Off cokmus ya.canim dun erken gebelik testi siparisi verdim :))simdi benim icimde degisik bi his olusmaya basladi allahim insallah yanilmam.goguslerimin cevresinde kabaciklar olmus.ve normalinden daha toplu duruyo.agrisi zaten cok.bunlara hic takilmiyorum ama cok istedigimden mi bilmiyorum icim bi tuhaf kipir kipir.yuregi agzina gelmek derler ya heyecan bi taraftan korku var.ve ben belirti aramak istemedigim icin ustune dusmuyorum ama her aydan farkli hallerimde yok degil.kan testi yaptirmak istiyorum.ama esim negatif olunca uzulurum diye hayir der simdi bana( gunler gecsin hemencik yaa.ama olan adetimde gecikir ben boyle yaparsam biliyorum.cok mutsuzummm.
Insan kendini cok cabuk inandirmak icin neden ariyo canmm benim ben bi keresinde adetim 10 gun falan atmisti negatif olmasina ragmen..biraz sabret belirtiler olumlu gibi ama her ihtimali goz önünde tutumali uzuulmeni istemem..ama bi taraftanda erken ogrenmek iyidir diyorum Allah korusun bi sorun varsa ne kadar erken bilirsen o kadar bebegin yaşama şansı artiyor..off yaa ne cok seyi dusunmek zorunda kaliyoruz..sonucta Rabbim nasip etmeli ama insan surekli bunu yapsaydim belki boyle olmazdi ile kafasini patlatiyo..Hayrlisi bacim icin nasil rahat edecekse oyle yap..