Ya ne bileyim sanki kendi emeğinle bile dalga geçmiş gibi oluyorsun, zor değil diyince.
Mesela şunun gibi, bugün 6 makina çamaşır yıkadım vallahi hiç zor değildi, 3 çocuk doğurdum hiç zor değildi. Hele de bu doğum zor değildi diyenlere hiç inanmıyorum. Yahu doğum hiç zor olmaz olur mu?
belki inanmayacaksın ama benim doğumum gerçekten kolay oldu.normal doğum yaptım hemde
aslında arkadaşın demek istediği ki(benim anlamadığım)biz daha başlamadan çokzor diyoruz kestirip atıyoruz yada bize uymayan zor gelen yapmamız gerekenleri yapıyoruz erken pes ediyoruz yada psikolojik olarak hazır hissetmiyoruz..ben kendimden pay biçiyorum eğer gerçekten isteyip sana en uygun olan yöntemi bulduğunda gerçekten zor değil..aa evet zorlandığın anlar elbet olur çünkü nefs bu..ki bir alışkanlığın kazanılması 21gündür.her anlamda 21gün zor geçer ama sonra başarabildiğini görünce vede alışınca kolay gelir artık.çünkü bazen bazı şeyleri fazla büyütmüşüzdür.ben asıl tam tersini söylese tepki gösterirdim.inanmazdım.çok zor deseydi..hani şu sınava deli gibi çalışıp okula geldiğinde hiççalışmadım diyen öğrenciler vardı sınavdan çıktıklarındada çok kötü derlerdi de 100alırlardı aynı onlar gibigelirdi bana güler hadi ordan derdim.bayan doğru söylemiş tekrar tebrik ediyorum bize burda sadece bu yakışır..uzatmaya gerek yok ssz