• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10.10.10 da evlenecekler buyurun ....

kıss ayazz senle kaderimis aynı galiba bisimde 4 sene oldu 5. senede evlencez artık kısmetse ...kıss valla cok güselmiş baktım cok güsel nevresim takımları varmış yahu bende alalyım bari zaten ne bulursam alıom...

kıss ayazz senle kaderimis aynı galiba bisimde 4 sene oldu 5. senede evlencez artık kısmetse ...kıss valla cok güselmiş baktım cok güsel nevresim takımları varmış yahu bende alalyım bari zaten ne bulursam alıom...

sanırım zevklerimizde aynı...ya beğenmene çok sevindim anlatamam..bencede al koy kenara.bi tane olsun öyle..zaten benim çeyizim çok bide hep araştırıp alırım...ya nereye koycam o kadar eşyayı evde küçük..ama zaman çok olunca insan ne beğense alıo...siz salonu kaça tuttunuz??

ayyy bisim salon beleşş...:jeyyar: bi aile dostumuzun salonu babamın cok yakın bi arkadaşının yane.. bana düğün hediyesi... ayyy bayılrıım böle işe yarıcak hediyeleredesırnaşık şey

ayyy bisim salon beleşş...:jeyyar: bi aile dostumuzun salonu babamın cok yakın bi arkadaşının yane.. bana düğün hediyesi... ayyy bayılrıım böle işe yarıcak hediyeleredesırnaşık şey

süpermiş yaaa...çok sevindim canım...

neyse ben gidiom canım üst komşu çaya cagırıoo .. görüşelim yine bakk neler aldık ne yaptıkk dimi yane öptt çokk opuyorumnanaktan

neyse ben gidiom canım üst komşu çaya cagırıoo .. görüşelim yine bakk neler aldık ne yaptıkk dimi yane öptt çokk opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım sizlere..görüşmek üzere..haberlerini bekliyorum...a.s.

ayazz nerelerdesin sen yahu??? aldın mı yeni bişeylerr hihoyyyt

slm kızlar ya siz perdeleri neyaptınız.. zeytinburnu diyolar siz ne diyorsunuzzzsaolun şimdiden:)vereliniortakvereliniortak

Back