inşallah canm Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...benm çoğul gebelik diye doktorum bütün önlemleri almıştı kan sulandırıcı iğne,progestan hap alıyodum ve pruloton iğne vurunuyodum...3 ay sürekli sırtüstü yattım ama bünyem çok zayıf düştü düşükten 20 gün önce başladı kanamam pıhtı düşürmeye başlamştım...son demlerimdeydim bebeklerim gayet sağlıklıydı biraz daha dayanabilseler belki şuan herşey bambaşka olucaktı...ben meleklerime kıyamadım otopsi falan yaptırtmadım doktorum kürtajda bile zarar vermemişti onlara üç küçük adamın yanyana gömüldü bi çam ağacının altına...bian bile isyan etmedim ama ne bebeğim elime düştüğünde ne de o kürtaj masasına yattığımda veren de o alan da o şükretmekten başka yapıcak hiçbişey yok demek ki Rabbim bizden çok sevdi bebeklerimizi ve yanına aldı...evet içim kan ağlıyo üçüz oldukları için karnım bile çıkmıştı ve bebeklerimden sonra bir hafta göğüslerimden süt aktı acısının tarifi yok yüreğim paramparça annelik çok zormuş bu acıyı anlatabilmek mümkün değil ama biliyorum ki şuan cennet kapısında annelerini bekleyen 3 yavrum var...bidaha olacak mı bebeğim bilmiyorum bunu düşünmek bile istemiyorum nasip kısmet diyorum artık...
Soylediklerinde o kadar haklisin ki ...belkide bunlari yasamak öbür dünyadaki mukafatimizi artırır. .Rabbim iyisini bilen...ama cok korkuyorum..ya olmazsa bi daha korkusu..sanki herkesi hayalkirikligina ugrattim..iki ailede buyuk bi hevesle bekliyordu..taktir biliyorum ama kendimi suçlu hissediyorum onlarin karşısında. .belki saçma düşünüyorum ama kendini yetersiz hissetmek kahrediyo bi taraftanda umutsuzlastiriyo..biliyorum ki bu dunya imtahan dunyasi sabretmeli sukretmeli..ama Kurban oldugum Rabbim neyi cok istedimse hic birini nasip etmedi ömrüme...insallah bi daha boyle sinanmayiz..