Nece derknnece bu ?
sağolsun . bnde ayni düşünüyorum birkerebirkere yapan bidaha ypr kayin babam kayın validm hep bnm yanımda bana destek oldu ve bidaha rn ufak bsy olursa bnde evli kalmanizi istemem gelir senle helallesr oğlum bile demek onunda yüzüne tukururum dedi . o insanlar çok iyi çok uzuldulr özür dilerim BN bnm hatrıma bikerelik affet dedi bnde peki dedim ama çok yeni içim içimi yiyorBir kere aldatan ve iliskinin bitmesini goze alan tekrar tekrar yapar. Zaten affetsende eskisi gibi guvenemicen ve hicbirsey eskisi gibi olmicak. Severek evlendin ama hak etmiyormus. Yazik. Sana da gecmis olsun :*
Yok bu aldattim diyekbl ettiği mersindmersinde BN bikere eşim yan binaya arkadaşıma gidiyorum diye. Çıktı bnde peaindn çıktım öğün dogumgunumdu geç kaldı bakiyin diye ciktn karşı binadan eşime bnzeyn birinin çıktığını grsm oDA bni görünce merdivenin arka tarafından atlayıp kaçtı ama kesimde bana dediği evden değil başka tarftn geldi o BN değildim diyor gttgm arkds başka biyerdyms BN ordn gldm diyor bununla üçüncü oldu şüphelendiği bide tatildydik msj yakaladm ondada is arkdsm kikndrmk için arada yapıyi şakacı fln dedi ole gecstrdkKarşı dairedemiymiş ? Ne düşünüyorsunuz?
Hızlı yazdgmdan tlfn kelimeleri otomatikyazmis sanırım ondan sıkıntıTürkcenizi anlamakta zorlandım. Anladığım kadarıyla aldatılmışsınız. İspatlayabiliyorsanız boşanın tabiki.
Bnde öğrendiğim gün gidip davayı acicaktim ayni şeyleri düşünen ama ailem kendin sevdim evlendin ( BN ailemi bile karşıma almıştım evlenmek için ) bu SFR bizi dinle bir daha yprsa bizde izin vermeyz diyor onları bikez üzmek istemiyorumŞahsen ben bir daha güvenemeyeceğimden "ne yapmalıyım" diye sormaya bile gerek duymadan müsait olduğum ilk zamanda boşanma davasını açardım ve evin kilidini değiştirip eve gelmesine engel olurdum. 1 yıllık evlilikte böyleyse ilerleyen zamanlarda, sen hamileyken neler olur Allah bilir.
Gitsin 5 aydır kiminle zaman geçiriyorsa onda kalsın.
Ama diğerleri bnm suphelerim çok da net bsy yok elde kbl etmiyor ztn bide BN çok kiskancm oyuzdn de bana ole gelmiş olabilir ilk ikisiBacım bir değil iki değil sürekli aldatıyor adam seni, daha soruyor musun ne yapacağını??