- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
-
Ovulasyon testini denedinmi canimmerhabalar yeni üyenizim.. cok güzel bir platform derdimi sizlerle paylasmak istedim..1 yildir evliyim ve ilk aydan beri esimle hep bebek istedik korunmadik hastaneye gittim hormonuma bakildi muayene edildi bi skntiyok dedi gunleri takip et dedi o kadar.daha sonra esimin sperm tahlili yaptrdk varikosel ckti ama ameliyata gerek yok dedi ve bebeğinizin olmamasinin sebebi bu degil dedi..sogan kürü yaptm süt maydanoz buharina oturdum folik asit düzenli kullandim ama tık yok..her adet olusumda kahroluyorum agliyorum cok istiyoruz galiba evlat sahibi olamycz cok istediğimiz icin...ne yapmam gerekiyor Allahaskna söyleyin yardim edin...
hayır hic denemedim kafamı duzenimi ona hic odaklamak istemedim..bir görev gibi olur diyeOvulasyon testini denedinmi canim
her duydugumu hemen ilk günde yaptm hemen olsun diye hic suan dusunmuyorum demedim cnku boyle bi zamanda zor olduğunu biliyordm tabi bazilarinin hemen tutuyor o ayrida...biliyorum bunu deneyecem yine olmyck yine heves yine hayal kırıklığı..Seni öyle iyi anlıyorum ki lavaboya gidip idrarı damlattıktan sonra çıkmayacağını bile bile bekledim o çizgiyi çıkmadıkça oturdum başında ağladım. Çocuğu olanlara hayırlı olsuna gittim sevdim sevdim eve geldim ağladım. Bence ovulasyonu kesinlikle dene 24 saat süren var ve sen her ay tahmini ilişki yaşıyorsun tutma ihtimali %50 giden ayların oluyor. %100 emin olduğun gün yap bende teleki programlarla aylarını harcadım sonra ovulasyon yaptım meğer yumurtlama günüm çok saçma bir günmüş
yok esimin ikinci dereeceden 3. olsa ameliyat isteniyo bayağı arastrdk zaten keciboynuzu ve bi vitamin kullaniyo ama sebep bu degilmis.Varikosel de mutlaka ameliyat gerekir diye biliyorum
Benim eşimin de 2.dereceydi ameliyat oldu geçen sene Mart ayında hala bebek yok ben de hsg çekindim 2 ay önceyok esimin ikinci dereeceden 3. olsa ameliyat isteniyo bayağı arastrdk zaten keciboynuzu ve bi vitamin kullaniyo ama sebep bu degilmis.
işe yaradımı hsgBenim eşimin de 2.dereceydi ameliyat oldu geçen sene Mart ayında hala bebek yok ben de hsg çekindim 2 ay önce
Hayır hala yok canım tüp bebek ciddi ciddi düşünmeye başladımişe yaradımı hsg
peki kac yillik evlisiniz daha dogrusu ne zamandandır olmuyo sizin?Hayır hala yok canım tüp bebek ciddi ciddi düşünmeye başladım
Canım eşinin değerleri nasıl benim eşimde de varikosel var iki doktorda gerek yok ameliyata dedi biz de istiyoruz 1.5 yıldır olmuyor çok zor gerçektenmerhabalar yeni üyenizim.. cok güzel bir platform derdimi sizlerle paylasmak istedim..1 yildir evliyim ve ilk aydan beri esimle hep bebek istedik korunmadik hastaneye gittim hormonuma bakildi muayene edildi bi skntiyok dedi gunleri takip et dedi o kadar.daha sonra esimin sperm tahlili yaptrdk varikosel ckti ama ameliyata gerek yok dedi ve bebeğinizin olmamasinin sebebi bu degil dedi..sogan kürü yaptm süt maydanoz buharina oturdum folik asit düzenli kullandim ama tık yok..her adet olusumda kahroluyorum agliyorum cok istiyoruz galiba evlat sahibi olamycz cok istediğimiz icin...ne yapmam gerekiyor Allahaskna söyleyin yardim edin...
Siz ovulasyonla mı hamile kaldınız ben de strese gireriz daha çok diye ovulsayon testi yapmak istemiyorum ama bilmiyorum napsamSeni öyle iyi anlıyorum ki lavaboya gidip idrarı damlattıktan sonra çıkmayacağını bile bile bekledim o çizgiyi çıkmadıkça oturdum başında ağladım. Çocuğu olanlara hayırlı olsuna gittim sevdim sevdim eve geldim ağladım. Bence ovulasyonu kesinlikle dene 24 saat süren var ve sen her ay tahmini ilişki yaşıyorsun tutma ihtimali %50 giden ayların oluyor. %100 emin olduğun gün yap bende teleki programlarla aylarını harcadım sonra ovulasyon yaptım meğer yumurtlama günüm çok saçma bir günmüş
Mrb canm bnde bir buçuk yıllık evliyim ilkgunden bu yana hep çocuk istedik olmadı.bnmde herşey normal ama olmuyor denemediğim kür kalmadı hormonlarim adet düzenim normal hsg yi de çekindim ondanda skinti cikmadi. Bekliyoruz nasip inşallah ayirli bir zamanda gebe kalirizz..merhabalar yeni üyenizim.. cok güzel bir platform derdimi sizlerle paylasmak istedim..1 yildir evliyim ve ilk aydan beri esimle hep bebek istedik korunmadik hastaneye gittim hormonuma bakildi muayene edildi bi skntiyok dedi gunleri takip et dedi o kadar.daha sonra esimin sperm tahlili yaptrdk varikosel ckti ama ameliyata gerek yok dedi ve bebeğinizin olmamasinin sebebi bu degil dedi..sogan kürü yaptm süt maydanoz buharina oturdum folik asit düzenli kullandim ama tık yok..her adet olusumda kahroluyorum agliyorum cok istiyoruz galiba evlat sahibi olamycz cok istediğimiz icin...ne yapmam gerekiyor Allahaskna söyleyin yardim edin...
Ovulasyon yapsan da yapmasan da stres var zaten en azından günü tutturdum mu stresi olmaz. Günü %100 tutturdum döllenme oldu mu diye beklentiye girersiniz öteki türlü günde muamma döllenme deSiz ovulasyonla mı hamile kaldınız ben de strese gireriz daha çok diye ovulsayon testi yapmak istemiyorum ama bilmiyorum napsam
1.5 yıldır istiyoruzpeki kac yillik evlisiniz daha dogrusu ne zamandandır olmuyo sizin?
insaah ya ama cok üzülüyorum ☹Mrb canm bnde bir buçuk yıllık evliyim ilkgunden bu yana hep çocuk istedik olmadı.bnmde herşey normal ama olmuyor denemediğim kür kalmadı hormonlarim adet düzenim normal hsg yi de çekindim ondanda skinti cikmadi. Bekliyoruz nasip inşallah ayirli bir zamanda gebe kalirizz..
peki doktora gittiniz ne gibi tedaviler uyguladiniz benim ne yapmam gerekiyo??1.5 yıldır istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?