10-15-20 kızlar aradığınız herşey burda buyrun

Olabilir takas

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım takas yapacak ürün bulamadım ben

40 beden ceket çiçekşi olan puane elbise 44 beden canım

İyigunler 44 46beden pantolon etek gomlek hirkalar nelerdir acaba??urunlerinizi begendimde bedenlerini bulamadim bana resim.atarsaniz o bedenleri sewinirim

Eki Görüntüle 1133598 Eki Görüntüle 1133599 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401258090.633953.jpg Eki Görüntüle 1133601

Gömlekler 44 bedene oluyor canım

😊keşke

canm sımdı ben sorayım:)) kırmızı kısa etek ve sıyah kısa etek.kot etek.ayırca kot pantolon.beyaz fırfırlı hıka.esofman takımı.grı pantoloon kaprı mı acaba??bunların bedenlerı nedır 44 e olurmu xl xxl yanı yada kotpantolonda33 34beden e denk gelıyor.

Canım eşıfman takımı l beden kot pantolon lcw 40 beden42 bedene olur etek coton marka 42 beden siyah pantolon uzun aslında ben yarım çekmişim 42 beden

Beyaz hırka 42 bedene rahat olur

Kot etek lcw 42-44 bedene olur ben 44 giyiyorum bana geliyor hepsi ama dar seversin bol seversin bilemem 😊

Canım bana uygun yok gibi am sen beğendiklerini söyle fiyatta yardımcı olayım istersen

Kot etek lcw 42-44 bedene olur ben 44 giyiyorum bana geliyor hepsi ama dar seversin bol seversin bilemem 😊

canm kot etek ve bana gonderdıgın altı kahverengı sıyah elbıse ve beyaz hırka(gerekırse onunu dugmelemem) nekadar?takas dusunuyomusun benımde konum war bı bak ıstersen uygun bısıler bulursun belkı.:))lınkım bu :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701061

Back