10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

şu an göğüs hassasiyetim ve aşırı bel ağrım var ama ben adet belirtisine yormuştum hem genelde 1 hafta önceden göğüs hasasiyetim başalar dı hiç te şüphelenmedim
Tam olarak ne zaman başladı canım? Bende de aynıları var göğüs bel .. bide bişey sorcam göğsünün hangi yönleri ağrıyor tam olarak ?

Günaydın kızlar son ilişkinin de 12. Günü bugün , maalesef ben elendim olsa silikte olsa bi şey çıkardı bugün de bat günü zaten. Var mı başka test yapan keskin gözlerimizle inceleyelim

Eklentiler

• IMG_8226.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın kızlar son ilişkinin de 12. Günü bugün , maalesef ben elendim olsa silikte olsa bi şey çıkardı bugün de bat günü zaten. Var mı başka test yapan keskin gözlerimizle inceleyelim
İnşallah regl olmazsın canım geç döllenme flndir umarım

Benim de BAt 29 Şubat ama dünden beri hafif hafif kanamalarim başladı ve adet ağrısı gibi ağrım var. Normalde duZenli adet goruyorum anlam veremedim bu kanama ve ağrıya?

Benim de BAt 29 Şubat ama dünden beri hafif hafif kanamalarim başladı ve adet ağrısı gibi ağrım var. Normalde duZenli adet goruyorum anlam veremedim bu kanama ve ağrıya?
28 Şubat mi canım
İnşallah yerlesmedir canım 3 gün öncesinden olurmuş bazı kişilerde herkeste olmuyo ama inşallah gebeliktendir

İlk 10 dk da çekmiştim negatif benim regle 2 var olsa çıkardı

Eklentiler

• IMG_20250226_093052_836.webp
    27 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250226_093046_310.webp
    23 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250226_093035_738.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 17
Tam olarak ne zaman başladı canım? Bende de aynıları var göğüs bel .. bide bişey sorcam göğsünün hangi yönleri ağrıyor tam olarak ?
Canım oncelıkle hos geldın benımde yumurtlamayla bırlıkte gogus uclarım belırgınlestı hıcdıkununca agrı yapıyordu bendekı en buyuk belırtı oydu halada devam edıyor agrı dıger taraflarınads yayıldı ama şişlık yok

Hoşbuldum günaydın ben 12 Şubat gece çatlatma iğnesi oldum 14 Şubat aşılama yaptırdım. 21 Şubat bel ağrım 22 şubatta göğüs hassasiyetim başladı hala devam ediyor ama benim uçlar değil de altlardan kenarlara doğru J harfi gibi düşün. Normalde ben bu belirtileri yaşayıp regl de oldum da bu ay sadece günleri değişik. Diğerlerinde çatlatma iğnesinden 1 gün sonra başlamıştı bunda 9 gün sonra. Pazar gününe kadar ara ara kaşık ağrım oldu Pazar gecesi baya sancılı oldu misafir vardı 45 dk falan uzandım öyle geçti daha da ağrı vs olmadı kaşığımda

Kızlar test awox yalancı pozitif gösterdi 3 gündür adet oldum ..

Benim de BAt 29 Şubat ama dünden beri hafif hafif kanamalarim başladı ve adet ağrısı gibi ağrım var. Normalde duZenli adet goruyorum anlam veremedim bu kanama ve agriya
28 Şubat mi canım
İnşallah yerlesmedir canım 3 gün öncesinden olurmuş bazı kişilerde herkeste olmuyo ama inşallah gebeliktendir
Hicbisey anlamadım ağrım çoktu
Yazılanlara göre ağrısız oluyormuş galiba adet goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…