10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Hoşgeldin balım kaçıncı günündesin çatlamanın ya da batına kaç gün var ? İnşallah hayırla pozitifi görürsün aminnn
Hoşbuldum canım uygulamaya göre yumurtlama 14 şubat regl 28 Şubat günü gününe olurum yarın sabah yapayım diyorum inşallah canım amin

Hoşbuldum canım uygulamaya göre yumurtlama 14 şubat regl 28 Şubat günü gününe olurum yarın sabah yapayım diyorum inşallah canım amin
Benim uygulama da 14 Şubat gösterdi ama ovulasyon testi 11 şubatta çatlama gösterdi. Her ikisini de değerlendirdim bugün test yaptım negatif demekki 11 Şubat tutmadı, şimdi son umut belki 14 şıbatta olmuştur yumurtlama diye onu mu beklesem umudu kessem mi bilemiyorum

Bekle canım bence regl olmadıkça ümit vardır :

Canım benımde ovulasyon 11 subattı adet olmadım bence seninde olman lazımdı. Çatlama saat kac gıbı olmustu

Canım benımde ovulasyon 11 subattı adet olmadım bence seninde olman lazımdı. Çatlama saat kac gıbı olmustu
10 unda pik gördüm , 11 i öğlende silik gördüm o günü de değerlendirdim balım. Ama benim testlerim negatif ; olsa silikte olsa çıkardı. Son ilişki 14 şubatta oldu bi ihtimal onu bekliyorum bat yarın ya da ertesi gün.

Benim adet ağrım günler önceden başlardı 2 gün var ama gelen giden yok folik asit başladım bu ay ilk kez o mu düzenledi hafifletti bilmiyorum. Belki de pat diye gelecek regl. Ne diyeyim hayırlısı sen bi daha test yaptın mı

Nimo marka bır test getırmiş eşim hafıf sılık bir çizgi cıkardı ama bıraz bekleyınce ne kadar dıgrunsonuc veriyor hıc bır bilgım yok

Canım senın bu kullandıgın test hangı marka idi birde hemen cıkmısmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…