- 31 Ocak 2025
- 508
- 120
- 18
- 25
Hayırlısı olsun canım bekle bakalım biraz daha kanama kahverengi pembe ise gerlesmedir iki 3 gün sürebiliyor Muş kişide kişiye değişir ara ara leke şeklinde gelirmişBenim de BAt 29 Şubat ama dünden beri hafif hafif kanamalarim başladı ve adet ağrısı gibi ağrım var. Normalde duZenli adet goruyorum anlam veremedim bu kanama ve agriya
Hicbisey anlamadım ağrım çoktu
Yazılanlara göre ağrısız oluyormuş galiba adet goruyorum
ay bana saatler geçmek bilmiyorHayırlısı olsun canım bekle bakalım biraz daha kanama kahverengi pembe ise gerlesmedir iki 3 gün sürebiliyor Muş kişide kişiye değişir ara ara leke şeklinde gelirmiş
bende 2.30 da vercem ama saat geçmek bilmiyor ölcem heyecandan bugün gecikmem 2 gün olduKızlar kan testi verdim geldim öğleden sonra çıkacak sonuç
Senin sonucu alman 5 i bulur canım 2 saatte çıkıyor ya hadi hayırlı haberlerini bekliyormbende 2.30 da vercem ama saat geçmek bilmiyor ölcem heyecandan bugün gecikmem 2 gün oldu
Naptın canım sonuç ne zmn cikicakKızlar kan testi verdim geldim öğleden sonra çıkacak sonuç
er geç beklicem artık bir versem boşuna beklemişmolmam en azındanSenin sonucu alman 5 i bulur canım 2 saatte çıkıyor ya hadi hayırlı haberlerini bekliyorm
Merhaba,Ne kadar süre kullanılması gerekiyorYumurta kalitesi için kullanılıyor takvıye canım
er geç beklicem artık bir versem boşuna beklemişmolmam en azından
ohoo ben kanı verdim geldimB
Saatin geldi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
2 de verdim kanı 4 te çıkçak şimdi yine test aldım evde yapçam bakalım tekrar bi kaç dakikada çıkçak çift çizgi onu hesaplıcamB
Saatin geldi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Takip ediyorum sizi umarım güzel haberler alırısınız hakkınızda hayırlısı olsun2 de verdim kanı 4 te çıkçak şimdi yine test aldım evde yapçam bakalım tekrar bi kaç dakikada çıkçak çift çizgi onu hesaplıcam
belki yükselir cnmKızlar kan sonucum 7 cıkmış. Kibüyük ihtimal kimyasal geçirdim yine
Sanmıyorum. Zaten hastanenin referan değerinde 0_10 arasıydı. Dr yok dedi adet söktürücü verdi. Ama kullanmıyacam kendisinden düşsünbelki yükselir cnm
anladım cnm benim de 2 sonucum çıktı ama sadece beta çıkmadı sabırsızlıkla bekliyorum şiimdi yine idrar testi yaptım ben negatif çıktıSanmıyorum. Zaten hastanenin referan değerinde 0_10 arasıydı. Dr yok dedi adet söktürücü verdi. Ama kullanmıyacam kendisinden düşsün
Şimdi yaptıysan bekle biraz dahaanladım cnm benim de 2 sonucum çıktı ama sadece beta çıkmadı sabırsızlıkla bekliyorum şiimdi yine idrar testi yaptım ben negatif çıktı
15 dk yı geçtiŞimdi yaptıysan bekle biraz daha
benim gecikmemin 2. günü kan sonucu bekliyorum yazarım size hemenCok merak ediyorum kızlar haber verin mutlaka . Benım de reglıme 2 gün kaldı, bu ay ilk denememiz ama ben cok fazla belirti yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?