- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
Ben 23 eşim 25 ikimzde dvlt memuryz çalışıyoruz .acaba calismamdn mi kaynaklanıyor diye düşünüyorumyaşlar kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 23 eşim 25 ikimzde dvlt memuryz çalışıyoruz .acaba calismamdn mi kaynaklanıyor diye düşünüyorumyaşlar kaç?
Bnde öğrendiğim gün gidip davayı acicaktim ayni şeyleri düşünen ama ailem kendin sevdim evlendin ( BN ailemi bile karşıma almıştım evlenmek için ) bu SFR bizi dinle bir daha yprsa bizde izin vermeyz diyor onları bikez üzmek istemiyorum
ne alakası var?Ben 23 eşim 25 ikimzde dvlt memuryz çalışıyoruz .acaba calismamdn mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum
Ben 23 eşim 25 ikimzde dvlt memuryz çalışıyoruz .acaba calismamdn mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum
Çok yyen olduğu için ne dusunucegimi bilemiyorum aklıma geleni yazdmÇalışmanla ne alakası var? Aldatmanın hiçbir mazereti olamaz.
Evt ama arama kaydını çıkarttırdı konuşma ve msjlasma çok fazla değil görüşmemişlerdir söylediği kdryla ayni şehirde değilmiş ama internet üzerinden yada başka bi tlfnla daha uzun surede görüşmüş olabilir bunları bilemiyorum1 yillik evlilik sürecinde 5 ay boyunca baska bi kadinla iliskimi yasamis ne olmus?
Evt ama arama kaydını çıkarttırdı konuşma ve msjlasma çok fazla değil görüşmemişlerdir söylediği kdryla ayni şehirde değilmiş ama internet üzerinden yada başka bi tlfnla daha uzun surede görüşmüş olabilir bunları bilemiyorum
Yok bikere diğerleri dedigimn ikisi bnm suphelerimtam anlamadım ama
defalarca mı aldatıldın yani?
en alt metınde ''sonuncusunda'' falan yazmıssın da..
Tesekkur bnde katlanack biri deglm ama birkz olan ailemi dinleyip bir sans vrmk istiyorum ztn en ufak birşey hissetsm dahi imkânı yok dvm etmesinincok üzüldüm ya, öncelikle Allah sabir versin
adam resmen evliliginizin hemen hemen yarisini baska bir kadinla görüserek gecirmis.
ayril demesi kolay ama kendini erken belli etmis, ilk yilinda bunu yapan ilerde neler yapmaz
ilkini affeden diğerlerini de affeder ve bu böyle geçer giderYok bikere diğerleri dedigimn ikisi bnm suphelerim
Çocuğum yok ztn olsa da etmiyorm ama ailelerimzn düşüncesi iki tarafından istemeyeni çok aramizi açmak için bitlerinin yapmış olabileceği sadece takip edip bir dahaki en ufak bsyde bitrmk 6 yıllık iliskimz 1 yıl bitti evleneli sadece bi sans vrmk amcm ve aileleri de dinlemkilkini affeden diğerlerini de affeder ve bu böyle geçer gider
ılkını yapan ikincisini de yapar
o yuzden cocugun yoksa asla affetme! bazıları cocuk ıcın katlanır o yuzden cocugun yoksa dedım.
yoksa buyuk konusmak ıstemıyorum tabı kı ama, benım için çocuk mocuk önemsız
ne olursa olsun kendını kapıda bulur.
Tesekkur bnde katlanack biri deglm ama birkz olan ailemi dinleyip bir sans vrmk istiyorum ztn en ufak birşey hissetsm dahi imkânı yok dvm etmesinin
bılmıyorum ama ben aşktan beslenırımÇocuğum yok ztn olsa da etmiyorm ama ailelerimzn düşüncesi iki tarafından istemeyeni çok aramizi açmak için bitlerinin yapmış olabileceği sadece takip edip bir dahaki en ufak bsyde bitrmk 6 yıllık iliskimz 1 yıl bitti evleneli sadece bi sans vrmk amcm ve aileleri de dinlemk
Hic bisey anlamadim yahu.bir tercume etseniz.
Birliktelik olmamış sadece tlfn görüşmesi bayn degil uzak şehirde esimde isindn dolayı biyere gidemiyor bayanda evliyms BN edinmiş gibi bayanla yazmıştım bulustuklarini sanmiyormsimdi söyle bi durum var (kendi düsüncem, akil vermek gibi olmasin) karsi taraf gider tek gecelik biseyler yasar, hadi dersin farkli nedenlerden bir sans daha verirsin (cocuk vardir belki)
ama "adam" aylarca seni her konuda aldatmis ya yüzüne bakip yalan söylemis.
hayirlisi olsun
Hmmm....simdi oldu.sagol cnim.konu sahibesinin esi 1 yillik evlilik süreci icinde 5 ay boyunca baska bi hanimla görüsmüs. kendisi ikinci sans vermek taraftari degil ama aileler bi sans ver diyolarmis.
olay bu