• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 10-12 aylık bebişlere ana ve ara öğünlerde ne veriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.633
En iyi cevaplar
1
3.245
698
Ankara
Merhaba arkadaşlar...
Kızım 10,5 aylık hem anne sütü hem ek gıda alıyor.. ama ek gıda da belli bi düzen yok..
mesela saat 14:00 çorbasından 7-8 kaşık yiyip devam etmiyor. yarım saat sonra önüne getirdiğimde isterse 1-2 kaşık daha yiyor.ekmek içi ne zaman versem reddetmiyor. ama 2 aydır kilo almıyor. Belli bi yemek düzenimiz olmadığı için mi acaba? kilosu 8,750 gr.

canım bebişin büyümüş artık heşey verebilirsin artık tek çorbamı veriyosun bilmiyorum ama artık tek çorba olmaz yemekte ver yediğiniz yemeklerden yada onun için ayrı yapabilirsin dolma bile verebilirsin içini ezip acısız .benim oğlum şuan 9 aylık bizim beslenmemiz şu şekilde sabah mama sonra kahvaltı öğlen çorba aralarda meyva ve yoğurt akşam yemek(kabak yemeği tavuk,kıymalı sebze yemeği pütürlü yiyor uyurkende tekrar mama

canım bebişin büyümüş artık heşey verebilirsin artık tek çorbamı veriyosun bilmiyorum ama artık tek çorba olmaz yemekte ver yediğiniz yemeklerden yada onun için ayrı yapabilirsin dolma bile verebilirsin içini ezip acısız .benim oğlum şuan 9 aylık bizim beslenmemiz şu şekilde sabah mama sonra kahvaltı öğlen çorba aralarda meyva ve yoğurt akşam yemek(kabak yemeği tavuk,kıymalı sebze yemeği pütürlü yiyor uyurkende tekrar mama

canım çok şükür hemen hemen herşeyden yiyor ama işte düzen yok.mesela az önce pilavın içine yemek suyundan koydum 3-4 kaşık yedi başka yok... yoğurtla arası iyi değil.çorbasına katsam bile sevmiyor.

Ben daha bebeğimi kucağıma almadığım için bebek beslenmesi hakkında pek birşey bilmiyorum. Sizlerin yazdıklarıyla tecrübelenicem inş. Bildiklerinizi paylaşın lütfen...Pollyannaacım sende kızının inat ettiği kadar inat et ve yemesi için zorla şekerim...

Ben daha bebeğimi kucağıma almadığım için bebek beslenmesi hakkında pek birşey bilmiyorum. Sizlerin yazdıklarıyla tecrübelenicem inş. Bildiklerinizi paylaşın lütfen...Pollyannaacım sende kızının inat ettiği kadar inat et ve yemesi için zorla şekerim...

kendyy'm seni yerim.. sen bebişi kucağına al hayırlısıyla da görüşelim sonra. zorla olmuyor ki canım.. mesaj için teşekkürler.. hayırlı kandiller..
:emir_bebek:

benim kızımda aynı beni emmiyor devam sütü veriyorum
çok düzensiz yemesi bir kase çorbayı bitirmişliği yoktur
her gün bir öğünü muhakkak eksik napıcamı şaşırmış durumdayım
üstelik benim kızı m 16 aylık 9 kilo :(((((((

benim kızım 10.ayın içerisinde ana öğünler; kahvaltı, öğlen çorba, akşam evde ne varsa yemek,3 saat sonra muhallebi arlarda bol bol meyve yoğurt pek yemiyor..

Back