile kafasini patlatiyo..Hayrlisi bacim icin nasil rahat edecekse oyle yap..
Canm gecen sene hsg cekimi yapildi bi problem yoktu..düşük sonrasi drum hic bisey yapilamadigini bunun normal oldugunu sotleyip 3 ay sonra gel dedi gonderdi beni basindan..ben kendi cabamla uniye gidip pihtilasma ve genetik testi yaptirdim canm sonuc ay sonuna cikacak insallah..ama belirtere bakilirsa ya ray yada annemdede olan pihtilasma problemi..sabredip bekliyorum ama gecmiyo zaman ..
Off off.bence adet gunume kadar beklemeliyim.bosa umitlendirmeyim kendimide esimide.bide yoksa adeti bekle bitsin falan derken o zamanda gecmez.dua et canim bu sefer yanilmayayim.gecen ay cok taktim kafama psikolojik hamile oldum.ama bu ay saglam hisler ve belirtilerle doluyum.evde birsuru is var kafami dagitayim bari(
allah sabrını arttırsın canm denecek bıse yokk kı bnm de hsgde bıse cıkmamısta herşey normal demıstı hıstereskopide söyledı doktor rahm agzı genısmıs ve rahm uztten basıkmıs sekıl olarak rahm boynu kısaymıs bebekler oyuzden hemen vajına kanalına ınmıs öyle söylemıstı istersen yıende yaptır sen pıhtılaçama ıcın koraspırın ıgne kullanmadnmı hamılelıgnde pıhtılaşmadan dusen bebekler genelde ilk 8 haftada dusuyomus öyle söylemışlerdı bana
Allah gonlundekini ömrüne yazsin canm insallah...aaa ev isi deme bana canm cikiyo gercekten daha şimdi geldim okuldan..evi toparlak gerek yemek yok camasir atilacak ve ben yorgunluktan oluyorum
Canim kiyamam calisiyon zaten yorma kendini ben keyfim geldikce is yapiyorum valla.yormuyorum kendimi.bende su ev isinden nefret ediyorum.yemek yapmak hosuma gidiyo keyifle ugrasiyorum ama temizlik sinir bozucu.benim yerime yapan olsa(
Yok bacm yaa ben ikisini de sevmiyorum :) mecburiyetler canm benim ne zamana kadar yapmiycam bi kac gün dokunmasam 1 haftacikamiyorim iiçinden. ..bana bi kac kiz arkadas olacak girgir samata aksam ederim bi de alus veris tabi :)
Ben alisveris yapmayi ozledimmm.kendin calisinca harcamasi kolay oluyo ama kiyamiyorum esime ihtiyaclari hep erteliyorumkiziyo al kuzum diyo ben hala bu ortak hayat ortak para isine alisamadim.cunku hep kendi paramla daha luks yasadim.bisey begeniyorum ucuzmus diyorum gozumun icine bakiyo anliyorum.bana gore ucuz tabi :)) kotusunu almaktansa hic almamayi tercih ediyorum.benim ark hep memlekette kaldi.burdakilerde sarmiyo acikcsasi.dedikodu ariyolar.uzak duruyorum.benim yanimda dedikodu yapan benim olmdgm yerdede benim dedikodumu yapar.buara hafif hafif bulantim var benim.icim kalkiyo..gobgmin altina dogru golge gibi cizgi olusmus hafif.yaa heyecan yaptim...
ALLAH yardımcın olsun canım çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum bende tam olmasada aynı şeyleri yasadım 4 kez bebeğimi kaybettim en büyüğü 6 aylıktı en küçüğü 2 aylık gecen hafta kaybettim benimkilerde karnımda ölüyo hiç anlıyamıyorum kontrole gidince dr söylüyor ALLAHIM işallah en kısa zamanda bizede bu duyguyu tattırsın sakın isyan etme şükret Allah bizi düşünüyoki dert veriyo hep yasadığından daha kötüsünü düşünelimki şükredebilelim değilmi
Evlenip buraya geldigimde ayni seyleri bende yasadim ..ama simdi cok şükür kafamin tuttugu 5.6 kisi var hep beraber takiliyoruz...oyle iyi oluyo cNm benim kafa dengi yasitlarin vardir mutlaka..kendin kazsnincada harcamasi oyle kolay olmuyo kuzu yaa ben birikim yapmayi seven biriyoim ama sevdigim bisey olursa da alirim icimizde kalmasin demi :) hadi bakalim hayrli haberler yakin gibi ama once sabrediyoruz biraz daha gec olsun guc olmasin ins bebeginiz yolda sanki darisi en kisa zamanda basima insallah..
Canim bugun umutlarim bitti gibi ya hastalancam ben.esimle de konustuk bu ay olmazsa suan bulundugumuz ilden tasinicaz annesinden dolayi malum.sikma canini gidince yoguslariz tedavi surecine dedi.esim benim hastalancagimi anlar.kokun degismis dedi sabah moralim bozuldu.yine olmucak. benim sut hormonlarim yuksek heralde.ama arastirdigim kadariyla onla ilgili bi belirtide yasamiyorum agrisi disinda.yinede bi umut reglimi beklicem.merette kendini hissettirirdi simdi tik yok.yine gecikicek ve ben sinir kupu olucam.gecen ay esim cildirdi en son uzak dur benden dedi.adama bulasiyorum herseyi batti bana :)) az kalsin hormon kurbani olucakti..allahim bana su 8gun gunu hayirlisiyla atlatmayi nasip
Her işte bi hayr vardir csnm benim olaya bu yonden bakmali..bak bebek yoksa bile en azindan çıban başı kayinvalidenden uzaklasmis olacaksin bu da senin moralini yukseltecektir ki en onemlisi moral zaten sonrasi Allah büyük. .sorma yaa bende bu aralar stres topuyum sanki benimkide cok cekiyo bakti basa cikamiyo telde birini arayip kapatiyo konuyu ..banane yaa ceksinler birazda bizim ufak tefek hormon ataklarini :)
Allh razi olsun canm benim..dedigim gibi henuz hicbi dr bisey yap yada yapma demedi ben kendi cabalarimla biseyler yapiyorum..pıhtılaşma varmi yok mu bilmiyorum ki o yuzden igne falan kullanmadım. .ray icin de drum hamile kalinca ölçüm yapariz daha saglkli bi sonuc cikar dedi o yuzden simdi bisey yapmadik..off kafam allak bullak sanki ne yapilsa eksik kalan bişeyler var Allahm yardim etsin hepimize ..su bi kac ayda ruhum çekildi sanki
canm yaptır tabı unıversıteye gıt bana 32 tane test yapldı hormon sende yaptır anlat durumunu ordakı doktorlara onlar ıstıyo zaten bu ray dedıgn ne bende onu bılmıyorm üzülme bunların hepsi imtihan allah yardmcımız olsun
Gittim canm kan verdik bakalim ne cikacak Allah hayrlisini versin..ray rahim agzi yetmrzliginin kisa yazilimi kuzu onun olmasina agirlikli olarak ihtimal veriliyo...gercekten bu dünya oyle kolay bi o kadar da zor ki..insan Allaha sigininca olmayacak sey yok eminim..su yuregimdeki caresizlikte gecer indallah bi gun sende bende isteyen herkes de muradina ulasir beklemek kadar zor bisey yok zamandaki her dakika bana yil oluyo bazen..
Allah bin sabir versin canm..gercekten vok üzüldüm ayni aciyi 4 kere yasamissin ..sabrini ve teslimiyetini tebrik ediyorum insallah bi daha yaşamadan kavusursun evladina..gerekli arastirmalari yaptirdin mi canm.biliyorum ki hepsi bize verilen bi sinav bi hayr vardir diyorum ama ne bileyim bunu soykerken ki samimiyetime güvenmiyorum..biliyorum ki iyi bi kul olmadim çoğu zaman belki bi uyari benim icin..ne düşünmem gerek bi türlü karar veremedim..ama ihmal etme canm Rabbim mutlaka ki siniyor bizi ama tedbir almak icin herseyi yapmali çünkü bu acı herseyden farkli ne yeri doluyor ne unutuluyor...
canm onu hıstereskopide bılıyolar bıde rahm 2 3 ay toplansın ona baktır bende o çıktı işte keşke önceden fark edılıpde dıkıs atılsaydı ama yapılacak bırsey yokmuş bende dogumdan cıktıgımda hatta cıkmadan doktor gözümün içine bakıp ne kadar guclu bır kadınsın dedıgnde sadece gözümden 1 damla yas aktı ve cıktıkdan sonra söyledgm tek şey allah cerdı allah aldı dedim baska bıse demedm ama sımdı düşünüyorm aklıma geldıkçe cıldırıyorm onları dogurdugum an of allahm bıdaha gösterme sen tek basınamı dogurdun onları canm
Biraz daha dikkatli olaydi drlar bi cok kişide ilk gebelikte anayip önlem alinabilirdi..ama defigin gibi nasibi olmayinca bi sebep cikiyo mutlaka..ben bebegimi düşürurken yalnizdim .okulda kanamayla düştü gozlerimin önüne. Ahh Allahimm yalvaririm yasatmasin boyle bir aciyi yer yüzündeki hicbir dişi varliga...esim sehir disindaydi.ark götürdü hastaneye .sonra grlbildi esim..ben bir hafta gece gündüz agladim..sonra azalsa bili aglamalarim hala bitmiyo ..bugun 40 gün oldu..Rabbim sabrini veriyo cok şükür ..
hepimiz kavuşuruz işallah canım evlatlarımıza tek ben değil bunun hasretiyle yanıp tutuşan çok kişi var. evet yaptırdık araştırmaları genetiklerimiz yapıldı eşimle ikimizin ama hiç bir şey çıkmadı sadece bende kan pıhtılaşması çıktı ondada zaten hamile kalır kalmaz iğnelerimi vurunmaya başlıyorum ama genede yaşamıyor çocuklarım drlar genetik diyorlar ama ne benim ailemde nede eşimin ailesinde böyle bir durum yaşayan yok dr larda şaşırıyor demekki ailede olmadanda böyle sonuçlar yaşanabiliyor diyorlar ALLAH vermeyince vermiyor canım işte belkide birşeylerin günahı bizden çıkıyor ne diyelim ağlasakda sızlasakda geri gelmiyor meleklerimiz işallah bundan sonra hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?