Hayra yoralim ruyani canim demekki bu kadar bekleyistenn sonra kAvusacaksin yavruna insallah..ahh ahh evlat kokusu cennet kokusu derler insanin dusunurken bile mis kokusu yuregine isliyo...cok stres yapiyosun canm biliyorum beklemek her ay hayal kirikligina ugrsmak insani nasil yipratiyo ama bak bana o kadar bekledim Rabbim sevincimi tatamlatmadi o yuzden biraz sabir kardesim beklemek olsun ama sonu saglkli bir bebek olsun ins..Kist falan yoktur ya gecen ay baktirdim biay gecti ustunden.ruyamda bi oglum olmus aliyolar onu benden gogsum sut dolmus kime emzircem ben bu sutu diyorum nasil ariyorum onu beyaz kundakta hastanede kaybediyorum.kadinin biri aliyo.snr buluyorum emziriyorum.ya bu bir ruya bilinc altimizin bi oyunu.ama. ben o bebegi kucagima aldigim anki his nasil biseydi yarabbim.bu ruyada boyleyse vgercegi nasildir ki..ben cok etkilendim canim yaaa.o sevgi ne ana ne baba hicbi sevgi gibi bi his degil.ruyada olsa cok etkilendim.dungeceden sonra esim cok kendini sucluyo.benmi bisey yaptim olmazdi senin agrin falan.dr gidelim desem cok uzulur benim yuzumden biyerine bisey oldu diye.gecistirmem lazim.bu kadinlik cok zorrr.zaten bende gitmek istemiyorumm(