Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 ayda 50 kg verdım hıc zor degıl
- Konu Sahibi papadiya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tebrik ederimm.aynaya baktığında nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum :) fotograflarını sabırsızlıkla bekliyoruz .
kilo vermek isteyenler ertelemeyin sakın , hayatınızda yapacağnız küçük değişiklikler size çok şey kazandıracak emin olun . ben de 10 kilo verdim , aynaya bakmaya doyamıyorum istediğim kıvama gelememiş olsam da hala
o bi ortamda elini kolunu nereye koyacağını bilememek , "acaba ne kadar kilolu olduğumu mu düşünüyolar" duygusu bile yeter kilo vermeye karar vermek için
kilo vermek isteyenler ertelemeyin sakın , hayatınızda yapacağnız küçük değişiklikler size çok şey kazandıracak emin olun . ben de 10 kilo verdim , aynaya bakmaya doyamıyorum istediğim kıvama gelememiş olsam da hala
o bi ortamda elini kolunu nereye koyacağını bilememek , "acaba ne kadar kilolu olduğumu mu düşünüyolar" duygusu bile yeter kilo vermeye karar vermek için
- 16 Mart 2012
- 89
- 5
- 96
- 48
şubat ayının sonunda karatay diyetine başlıyıp 2 ayda sadece 1.8 kg verip,.moral bozukluğu ve ümitsizlik eşliğinde karatay diyetini bırakan biri olarak (sanırım bana yaramadı)sizi yürekten tebrik ediyorum .maşallah..resimlerinizi bekliyoruz. keşke ben de ......
Bende denemiştim ve veremeyip bırakmıştım. Ama bu arkadaş 50kg vermiş. Ben nerede yanlış yaptım demekten alamıyorum kendimi :44:
- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
Bende denemiştim ve veremeyip bırakmıştım. Ama bu arkadaş 50kg vermiş. Ben nerede yanlış yaptım demekten alamıyorum kendimi :44:
üzülme aynı kaderi paylasıyoruz canım
üzülme aynı kaderi paylasıyoruz canım
Nedir şu bizim çektiğimiz şişkoluk yaaa..
Bu topiğin başlığı insanı motive değil, demotive ediyor. 10 ayda 50 kg verdim hiç zor değil. Ne demek bu şimdi? Eğer zor değilse neden herkes 10 ayda 50 kg veremiyor? Hiç mi zorluk yaşamadın? Hiç inandırıcı değil. Bu zorluk yaşayanlarla dalga geçmek gibi bir şey.
güzelim zor yanları var elbet ama bayan demişki karatayla verdim ve en zorlandığım 18:00den sonra bişey yememek oldu demiş..inan bana karatayla gerçekten zor değil
Bu topiğin başlığı insanı motive değil, demotive ediyor. 10 ayda 50 kg verdim hiç zor değil. Ne demek bu şimdi? Eğer zor değilse neden herkes 10 ayda 50 kg veremiyor? Hiç mi zorluk yaşamadın? Hiç inandırıcı değil. Bu zorluk yaşayanlarla dalga geçmek gibi bir şey.
Siz de yapabilirsiniz demiş, gayet motive edici.
güzelim zor yanları var elbet ama bayan demişki karatayla verdim ve en zorlandığım 18:00den sonra bişey yememek oldu demiş..inan bana karatayla gerçekten zor değil
Ya ne bileyim sanki kendi emeğinle bile dalga geçmiş gibi oluyorsun, zor değil diyince.
Mesela şunun gibi, bugün 6 makina çamaşır yıkadım vallahi hiç zor değildi, 3 çocuk doğurdum hiç zor değildi. Hele de bu doğum zor değildi diyenlere hiç inanmıyorum. Yahu doğum hiç zor olmaz olur mu?
bunlar senın yorumların senı baglar yınede tesekkurler canım.karatay dıyetıne bır goz at derım basarılarBu topiğin başlığı insanı motive değil, demotive ediyor. 10 ayda 50 kg verdim hiç zor değil. Ne demek bu şimdi? Eğer zor değilse neden herkes 10 ayda 50 kg veremiyor? Hiç mi zorluk yaşamadın? Hiç inandırıcı değil. Bu zorluk yaşayanlarla dalga geçmek gibi bir şey.
Tek diyebileceğim azminize ve başarınıza hayran kaldım tebrik ederim :) Ben 80 den 65 e inemiyorum ya.. boy 1.80 kilo 80 kazulet gibi izbandut gibi kalcam bu gidişlee
tesekkur ederım canımo boyda 80 cok durmuyodur ama karatayın ana kurallarını uygulayarak verebılırsıznız.yuruyus,bol su,18 den sonra yemeyerek,karbonhıdratı keserekbasarılar