1 yillik evliyim ve aldatildim

Aldattığına değil yakalandığına pişman olmuş o.
Bas tekmeyi ciddi anlamda.

Bu arada bas tekmeyi gitsinci bir üyemiz vardı adını unuttum.
Özlediğimi farkettim:KK53:

Merabalar mart ayında 1 yılın doldu evliliğinde severek 4 yıl birliktelikten sonra evlendim . ve dun eşimin tlfnuna gelen bir watsap msjyla aldatildigimi anladm kız eşime napiyon yazms bnde tlfnu düşecekdi yerine koymk için elime aldm ve msji görünce kıza edinmiş gibi msj yazdm ve bi ilişki yazdıklarını ama ayrıldıklarını öğrendim eşini uyandirmadm daha öncede böyle bi msjini yakaldm ozmn erkek arkdsm kiskandrmk için yapıyor dedi . b irkerede karşı apartmanda süresi bizi. Evi gözetleyen iki bayan vr esimde oraya bkr ve bi aksam o binadan çıkarken gördüm oysa ban yan binadaki arkadaşına bsy bırakmaya gttgini söyledi ama akşamdı yüzünü pek secemedm ama BN hissettim oydu bni görünce merdivndn inmk yerine diğer tarftn atmayı uzaklast ve sonuncusu bu msj olayı itiraf etti ogece ve önceki msjda yok ole bsy diyor ama sonuncunda 5 aydr görüştüğünü ama pusman olduğunu özür diliyor aileler araya grdi bu seferde affet diyor bnde ayrılmak istiyorum ama çok svrk evlendi ne yapachm bilemiyorum

Merabalar Mart ayında 1 yılım doldu evliliğimde; severek, 4 yıllık birliktelikten sonra evlendim . Ve dün eşimin telefonuna gelen bir watsap mesajıyla aldatildiğimi anladım, kız eşime "napiyon" yazmıs ben de eşimin telefonu düşecekti yerine koymak için elime aldım ve mesaji görünce kıza edinmiş(eşimmiş) gibi mesaj yazdım ve bir ilişki yazdıklarını(yaşadıklarını) ama ayrıldıklarını öğrendim, eşini (eşimi) uyandirmadım daha önce-de böyle bir mesajini yakaladım o-zaman erkek arkadaşım kıskandırmak için yapıyor dedi . Bir kere de karşı apartmanda süresi ??bizim evi gözetleyen iki bayan var ,esim-de oraya bakar ve bir aksam eşimi o binadan çıkarken gördüm oysa bana yan binadaki arkadaşına bir şey bırakmaya gittini söyledi ama akşamdı(akşam olduğu için) yüzünü pek seçemedim ama BN hissettim oydu beni görünce merdivenden inmek yerine diğer taraftan atmayı ?? uzaklaştı ve sonuncusu(sonunda) bu mesaj olayı itiraf etti o gece ,önceki mesajda yok öyle bir şey diyor(dedi) ama sonuncunda(sonuç olarak) 5 aydır görüştüğünü ama pusman(pişman) olduğunu söylüyor ve özür diliyor ,aileler araya girdi bu sefer-de affet diyor ,bende(bense) ayrılmak istiyorum ama çok severek evlendik ne yapachm(yapacağım) bilemiyorum.

Bu kadar yazım imla hatası kk kurallarına aykırı değil mi ?Üşenmedim düzelttim, bişey anlaşılmıyordu.

Konu sahibi; eşin yerinde duramayan biri demek ki,bunu bile bile devam etmen bu durumu kabullenmen anlamına gelir,o nedenle ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.

"Bide soyle yapti, bide boyle yapti"... O bide ler hic bitmez. Siz ilkini affetmissiniz ikinciyi de. Nasil mideniz kaldiriyor bilmem.

Zaten çok pismanpisman affettemk için herseyi yapıyor Allahdan başka siginagimz yok insallh da hayırlı olanı yaşarız

Affetmek icin bahaneyi de bulmussun... Zaten o bahaneleri hep bulacaksin.

Arada bir saglik kontrolu yaptir bari.

Bir kere aldatan hep aldatir diyccem ama.
Zaten bir kere aldatmamiski bi kac kere aldatmis.

Daha guvenemezdim bu adama.

X