10.10.10 da evlenecekler buyurun ....

ELOR

annesinin kuzusu büyüyorr :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
107
0
96
senağlamaöfff sanki vakit hiç geçmio kızlar daha bide askere gidicek.. aralıktaa off offf

senağlamaöfff sanki vakit hiç geçmio kızlar daha bide askere gidicek.. aralıktaa off offf

aynen valla cnm bizim tarıh belli deil henuz ama zaman gecmıo bıde askerlk var allhtan kısa dönem 2010un sonunu bulcak bızım dugunnn ((

öff işte kısa dönem ama olsun yinede askerlik sonucta yaa dimi :çok üzgünüm:

ayy vallaha bızımkıde 10 10 2010 dıyor ama nasıl sabretcem yaa

bu arada hazırlık falan yapıomusun ne alemde hazırlıklarınn ... ben nişandan beri ne bulursam alıom..

vallaha benım herseyım tam dıyebılırım nısandan berıde bı yemek takımı bırde kahvaltı aldım

kızlar bende geldim...aralıkta gitcek nişanlım askere...düğün sizlerle aynı tarihte olcak nasip ederse...vakit nasıl geçer yaa,keşke bi an önce gelse o tarihler...:dance:

kızlar ya askerlik uzun dönem çıkarsa ben hep ondan korkuyorum ..siz nasıl eminsiniz kısa dönem çıkacağına...???sürekli 7/24 dua ediyorum ben kısa dönem çıksın diye:Saruboceq:

kızlar ya askerlik uzun dönem çıkarsa ben hep ondan korkuyorum ..siz nasıl eminsiniz kısa dönem çıkacağına...???sürekli 7/24 dua ediyorum ben kısa dönem çıksın diye:Saruboceq:

ya öle deme nolur.... en büyük korkum hayırlsıı olsun ne diyelim amaa... lütfen kısa olsunn seninkide sınava gircek dimi?? öfff:gitme:

ya öle deme nolur.... en büyük korkum hayırlsıı olsun ne diyelim amaa... lütfen kısa olsunn seninkide sınava gircek dimi?? öfff:gitme:

evet canım 1,2,3 aralıktan birinde tuzlada sınava girecek çok dua ediyorum çok..inşallah kısa dönem olur sizinki de bizim kide...sonuçları paylaşalım birbirimizle olur mu,,en önemlisi hayırlısıyla gitsinler hayırlısıyla gelsinler...turkbayragi

aynı tarihlerde benimkide balıkesirde gircek... herkes yok canım kısa gider falan dio ama ya uzun giderse düğün salonunu bile tuttuk sonra naparız bis ya... öff öfff bu ülkede herşey bi dert yahu...mafoldumben

aynı tarihlerde benimkide balıkesirde gircek... herkes yok canım kısa gider falan dio ama ya uzun giderse düğün salonunu bile tuttuk sonra naparız bis ya... öff öfff bu ülkede herşey bi dert yahu...mafoldumben

canım kötü düşünmeyelim bölümü ne ki nişanlının?benim ki öğretmen ,banada herkes kısa dönem çıkar diyo ama ben yinede çok korkuyorum..düğün salonuyla anlaştık bizde ama askerlik belli olunca kesin tarihi vericez...hep dua edelim allah gönlümüze göre versin inşallah

ayy inşallah ya... bölümü açık öğretim işletme mezunu bindebir uzun dönem alıolarmış ama insan korkuo yahu...bis salonun kesin olarak tuttuk o gün dolmasın diee:çok üzgünüm:

ayy inşallah ya... bölümü açık öğretim işletme mezunu bindebir uzun dönem alıolarmış ama insan korkuo yahu...bis salonun kesin olarak tuttuk o gün dolmasın diee:çok üzgünüm:

evet canım sizin kısa dönem çıkma ihtimali çok ama çok yüksek...ne güzel keşke benimde içim öyle rahat olsaydı...artık çatlıcam ne olcağını düşünmekten.içini ferah tut canım...büyük ihtimalle kısa dönem olur sizinki...inşallah bizimki de :Saruboceq:

inşallahh ayazcım ikimis içinde en hayırlsı.. aman boşverr bunları şimdi birasda hazırlıklardan bahsedelim ayy ben nişanda cok heycanlanmıştım yaa .. ölcektim valla bu yaz oldu 26 temmuzda... ama cok güseldi .şimdiide ceyiz için her bir parca alışımda bi garip oluorummm... ayyy cok sabırsızlanıorum yaaa ... öfff evelenelim artık yaaaaaa

hiç sorma şu hazırlıklar en güzeli,daha bugün yatak örtüsü ile uyku seti aldım ya herkes görsün istiyorum öyle beğenerek aldım ki allah güle güle kullnmayı nasip etsin inşallah...bende çok hevesliyim böyle şeylere...bence evlenmeliyiz hemde bu sene:dance:

ayy allah seniii güldürdün beni valla... kuduruk kıslar gibiyis valla ... bende uyku seti alcam markası ne resimleri falan varmıı bakayım kaç tane alcan bu arada ?? ben 2 tane olsa yeter diom ama

ayy allah seniii güldürdün beni valla... kuduruk kıslar gibiyis valla ... bende uyku seti alcam markası ne resimleri falan varmıı bakayım kaç tane alcan bu arada ?? ben 2 tane olsa yeter diom ama

ama napıyım 5 senedir onu bekle bunu bekle...artık evlenelim ayol canım uzun süredir çok istediğim bi uyku seti vardı sarevin sarar markasının yani granada modeli ama yok böyle birşey aşırı beğendim...çok pahalıydı...nişanlım bugün sürpriz yaptı almaya götürdü beni internete yaz bak çıkar çok hoş bi model...sarev granada...ama morlu pembeli rengi olan...ferhundenin yatağındada vardı yaprak dökümünün..yatak örtümde taç velüx..şiddetle tavsiye ediyorum çok şık onada bi bak istersen...vallahi 1,5 senedir çeyiz profesörü oldum istediğini çekinmeden sorabilirsin...tabi zevkler tartışılmazmış..yeni aldım ya bi hevesle anlattım sana şekerim..:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…