senağlamaöfff sanki vakit hiç geçmio kızlar daha bide askere gidicek.. aralıktaa off offf
kızlar ya askerlik uzun dönem çıkarsa ben hep ondan korkuyorum ..siz nasıl eminsiniz kısa dönem çıkacağına...???sürekli 7/24 dua ediyorum ben kısa dönem çıksın diye:Saruboceq:
ya öle deme nolur.... en büyük korkum hayırlsıı olsun ne diyelim amaa... lütfen kısa olsunn seninkide sınava gircek dimi?? öfff:gitme:
evet canım 1,2,3 aralıktan birinde tuzlada sınava girecek çok dua ediyorum çok..inşallah kısa dönem olur sizinki de bizim kide...sonuçları paylaşalım birbirimizle olur mu,,en önemlisi hayırlısıyla gitsinler hayırlısıyla gelsinler...turkbayragi
aynı tarihlerde benimkide balıkesirde gircek... herkes yok canım kısa gider falan dio ama ya uzun giderse düğün salonunu bile tuttuk sonra naparız bis ya... öff öfff bu ülkede herşey bi dert yahu...mafoldumben
ayy inşallah ya... bölümü açık öğretim işletme mezunu bindebir uzun dönem alıolarmış ama insan korkuo yahu...bis salonun kesin olarak tuttuk o gün dolmasın diee:çok üzgünüm:
evet canım sizin kısa dönem çıkma ihtimali çok ama çok yüksek...ne güzel keşke benimde içim öyle rahat olsaydı...artık çatlıcam ne olcağını düşünmekten.içini ferah tut canım...büyük ihtimalle kısa dönem olur sizinki...inşallah bizimki de :Saruboceq:
inşallahh ayazcım ikimis içinde en hayırlsı.. aman boşverr bunları şimdi birasda hazırlıklardan bahsedelim ayy ben nişanda cok heycanlanmıştım yaa .. ölcektim valla bu yaz oldu 26 temmuzda... ama cok güseldi .şimdiide ceyiz için her bir parca alışımda bi garip oluorummm... ayyy cok sabırsızlanıorum yaaa ... öfff evelenelim artık yaaaaaa
ayy allah seniii güldürdün beni valla... kuduruk kıslar gibiyis valla ... bende uyku seti alcam markası ne resimleri falan varmıı bakayım kaç tane alcan bu arada ?? ben 2 tane olsa yeter diom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?