- 1 Şubat 2024
- 565
- 195
- 23
- 31
Tam olarak ne zaman başladı canım? Bende de aynıları var göğüs bel .. bide bişey sorcam göğsünün hangi yönleri ağrıyor tam olarak ?şu an göğüs hassasiyetim ve aşırı bel ağrım var ama ben adet belirtisine yormuştum hem genelde 1 hafta önceden göğüs hasasiyetim başalar dı hiç te şüphelenmedim
1 hafta oldu başlayalı sadece uçları acıyorTam olarak ne zaman başladı canım? Bende de aynıları var göğüs bel .. bide bişey sorcam göğsünün hangi yönleri ağrıyor tam olarak ?
İnşallah regl olmazsın canım geç döllenme flndir umarımGünaydın kızlar son ilişkinin de 12. Günü bugün , maalesef ben elendim olsa silikte olsa bi şey çıkardı bugün de bat günü zaten. Var mı başka test yapan keskin gözlerimizle inceleyelim
Hayırlısı olsun ne diyelim, her nasip vaktine esirİnşallah regl olmazsın canım geç döllenme flndir umarım
Öyle canım benimde regl ağrılarım başladı sanki karnım fln ağrıyorHayırlısı olsun ne diyelim, her nasip vaktine esirsen yaptın mı
28 Şubat mi canımBenim de BAt 29 Şubat ama dünden beri hafif hafif kanamalarim başladı ve adet ağrısı gibi ağrım var. Normalde duZenli adet goruyorum anlam veremedim bu kanama ve ağrıya?
Canım oncelıkle hos geldın benımde yumurtlamayla bırlıkte gogus uclarım belırgınlestı hıcdıkununca agrı yapıyordu bendekı en buyuk belırtı oydu halada devam edıyor agrı dıger taraflarınads yayıldı ama şişlık yokTam olarak ne zaman başladı canım? Bende de aynıları var göğüs bel .. bide bişey sorcam göğsünün hangi yönleri ağrıyor tam olarak ?
İlk on dakıkada cıkmıyor bu teste bende baya bekledım yaklasık 15 20 dakıkayı bulmustu dun aksamİlk 10 dk da çekmiştim negatif benim regle 2 var olsa çıkardı
Hoşbuldum günaydınCanım oncelıkle hos geldın benımde yumurtlamayla bırlıkte gogus uclarım belırgınlestı hıcdıkununca agrı yapıyordu bendekı en buyuk belırtı oydu halada devam edıyor agrı dıger taraflarınads yayıldı ama şişlık yok
Çöpe attım bı bakarım canım yine insallh ben yanilmismdirİlk on dakıkada cıkmıyor bu teste bende baya bekledım yaklasık 15 20 dakıkayı bulmustu dun aksam
Hadi ya kanaman normal mi peki kimyasall gebelik olmuş olabilir mi kimyasalda regl olunuyor değerin düşmüştür belkiKızlar test awox yalancı pozitif gösterdi 3 gündür adet oldum ..
Aaa çok şaşırdımKızlar test awox yalancı pozitif gösterdi 3 gündür adet oldum ..
Hadi yaa normal kanama olarak mı yoksa leke gibi mi geldi. Belki yerleşme falandır.Kızlar test awox yalancı pozitif gösterdi 3 gündür adet oldum ..
Hicbisey anlamadım ağrım çoktu28 Şubat mi canım
İnşallah yerlesmedir canım 3 gün öncesinden olurmuş bazı kişilerde herkeste olmuyo ama inşallah gebeliktendir
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım kocaman olmuştur inşallahKızlar kan testi verdim geldim öğleden sonra çıkacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?