- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
-
peki hangisini önerirsiniz ben cok bilmiyorum daOvulasyon yapsan da yapmasan da stres var zaten en azından günü tutturdum mu stresi olmaz. Günü %100 tutturdum döllenme oldu mu diye beklentiye girersiniz öteki türlü günde muamma döllenme de
Yap valla bence kuzum. En azından gününü %100 tutturursun gerisi Allah 'a kalmış nette çoklu paketler çok uygun satılıyor bakabilirsin laboquık kullanmıştım benpeki hangisini önerirsiniz ben cok bilmiyorum da
bu sekilde takip ederek hamile mi kaldinızYap valla bence kuzum. En azından gününü %100 tutturursun gerisi Allah 'a kalmış nette çoklu paketler çok uygun satılıyor bakabilirsin laboquık kullanmıştım ben
Hem o hem de macun kullandım ben %50 ihtimal birinden biri etki etti ama hangisi muammabu sekilde takip ederek hamile mi kaldinız
macun ne macunu acaba?Hem o hem de macun kullandım ben %50 ihtimal birinden biri etki etti ama hangisi muamma
Canım sperm değerlerinizi at bakalım bipeki doktora gittiniz ne gibi tedaviler uyguladiniz benim ne yapmam gerekiyo??
C life canımmacun ne macunu acaba?
Canım sperm değerlerinizi at bakalım bi
ne işe yariyo bu macunC life canım
İnstagram da falan sayfaları var galiba kuzum c life ballı bitkisel macun diye uzun süre çocuğu olmayan çeşitli hastalıkları olanların olmuş paylaşmışlar sayfada. Forumda da kullananlar var konu açanlarne işe yariyo bu macun
Bende 4 yıl olacak hala olmadı geçen hafta 2. aşılamamı yaptırdım hayırlısı artık ama senin gibi bir şey yok dediler ilk zamanlarda çevremde gitmediğim doktor kalmadı ama hepsinden aynı cevap aldım. Sonrasında doktorun bir tanesi farketti rahim filmimde ortada bir polip olduğunu ve alınması gerektiğini ve detaylı olarak sorular sordu örneğin adet sancısı çeker misin diye ben kendimi bildim bileli çok fazlasıyla çekerim o sebepten olduğunu söyleyip aldırdım polibi ilerleyen zamanlarda kese oluşumunu engellermiş. Sonrasında TSH(Tiroid) ve prolaktin(Süt Hormonu) testleri yenilendi yüksek çıktı onlar için 5 ay tedavi gördüm düzene girdi bu sürede 3 yılımı aldı oradan oraya git gel test yap zaman kaybı yaşadım. 2019 Eylülde aşılama kararı aldım aslında daha erken vermiştim ilk yılımda doktorlar gerek yok bekle kendiliğinden olur diye diye 3 buçuk yılım bitti. Kasımda ilk aşılamam gerçekleşti olumsuzdu. Ne yaptıysam kürlerden bacak dikmelerdenmerhabalar yeni üyenizim.. cok güzel bir platform derdimi sizlerle paylasmak istedim..1 yildir evliyim ve ilk aydan beri esimle hep bebek istedik korunmadik hastaneye gittim hormonuma bakildi muayene edildi bi skntiyok dedi gunleri takip et dedi o kadar.daha sonra esimin sperm tahlili yaptrdk varikosel ckti ama ameliyata gerek yok dedi ve bebeğinizin olmamasinin sebebi bu degil dedi..sogan kürü yaptm süt maydanoz buharina oturdum folik asit düzenli kullandim ama tık yok..her adet olusumda kahroluyorum agliyorum cok istiyoruz galiba evlat sahibi olamycz cok istediğimiz icin...ne yapmam gerekiyor Allahaskna söyleyin yardim edin...
benimde bekarligimdan beri adetlerim sancili 3 haftada bir ve kanamam az gittim kac doktora bisey yok diyolar amann ilgilenmiyolarBende 4 yıl olacak hala olmadı geçen hafta 2. aşılamamı yaptırdım hayırlısı artık ama senin gibi bir şey yok dediler ilk zamanlarda çevremde gitmediğim doktor kalmadı ama hepsinden aynı cevap aldım. Sonrasında doktorun bir tanesi farketti rahim filmimde ortada bir polip olduğunu ve alınması gerektiğini ve detaylı olarak sorular sordu örneğin adet sancısı çeker misin diye ben kendimi bildim bileli çok fazlasıyla çekerim o sebepten olduğunu söyleyip aldırdım polibi ilerleyen zamanlarda kese oluşumunu engellermiş. Sonrasında TSH(Tiroid) ve prolaktin(Süt Hormonu) testleri yenilendi yüksek çıktı onlar için 5 ay tedavi gördüm düzene girdi bu sürede 3 yılımı aldı oradan oraya git gel test yap zaman kaybı yaşadım. 2019 Eylülde aşılama kararı aldım aslında daha erken vermiştim ilk yılımda doktorlar gerek yok bekle kendiliğinden olur diye diye 3 buçuk yılım bitti. Kasımda ilk aşılamam gerçekleşti olumsuzdu. Ne yaptıysam kürlerden bacak dikmelerdenvs vs hiçbiri olmadı bence herşey Allah dan. Biz sadece görevimiz ne ise onu yapmalıyız gerisi Allah'ın taktiri.
Ama oradan oraya gezerken uğraşırken şimdi aşılama sürecinde gördüğüm çevremdekilerden sonra morelim düzeldi ve şükrettim ben hep ağlardım neden olmuyor birşey yoksa diye ama tedavisi olan şeyler olabilir ama sırada ben nelerini gördüm o yüzden çok fazla kendini yıpratma derim kendimize zararımız oluyor bu sebepten süt hormonunda yükselebiliyor.
Eşimde de 2019 yılında bir doktor varikosel dedi onun dışında araıştırmalara özele gittik geri kalan doktor varikosel demedi bir doktorada bağlı kalmayın ama olsada dediğiniz gibi problem değil çevremde çok var aşılama ve tüp bebek ile çocuğu olan
Benim rahim filmimin raporunda polip? araştırılsın yazılmıştı 3 doktor gördü önemsemedi adet olunca düşer dediler düşecek olsa 3 yıldır düşerdi.4. doktor rapora baktı filmi inceledi düşmez fazlasıyla adet sancısı yaptırır çocuğada engel tam rahmin ortasında dedi. 8 martta oldum ameliyatımı çok şükür adet olduğumu anlamıyorum neredeyse.benimde bekarligimdan beri adetlerim sancili 3 haftada bir ve kanamam az gittim kac doktora bisey yok diyolar amann ilgilenmiyolar
polip nedir acaba?Benim rahim filmimin raporunda polip? araştırılsın yazılmıştı 3 doktor gördü önemsemedi adet olunca düşer dediler düşecek olsa 3 yıldır düşerdi.4. doktor rapora baktı filmi inceledi düşmez fazlasıyla adet sancısı yaptırır çocuğada engel tam rahmin ortasında dedi. 8 martta oldum ameliyatımı çok şükür adet olduğumu anlamıyorum neredeyse.
siz bununla mı hamile kaldınız?İnstagram da falan sayfaları var galiba kuzum c life ballı bitkisel macun diye uzun süre çocuğu olmayan çeşitli hastalıkları olanların olmuş paylaşmışlar sayfada. Forumda da kullananlar var konu açanlar
Ovulasyonla gününü takip ettim adetten yumurtlama gününe kadar da bunu kullandım şişenin yarısı bile bitmeden öğrendim gebeliğimi macun mu ovulasyon mu Allah bilirsiz bununla mı hamile kaldınız?
Saglikcakla kucağınıza alırsınız insallah.ben her yolu denedim olmuyor artk sıkılıyosun gic birşey yapmak istemiyosunOvulasyonla gününü takip ettim adetten yumurtlama gününe kadar da bunu kullandım şişenin yarısı bile bitmeden öğrendim gebeliğimi macun mu ovulasyon mu Allah bilir
Bende geçtim o yollardan yeter artık olmuyor madem istemiyorum benden anne olmazmış demek de dedim ama doğru zamanı sen değil Rabbim biliyor umudunu kaybetme evliliğin ilk 1 senesi olmaz genelde benim 2. Yılımın sonunda oldu meselaSaglikcakla kucağınıza alırsınız insallah.ben her yolu denedim olmuyor artk sıkılıyosun gic birşey yapmak istemiyosun
bazilarinin da karar verdigi ayda şak oluyoBende geçtim o yollardan yeter artık olmuyor madem istemiyorum benden anne olmazmış demek de dedim ama doğru zamanı sen değil Rabbim biliyor umudunu kaybetme evliliğin ilk 1 senesi olmaz genelde benim 2. Yılımın sonunda oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?