1 yillik evliyim ve aldatildim

Bnde öğrendiğim gün gidip davayı acicaktim ayni şeyleri düşünen ama ailem kendin sevdim evlendin ( BN ailemi bile karşıma almıştım evlenmek için ) bu SFR bizi dinle bir daha yprsa bizde izin vermeyz diyor onları bikez üzmek istemiyorum

Ailen için o adamla aynı yatağa girebilecek misin peki? Ya da gerçekten eskisi gibi olabilecek misin? Tamam evlenmeden önce ona çok güvenip aileni karşına almış olabilirsin ama önemli olan senin düşüncen, senin hislerin.

1 yillik evlilik sürecinde 5 ay boyunca baska bi kadinla iliskimi yasamis ne olmus? :KK57::KK57::KK57:
Evt ama arama kaydını çıkarttırdı konuşma ve msjlasma çok fazla değil görüşmemişlerdir söylediği kdryla ayni şehirde değilmiş ama internet üzerinden yada başka bi tlfnla daha uzun surede görüşmüş olabilir bunları bilemiyorum

tam anlamadım ama
defalarca mı aldatıldın yani?
en alt metınde ''sonuncusunda'' falan yazmıssın da..

Evt ama arama kaydını çıkarttırdı konuşma ve msjlasma çok fazla değil görüşmemişlerdir söylediği kdryla ayni şehirde değilmiş ama internet üzerinden yada başka bi tlfnla daha uzun surede görüşmüş olabilir bunları bilemiyorum

cok üzüldüm ya, öncelikle Allah sabir versin

adam resmen evliliginizin hemen hemen yarisini baska bir kadinla görüserek gecirmis.
ayril demesi kolay ama kendini erken belli etmis, ilk yilinda bunu yapan ilerde neler yapmaz

cok üzüldüm ya, öncelikle Allah sabir versin

adam resmen evliliginizin hemen hemen yarisini baska bir kadinla görüserek gecirmis.
ayril demesi kolay ama kendini erken belli etmis, ilk yilinda bunu yapan ilerde neler yapmaz
Tesekkur bnde katlanack biri deglm ama birkz olan ailemi dinleyip bir sans vrmk istiyorum ztn en ufak birşey hissetsm dahi imkânı yok dvm etmesinin

Yok bikere diğerleri dedigimn ikisi bnm suphelerim
ilkini affeden diğerlerini de affeder ve bu böyle geçer gider
ılkını yapan ikincisini de yapar
o yuzden cocugun yoksa asla affetme! bazıları cocuk ıcın katlanır o yuzden cocugun yoksa dedım.
yoksa buyuk konusmak ıstemıyorum tabı kı ama, benım için çocuk mocuk önemsız
ne olursa olsun kendını kapıda bulur.

ilkini affeden diğerlerini de affeder ve bu böyle geçer gider
ılkını yapan ikincisini de yapar
o yuzden cocugun yoksa asla affetme! bazıları cocuk ıcın katlanır o yuzden cocugun yoksa dedım.
yoksa buyuk konusmak ıstemıyorum tabı kı ama, benım için çocuk mocuk önemsız
ne olursa olsun kendını kapıda bulur.
Çocuğum yok ztn olsa da etmiyorm ama ailelerimzn düşüncesi iki tarafından istemeyeni çok aramizi açmak için bitlerinin yapmış olabileceği sadece takip edip bir dahaki en ufak bsyde bitrmk 6 yıllık iliskimz 1 yıl bitti evleneli sadece bi sans vrmk amcm ve aileleri de dinlemk

Tesekkur bnde katlanack biri deglm ama birkz olan ailemi dinleyip bir sans vrmk istiyorum ztn en ufak birşey hissetsm dahi imkânı yok dvm etmesinin

simdi söyle bi durum var (kendi düsüncem, akil vermek gibi olmasin) karsi taraf gider tek gecelik biseyler yasar, hadi dersin farkli nedenlerden bir sans daha verirsin (cocuk vardir belki)

ama "adam" aylarca seni her konuda aldatmis ya yüzüne bakip yalan söylemis.

hayirlisi olsun

Esiniz sizi sevmemis ki.bir yillik evlilikte 5 ayi adam sizle degilmis.simdi affedin ilerde huyu bozuk insan yine tekrarlar olan sizin yillarniza olur.aileler falan demeyin bence siz affetmek istiyorsunuz ailelerin sizi desteklemesi kolayiniza geliyor.umarim pisman olmazsniz kararinizdan.cok zor bir durum

Çocuğum yok ztn olsa da etmiyorm ama ailelerimzn düşüncesi iki tarafından istemeyeni çok aramizi açmak için bitlerinin yapmış olabileceği sadece takip edip bir dahaki en ufak bsyde bitrmk 6 yıllık iliskimz 1 yıl bitti evleneli sadece bi sans vrmk amcm ve aileleri de dinlemk
bılmıyorum ama ben aşktan beslenırım
yediremem yani..
bu senın hayatın ama bu kadar kısa sürede aldatması, sevgısı açısından sorun oldugunun kanıtıdır
iyi düşün.

simdi söyle bi durum var (kendi düsüncem, akil vermek gibi olmasin) karsi taraf gider tek gecelik biseyler yasar, hadi dersin farkli nedenlerden bir sans daha verirsin (cocuk vardir belki)

ama "adam" aylarca seni her konuda aldatmis ya yüzüne bakip yalan söylemis.

hayirlisi olsun
Birliktelik olmamış sadece tlfn görüşmesi bayn degil uzak şehirde esimde isindn dolayı biyere gidemiyor bayanda evliyms BN edinmiş gibi bayanla yazmıştım bulustuklarini sanmiyorm

X