• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 ayda 50 kg verdım hıc zor degıl

Ya ne bileyim sanki kendi emeğinle bile dalga geçmiş gibi oluyorsun, zor değil diyince.

Mesela şunun gibi, bugün 6 makina çamaşır yıkadım vallahi hiç zor değildi, 3 çocuk doğurdum hiç zor değildi. Hele de bu doğum zor değildi diyenlere hiç inanmıyorum. Yahu doğum hiç zor olmaz olur mu?

:52: belki inanmayacaksın ama benim doğumum gerçekten kolay oldu.normal doğum yaptım hemde :6:
aslında arkadaşın demek istediği ki(benim anlamadığım)biz daha başlamadan çokzor diyoruz kestirip atıyoruz yada bize uymayan zor gelen yapmamız gerekenleri yapıyoruz erken pes ediyoruz yada psikolojik olarak hazır hissetmiyoruz..ben kendimden pay biçiyorum eğer gerçekten isteyip sana en uygun olan yöntemi bulduğunda gerçekten zor değil..aa evet zorlandığın anlar elbet olur çünkü nefs bu..ki bir alışkanlığın kazanılması 21gündür.her anlamda 21gün zor geçer ama sonra başarabildiğini görünce vede alışınca kolay gelir artık.çünkü bazen bazı şeyleri fazla büyütmüşüzdür.ben asıl tam tersini söylese tepki gösterirdim.inanmazdım.çok zor deseydi..hani şu sınava deli gibi çalışıp okula geldiğinde hiççalışmadım diyen öğrenciler vardı sınavdan çıktıklarındada çok kötü derlerdi de 100alırlardı aynı onlar gibigelirdi bana güler hadi ordan derdim.bayan doğru söylemiş tekrar tebrik ediyorum bize burda sadece bu yakışır..uzatmaya gerek yok ssz

:52: belki inanmayacaksın ama benim doğumum gerçekten kolay oldu.normal doğum yaptım hemde :6:
aslında arkadaşın demek istediği ki(benim anlamadığım)biz daha başlamadan çokzor diyoruz kestirip atıyoruz yada bize uymayan zor gelen yapmamız gerekenleri yapıyoruz erken pes ediyoruz yada psikolojik olarak hazır hissetmiyoruz..ben kendimden pay biçiyorum eğer gerçekten isteyip sana en uygun olan yöntemi bulduğunda gerçekten zor değil..aa evet zorlandığın anlar elbet olur çünkü nefs bu..ki bir alışkanlığın kazanılması 21gündür.her anlamda 21gün zor geçer ama sonra başarabildiğini görünce vede alışınca kolay gelir artık.çünkü bazen bazı şeyleri fazla büyütmüşüzdür.ben asıl tam tersini söylese tepki gösterirdim.inanmazdım.çok zor deseydi..hani şu sınava deli gibi çalışıp okula geldiğinde hiççalışmadım diyen öğrenciler vardı sınavdan çıktıklarındada çok kötü derlerdi de 100alırlardı aynı onlar gibigelirdi bana güler hadi ordan derdim.bayan doğru söylemiş tekrar tebrik ediyorum bize burda sadece bu yakışır..uzatmaya gerek yok ssz

Anlıyorum demek istedigini, evet konuyu açan arkadaş belki de haklıdır ve sen de haklısın.

Benim yaradılışımdan ötürü her şey zor değil de nasıl diyeyim biraz umutsuz geliyor bana. Her şey ama her şey... Bu benim kişisel sorunum zannediyorum. Sizleri rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Anlıyorum demek istedigini, evet konuyu açan arkadaş belki de haklıdır ve sen de haklısın.

Benim yaradılışımdan ötürü her şey zor değil de nasıl diyeyim biraz umutsuz geliyor bana. Her şey ama her şey... Bu benim kişisel sorunum zannediyorum. Sizleri rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

canım benim yardımcı olabileceğimiz birşey varsa bizler burdayız..yaşınkaç bilmiyorum ama hayat okadar güzel kii..nice umutları yitirip yerine yenilerini yeşertiyorsun herzaman umut var ve gerçekten bazı şeyler için hayal edip istemen yeteır sen inandıktan sonra kim durdurabilir..buarada aklında olsun zayıflamada psikolojininde çok etkili olduğunu biliyormusun?eğer inanmadan diyet hatta spor yaparsan beyin bunu reddedermiş doktorum söylemişti..önce inanıcaksın pozitif enerji alacaksın beynin bunu kabul edip vücuduna bu şekilde sinyal yollayacak aksi halde direnecek yani #diren kilolar#olacak:)hadi hepimize kolay gelsin:)

canım benim yardımcı olabileceğimiz birşey varsa bizler burdayız..yaşınkaç bilmiyorum ama hayat okadar güzel kii..nice umutları yitirip yerine yenilerini yeşertiyorsun herzaman umut var ve gerçekten bazı şeyler için hayal edip istemen yeteır sen inandıktan sonra kim durdurabilir..buarada aklında olsun zayıflamada psikolojininde çok etkili olduğunu biliyormusun?eğer inanmadan diyet hatta spor yaparsan beyin bunu reddedermiş doktorum söylemişti..önce inanıcaksın pozitif enerji alacaksın beynin bunu kabul edip vücuduna bu şekilde sinyal yollayacak aksi halde direnecek yani #diren kilolar#olacak:)hadi hepimize kolay gelsin:)

çok teşekkür ederim moral verdin bana bu sabah.

bende dukana başladım 4gün oluyor herkes karataya başlasaydın diyor ne yapacam bilemedim bundan önce 15kilo verdim dukanla 5 kilosunu geri aldım 70im şimdi.sanki karatay dukandan daha zor gibi geliyor bana

Papadiya tebrik ederim canım ,senin adına çok sevindim.:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:Ben de iyi gidiyordum Karatay la ,9 kilodan sonra 2 ay duraklayınca bıraktım.Acaba devam mı etseydim?
selam canım tbrk ederım.tabıkı arada duraklama oluyo ama sabretmek gerekıyo hazır hıssettıgınde tekrar uygularsın karatayla sonuc almamak mumkun degıl basarılar:16::16:

konu sahibi neden resim koymuyor acaba bizede motive... kilo vermek öyle sanıldığı kadar kolay değil ama isteyince yapılamayacak şey yok:34::34:
canım ınsallah koyucam en kısa zamanda

:16:canım dedıklerıne aynen katılıyorum tsk yorumların ıcın elıne emegıne saglık

rahatsız olmadık canım ama arkadas soylemıs ınanmak cok onemlı yaptıgın ıs her ne olursa olsun ınanarak yapınca sonuc cok daha farklı oluyor bu bır gercek

:42::42::42::42:

bende dukana başladım 4gün oluyor herkes karataya başlasaydın diyor ne yapacam bilemedim bundan önce 15kilo verdim dukanla 5 kilosunu geri aldım 70im şimdi.sanki karatay dukandan daha zor gibi geliyor bana

bencede dukan zor.karaytayda seker ve karbonhıdrat dısında yasak yok.karatayı bır sure deneyıp kendın karar verebılırsın canım.kolay gelsın:kkk:

ısteyınce olmayacak hıcbırsey yok tek gereklı olan sey ıstemek

gerçekten çok mutlu oldum inşallah tüm kg verenler bir daha kg problemi yaşamaz. karatay diyetini bende denemek istiyorum ama ben o menülerdekinin bile yemediğim halde çok zor kg veriyorum. birde diyet menülerini yesem kg alırım diye korkuyorrum

eeeee nerde resim bekliyoruz ama geçmedimi şu en kısa zaman:18::18::18::18: bu arada tebrik ediyorum iradenize hayran kaldım,bende ıkı gundur dikkat etmeye başladım,lahana suyu ve yeşilçayımı içiyorum akşam 6,7 den sonra birşey yemiyorum,bakalım 12 kg var benimde verilecek.

canim bence cok buyuk bir basari...
.biz seni topikten neler yaptigini biliyoruz ama keske burda da biraz daha bu surecte neler yaptigini paylasip arkadaslara motive kaynagi olsaydin sanki daha iyi olurdu gibime geliyor canim...

tebrikler canim...

Son düzenleme:
Bu karatay diyeti nedir nasıldır anlatırsanz sevinirim 89 kiloyum sağlıgm bozuldu spor diyet yapyrm yine alıyorum lütfen cevap

Back