1 yillik evliyim ve aldatildim

Birliktelik olmamış sadece tlfn görüşmesi bayn degil uzak şehirde esimde isindn dolayı biyere gidemiyor bayanda evliyms BN edinmiş gibi bayanla yazmıştım bulustuklarini sanmiyorm

bilemedim vallah, yani sonuc olarak niyet kötü anlatabiliyormuyum
dedigim gibi hayirlisi olsun

Canm öncelikle hakkınızda hayirlisi olsun ilk ikisinde benim şüphem diyorsun ikincisi zaten belli görüşmüş adam. Ama ne kadarda kırılsan şans vermek istediğinde belli tabiki kirilman İncinmen okadar Normal ki hepimiz kadınız sonuçta ve seni anlayabiliyoruz. Kardesim madem.bi şans daha vermek istiyosun suan hersey çok yeni zaten ve artık herseye şüpheci bakicaksin bu Belli ama demem oki biraz zaman bence eğer Ailene bunu anlatabileceksen yada ailelere belli etmeden gidip izin alabileceğim bi yer varsa ne bileyim aklıma ole geldi bi hafta mi on günmu evden uzaklaş herseyden adamada zamn istiyorum düşüncem de hem kafanı topla hem bi yokluğunu anlasın bu süreçte napcak bakalım bi dene canm kendini sizi düşün. Şuan zaten sağlıklı düşünmen zor kardeşim olmazmi ole..
Ama ne olursa olsun senin için hakkında hayırlısı olsun insiallah mutlu olursun..

Canm öncelikle hakkınızda hayirlisi olsun ilk ikisinde benim şüphem diyorsun ikincisi zaten belli görüşmüş adam. Ama ne kadarda kırılsan şans vermek istediğinde belli tabiki kirilman İncinmen okadar Normal ki hepimiz kadınız sonuçta ve seni anlayabiliyoruz. Kardesim madem.bi şans daha vermek istiyosun suan hersey çok yeni zaten ve artık herseye şüpheci bakicaksin bu Belli ama demem oki biraz zaman bence eğer Ailene bunu anlatabileceksen yada ailelere belli etmeden gidip izin alabileceğim bi yer varsa ne bileyim aklıma ole geldi bi hafta mi on günmu evden uzaklaş herseyden adamada zamn istiyorum düşüncem de hem kafanı topla hem bi yokluğunu anlasın bu süreçte napcak bakalım bi dene canm kendini sizi düşün. Şuan zaten sağlıklı düşünmen zor kardeşim olmazmi ole..
Ama ne olursa olsun senin için hakkında hayırlısı olsun insiallah mutlu olursun..
Allah razi olsun dediklerinz çok doğru . şuan kardeşim yanımda cocuk tatile gelmişti onu götürmek için memlekete gidip uzaklasabilirim ama işten izin almam çok sıkıntili bu ara normal izin tarihine vr daha inşallah hakkimzda hayırlısı olur

Allah razi olsun dediklerinz çok doğru . şuan kardeşim yanımda cocuk tatile gelmişti onu götürmek için memlekete gidip uzaklasabilirim ama işten izin almam çok sıkıntili bu ara normal izin tarihine vr daha inşallah hakkimzda hayırlısı olur
İnsiallah canm belki bi rapor falan ayarlarsin sakin olmaya çalış cnm biliyorum çok zor ama iyi düşün. İnsiallah eşin yaptığı Hatayi anlar ve telafi edip düzelme yoluna girer allah doğru yoldan ayirmasin canm ne karar verirsen ver insiallah mutlu olursun canm..

İnsiallah canm belki bi rapor falan ayarlarsin sakin olmaya çalış cnm biliyorum çok zor ama iyi düşün. İnsiallah eşin yaptığı Hatayi anlar ve telafi edip düzelme yoluna girer allah doğru yoldan ayirmasin canm ne karar verirsen ver insiallah mutlu olursun canm..
Zaten çok pismanpisman affettemk için herseyi yapıyor Allahdan başka siginagimz yok insallh da hayırlı olanı yaşarız

affedeceksen bile sakınnnnn çocuk düşünme en azından tekrar güvenene kadar.o da güvenebilirsen...hayırlısı olsun

Defalarca aldatilmayi kabulleniyorsaniz affedin.Sonra da esiniz yuzunden paranoklasacaksiniz.Cunku icinizde supheyle ve guvenmediginiz bir adamla yasayacaksiniz.Cocugunuz yok sanirim.Eger yoksa yol yakinken birakin.

1 yıllık evlilik 5 aylık aldatma.valla canım hayır gelmez.hiç kendini onun için paralama derim.balık baştan kokmuş

Bence affedersen herzaman aklınds aceba aldatmaya tekrar başladımı diye tetikte bekliceksin telefonunu karıştırmak isticeksin eve geciktiğinde nerde diye düşünceksin bunları yaşamak kolay olmaz :KK43::KK43:

Merabalar mart ayında 1 yılın doldu evliliğinde severek 4 yıl birliktelikten sonra evlendim . ve dun eşimin tlfnuna gelen bir watsap msjyla aldatildigimi anladm kız eşime napiyon yazms bnde tlfnu düşecekdi yerine koymk için elime aldm ve msji görünce kıza edinmiş gibi msj yazdm ve bi ilişki yazdıklarını ama ayrıldıklarını öğrendim eşini uyandirmadm daha öncede böyle bi msjini yakaldm ozmn erkek arkdsm kiskandrmk için yapıyor dedi . b irkerede karşı apartmanda süresi bizi. Evi gözetleyen iki bayan vr esimde oraya bkr ve bi aksam o binadan çıkarken gördüm oysa ban yan binadaki arkadaşına bsy bırakmaya gttgini söyledi ama akşamdı yüzünü pek secemedm ama BN hissettim oydu bni görünce merdivndn inmk yerine diğer tarftn atmayı uzaklast ve sonuncusu bu msj olayı itiraf etti ogece ve önceki msjda yok ole bsy diyor ama sonuncunda 5 aydr görüştüğünü ama pusman olduğunu özür diliyor aileler araya grdi bu seferde affet diyor bnde ayrılmak istiyorum ama çok svrk evlendi ne yapachm bilemiyorum
Severek evlendin diye razı mı olucaksın adamın gözü dışardan içeri hiç girmemiş ki neyin peşindesin çocuk olsun daha çok yıpranırsın.

Zaten affedip affetmemeyi buradaki kadınlara soracak hale geldiyseniz, affedeceksiniz demektir.
Ki ihanetin de şiddet gibi affı yoktur gözümde, o ayrı...

Tek bir önerim var size.
İhanetle yaşamak kolay değildir hem de hiç...
Adam her dışarı çıktığında 'ona mı gidiyor' diye düşüneceksiniz.
Her mesaj geldiğinde 'acaba başkası mı var' diyeceksiniz.
Eve geç kaldığında 'kesin beni aldatıyor' fikri beyninizi yiyip bitirecek.
İlgi göstermediğinde 'bu seferki kim' diye dedektifçilik oynayacaksınız.
Her anınız diken üstünde ve paranoyakça geçecek, hayatı ikinize de zindan edeceksiniz.

Bu sebeple, affedecekseniz eğer bunları yapmayın!
Affetmek kelimesini tam anlamıyla yaşayın, bir daha bu mevzuyu adama açmayın.

Birkere oldumu alattımı aldattı....nasıl güveniceksin ,insan güvenmeden yaşarmı ?

yazarken kımı ınsanlar öyle bır yazıyor kı
bu konudada görüldüğü gibi
sankı konu sahıbı ozellıkle beynımızı parcalamak ıstercesıne bı dil tutturmus
ne öznesı var ne yuklemı 3 bılınmeyenlı denklem gıbı
sonuna kadar okuyup anlıyorum anlamasınada resmen gozumun retinası yırtılıyor
gozunuzu sevım ya gozunuzu sevım
su yazmayı konusmayı ogrenın
bu nasıl bir dillll bu nasıl bır usluupp bu nasıl bır turkce
bu kacıncı boyle ısyan ettım ya

Bu yazıyla anlattıklarını anlamak çok zor
Çözebildiğim kadarıyla bir çok kez aldatılmışsın
Yaşın, iş durumun nedir bilmiyorum ama boşanmaktan başka çaren yok

Ayrılmasam bile ömür boyu içimi bi kurt kemirir dururdu. Böyle de yaşayamayacağıma göre ayrılırdım. Benim affedemeyeceğim bi konu

aranızı bozmak isteyenler çok, onlar yaptı öyle mi, velev ki eşine tuzak kurdular o da düşmüş düşmeseydi salak mı

hala esinle ilgili cümlelerin ama ile başlıyor ama bulunmamış ama diğerleri benim şüphem ama ben çalışıyorum belki o yüzdendir

açık söylüyorum erkek olsam benim karım olsan ben de seni aldatırım helali hoş olsun eşine, kondomunu al cebine koy hastalık falan kapmasın kociş

Karsı apartmandan kadınla aldatıyo,kadın devamlı sızın evı ızlıyor,5 aydır bırlıkteler,sen de ayrılayım mı dıyorsun..Tabı kı ayrıl karsıdakı kıza tasınsın ordan senı ızlesınler beraber:)

X