1 yillik evliyim ve aldatildim

kelebek19

kelebekler sonsuza uçar..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
5.898
10.870
Merabalar mart ayında 1 yılın doldu evliliğinde severek 4 yıl birliktelikten sonra evlendim . ve dun eşimin tlfnuna gelen bir watsap msjyla aldatildigimi anladm kız eşime napiyon yazms bnde tlfnu düşecekdi yerine koymk için elime aldm ve msji görünce kıza edinmiş gibi msj yazdm ve bi ilişki yazdıklarını ama ayrıldıklarını öğrendim eşini uyandirmadm daha öncede böyle bi msjini yakaldm ozmn erkek arkdsm kiskandrmk için yapıyor dedi . b irkerede karşı apartmanda süresi bizi. Evi gözetleyen iki bayan vr esimde oraya bkr ve bi aksam o binadan çıkarken gördüm oysa ban yan binadaki arkadaşına bsy bırakmaya gttgini söyledi ama akşamdı yüzünü pek secemedm ama BN hissettim oydu bni görünce merdivndn inmk yerine diğer tarftn atmayı uzaklast ve sonuncusu bu msj olayı itiraf etti ogece ve önceki msjda yok ole bsy diyor ama sonuncunda 5 aydr görüştüğünü ama pusman olduğunu özür diliyor aileler araya grdi bu seferde affet diyor bnde ayrılmak istiyorum ama çok svrk evlendi ne yapachm bilemiyorum

Tabikide ayrilirdim.yaptigi affedilirmi sizce?
Daha 1 yil yahu.
E insaf.neden sikilmis acaba.
Bu adama bidaha guvenebilecekmisin bosanmazssan.
Zararin neresinden dinulurse kar

Bir kere aldatan ve iliskinin bitmesini goze alan tekrar tekrar yapar. Zaten affetsende eskisi gibi guvenemicen ve hicbirsey eskisi gibi olmicak. Severek evlendin ama hak etmiyormus. Yazik. Sana da gecmis olsun :*

çok severek evlendi ama aldattı şimdide affet diyor ama sen ona güvenemessin ki .
Aileler değil sen o adamla aynı hayatı ve yatağı paylaşıyorsun bence güvenemeyeceğin bir erkekle tekrar yapmasa bile bunun burukluğuyla yaşamak zorunda kalırsın

Bir kere aldatan ve iliskinin bitmesini goze alan tekrar tekrar yapar. Zaten affetsende eskisi gibi guvenemicen ve hicbirsey eskisi gibi olmicak. Severek evlendin ama hak etmiyormus. Yazik. Sana da gecmis olsun :*
sağolsun . bnde ayni düşünüyorum birkerebirkere yapan bidaha ypr kayin babam kayın validm hep bnm yanımda bana destek oldu ve bidaha rn ufak bsy olursa bnde evli kalmanizi istemem gelir senle helallesr oğlum bile demek onunda yüzüne tukururum dedi . o insanlar çok iyi çok uzuldulr özür dilerim BN bnm hatrıma bikerelik affet dedi bnde peki dedim ama çok yeni içim içimi yiyor

sen çok seviyorsun da o hiç sevmiyor anlaşılan yoksa daha evlenir evlenmez aldatırmıydı?

Türkcenizi anlamakta zorlandım. Anladığım kadarıyla aldatılmışsınız. İspatlayabiliyorsanız boşanın tabiki.

adam bariz aldatıyor
yalanlarıda tam ibretlik
sen bilirsin ama sanki sadakatsiz biri gibi düzelir inşallah

Karşı dairedemiymiş ? Ne düşünüyorsunuz?
Yok bu aldattim diyekbl ettiği mersindmersinde BN bikere eşim yan binaya arkadaşıma gidiyorum diye. Çıktı bnde peaindn çıktım öğün dogumgunumdu geç kaldı bakiyin diye ciktn karşı binadan eşime bnzeyn birinin çıktığını grsm oDA bni görünce merdivenin arka tarafından atlayıp kaçtı ama kesimde bana dediği evden değil başka tarftn geldi o BN değildim diyor gttgm arkds başka biyerdyms BN ordn gldm diyor bununla üçüncü oldu şüphelendiği bide tatildydik msj yakaladm ondada is arkdsm kikndrmk için arada yapıyi şakacı fln dedi ole gecstrdk

Şahsen ben bir daha güvenemeyeceğimden "ne yapmalıyım" diye sormaya bile gerek duymadan müsait olduğum ilk zamanda boşanma davasını açardım ve evin kilidini değiştirip eve gelmesine engel olurdum. 1 yıllık evlilikte böyleyse ilerleyen zamanlarda, sen hamileyken neler olur Allah bilir.

Gitsin 5 aydır kiminle zaman geçiriyorsa onda kalsın.

Bnde öğrendiğim gün gidip davayı acicaktim ayni şeyleri düşünen ama ailem kendin sevdim evlendin ( BN ailemi bile karşıma almıştım evlenmek için ) bu SFR bizi dinle bir daha yprsa bizde izin vermeyz diyor onları bikez üzmek istemiyorum

Bence ayrilin. Bi kere bile aldatsa sans verme taraftari değilimdir vermezdim de ama bu adam birden fazla aldatmis zaten. Pisman olan daha birincide pisman olur ve ikinciyi asla yapmaz. Pismanlik budur yani. Kanmayin kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…