Aynen canım sen bırde fameraya basla sansını yukseltırsınHiç endişe etmeyin bu ayın hamişlerini ugurlarız şansı devam edenlerle bir Ramazan topici açarız hemen , herkes yumurtlamasını , ovulasyon testini, belirtisini yazar derken kafamız dağılır çıkarırız bir grup hamiş daha :)))
Bunu akşama doğru 16 gibi yapmıştım testi de ertesi gün öğlen 1 gibi vermiştimAyy cok sılık bununla 31 mi cıkmiştı
Canım negatıf gıbı görünüyorKızlar dün bat günümdü regl olmadım dün gece test yaptım ama negatif demi ? İlk idrar değildi
Canım negatıf gıbı görünüyor
Sen yınede adetin olana kadar testı tekrar et benım de dun adet gunundu aksam çok çok sılık birseyler cıktı ama testım bittiğiğKızlar dün bat günümdü regl olmadım dün gece test yaptım ama negatif demi ? İlk idrar değildi
Canm evde sadece kaset test var onda da ne var ne yok gibi anlamıyorum başka test alıcam bakalımSen yınede adetin olana kadar testı tekrar et benım de dun adet gunundu aksam çok çok sılık birseyler cıktı ama testım bittiğiğ
İçin tekrarlayamadım
Ben çizgi görüyorum orda tekrarladinmi canım testi okuya okuya gidiyorum gormusken yaziym dedim :)
Evet gözüküyor zaman ilişki sonrası kaçıncı günKızlar bişey gören varmı?
Senin testdr çizgi görünüyor baya canım birde awox çok iyi marka hayırlı olsun inşallahO zaman benim ki negatif bende awox yapmıştım ama şuan bende ümidimi kestim diğer aya artık
Çatlatma iğnesi 16. Gün baka baka kör oldumEvet gözüküyor zaman ilişki sonrası kaçıncı gün
Bilmiyorum görebiliyor musunuz ama baya gölge gibi çizgi vardı. Hatta testin direkt fotoğrafı bile yok annemlere atmıştım. Demem o ki orda gölge arayarak moralinizi bozmayın, çıksa bile gebelikten olmuyor testten vs oluyor. Umarım hiçbirimizin kucağı boş kalmaz alırız bebişleri kucağımızaKızlar başıma gelen bir şeyi paylaşmak isterim sizlerle geçen ay reglim 7 gün gecikti yaptığım testte şöyleydi Eki Görüntüle 3550114
Kuruma çizgisi cok cıkıyor artık testlerde hassasıyetlerden dolayı bılemıyorumKızlar başıma gelen bir şeyi paylaşmak isterim sizlerle geçen ay reglim 7 gün gecikti yaptığım testte şöyleydi Eki Görüntüle 3550114
Evet canım kesinlikle o yüzden direkt kan vermek en net sonucu verir. Aksi halde hep yıkım olur bizler içinKuruma çizgisi cok cıkıyor artık testlerde hassasıyetlerden dolayı bılemıyorum
Aynen canım ya bende gordum.Bilmiyorum görebiliyor musunuz ama baya gölge gibi çizgi vardı. Hatta testin direkt fotoğrafı bile yok annemlere atmıştım. Demem o ki orda gölge arayarak moralinizi bozmayın, çıksa bile gebelikten olmuyor testten vs oluyor. Umarım hiçbirimizin kucağı boş kalmaz alırız bebişleri kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?