Yok kuşum değilim yarın bat günümSen hamile misin canım belirtin var mi
Hoşgeldin balım kaçıncı günündesin çatlamanın ya da batına kaç gün var ? İnşallah hayırla pozitifi görürsün aminnnBen yeni geldim :) yarın sabah yapicam inşallah :)
Hoşbuldum canım uygulamaya göre yumurtlama 14 şubat regl 28 Şubat günü gününe olurum yarın sabah yapayım diyorum inşallah canım aminHoşgeldin balım kaçıncı günündesin çatlamanın ya da batına kaç gün var ? İnşallah hayırla pozitifi görürsün aminnn
Benim uygulama da 14 Şubat gösterdi ama ovulasyon testi 11 şubatta çatlama gösterdi. Her ikisini de değerlendirdim bugün test yaptım negatif demekki 11 Şubat tutmadı, şimdi son umut belki 14 şıbatta olmuştur yumurtlama diye onu mu beklesem umudu kessem mi bilemiyorumHoşbuldum canım uygulamaya göre yumurtlama 14 şubat regl 28 Şubat günü gününe olurum yarın sabah yapayım diyorum inşallah canım amin
Bekle canım bence regl olmadıkça ümit vardır :Benim uygulama da 14 Şubat gösterdi ama ovulasyon testi 11 şubatta çatlama gösterdi. Her ikisini de değerlendirdim bugün test yaptım negatif demekki 11 Şubat tutmadı, şimdi son umut belki 14 şıbatta olmuştur yumurtlama diye onu mu beklesem umudu kessem mi bilemiyorum
Canım benımde ovulasyon 11 subattı adet olmadım bence seninde olman lazımdı. Çatlama saat kac gıbı olmustuBenim uygulama da 14 Şubat gösterdi ama ovulasyon testi 11 şubatta çatlama gösterdi. Her ikisini de değerlendirdim bugün test yaptım negatif demekki 11 Şubat tutmadı, şimdi son umut belki 14 şıbatta olmuştur yumurtlama diye onu mu beklesem umudu kessem mi bilemiyorum
10 unda pik gördüm , 11 i öğlende silik gördüm o günü de değerlendirdim balım. Ama benim testlerim negatif ; olsa silikte olsa çıkardı. Son ilişki 14 şubatta oldu bi ihtimal onu bekliyorum bat yarın ya da ertesi gün.Canım benımde ovulasyon 11 subattı adet olmadım bence seninde olman lazımdı. Çatlama saat kac gıbı olmustu
Benim adet ağrım günler önceden başlardı 2 gün var ama gelen giden yok folik asit başladım bu ay ilk kez o mu düzenledi hafifletti bilmiyorum. Belki de pat diye gelecek regl. Ne diyeyim hayırlısı sen bi daha test yaptın mıCanım benımde ovulasyon 11 subattı adet olmadım bence seninde olman lazımdı. Çatlama saat kac gıbı olmustu
Nimo marka bır test getırmiş eşim hafıf sılık bir çizgi cıkardı ama bıraz bekleyınce ne kadar dıgrunsonuc veriyor hıc bır bilgım yokBenim adet ağrım günler önceden başlardı 2 gün var ama gelen giden yok folik asit başladım bu ay ilk kez o mu düzenledi hafifletti bilmiyorum. Belki de pat diye gelecek regl. Ne diyeyim hayırlısı sen bi daha test yaptın mı
Canım senın bu kullandıgın test hangı marka idi birde hemen cıkmısmıydıSeleme kızlar ilişki üzerinden 10 gün geçti dün yaptığım testte sadece kıl gibi ince çizgi çıkmıştı hani kurunca beliren iz gibi ama daha önce yaptığım testlerde negatif olduğunda hiç o çizgi çıkmıyordu bugün ki testtim de gözle görünen silik çizgi çıktı foto daha az gözüküyor gibi
Alesya nin yaptığı pembe test prodoctor canımCanım senın bu kullandıgın test hangı marka idi birde hemen cıkmısmıydı
Bunu duymadım canım inşallah güzel bı testtir hayırlı olsun inşallah hamilesindirNimo marka bır test getırmiş eşim hafıf sılık bir çizgi cıkardı ama bıraz bekleyınce ne kadar dıgrunsonuc veriyor hıc bır bilgım yok
Sende hoşgeldın canım topiğimizeBunu duymadım canım inşallah güzel bı testtir hayırlı olsun inşallah hamilesindir
Hoşbuldum canımSende hoşgeldın canım topiğimize
Yaaa evet çok silik ama pembiş değil mi o yaaaa bana öyle geldi
Hamilesin canimm ondann
Evet evet bariz pembis ve görünüyorYaaa evet çok silik ama pembiş değil mi o yaaaa bana öyle geldi
Canım bana da var gibi geldi, gölge değil sanki yarın tekrarla
Yaa canım senınde pozıtıf testını gormeyı o kadar beklıyorumkı senın yumurtlaman 11 deyse senın kesınlıkle adet olman lazımdıYaaa evet çok silik ama pembiş değil mi o yaaaa bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?