1. YILDÖNÜMÜ YARDIM!

seymasebo54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
22
0
1
31
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var , 1. yıl dönümümüz olucak ve muhtemelen sevgilim evlenme teklifi edicek bende güzel bi hediye veya süpriz yapmak istiyorum ... yardımcı olurmusunuz siz ne yaptınız 1. yıldönümünüzde?

ayy çok heyecanlı bir şey bilirim :) eşim duygusal biri ve edebiyatçı ruhlu biri olduğu için genelde romantik şeyler yapardım yanii manevi hediyeler.. ilk yıl dönümümüzde uzaktaydı o zamanlar ben de ikimizle alakalı ne kadar çer çöp varsa üzerine anısını yazdım, onun adı ve soyadıyla bir akrostiş, ona olan duygularımı anlatan bir mektup ve çok güzel bir spor gömlekle de zenginleştirp kocaman bir kargo yollamıştım :) sevgilin kaç yaşında, okuyor mu çalışıyor mu ve nasıl bir hediye düşünüyorsun :) eğer evde kutlama şansn varsa bir fikir verebilirim :)

evet evet evde olur her türlü fikire açığım 24 yaşında :) bende senin yaptığını düşünüyorum ama bunu dahada zengınlestırmek ıstıyorum ..

evdeyse uçan balonlar fikri çok hoş olabilir :) kapıdan girişten başlayıp yemek masasına kadar ilerleyen ve ucunda güzel notlar bulunan balonlar :) çok hoş değil mi :) daha da zenginleştirebilirsin :) ben de eşimle 1. yıldönümümüzde yapacağım :) ah tabi ellerinle yaptığın nefis yemkekleri söylemeyi unuttum :)

nerde yaşıyosun canım eskisi kadar zor değil uçan balon bulmak ama bir kaç arkadaşından yardım istemek zorundasın sanırım :)

hmm biraz araştır istersen ankarayı bilmiyorum ama ayarlayamazsan normal balonlarla da olabilir sonuçta balon bir araç :) normal balonların üstüne yapıştırırsın ya da duvara yapıstırır balonları yalnızca süs olarak kullanırsın :) evin holü varsa oraya rengarenk balonlar ayy ne tatlı :)

ah evet altına da renkli ipler sarkıt uçan balon gibi olur :) bak işte el elden üstün, yeni fikirler doğdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…