Bende 4 yıl olacak hala olmadı geçen hafta 2. aşılamamı yaptırdım hayırlısı artık ama senin gibi bir şey yok dediler ilk zamanlarda çevremde gitmediğim doktor kalmadı ama hepsinden aynı cevap aldım. Sonrasında doktorun bir tanesi farketti rahim filmimde ortada bir polip olduğunu ve alınması gerektiğini ve detaylı olarak sorular sordu örneğin adet sancısı çeker misin diye ben kendimi bildim bileli çok fazlasıyla çekerim o sebepten olduğunu söyleyip aldırdım polibi ilerleyen zamanlarda kese oluşumunu engellermiş. Sonrasında TSH(Tiroid) ve prolaktin(Süt Hormonu) testleri yenilendi yüksek çıktı onlar için 5 ay tedavi gördüm düzene girdi bu sürede 3 yılımı aldı oradan oraya git gel test yap zaman kaybı yaşadım. 2019 Eylülde aşılama kararı aldım aslında daha erken vermiştim ilk yılımda doktorlar gerek yok bekle kendiliğinden olur diye diye 3 buçuk yılım bitti. Kasımda ilk aşılamam gerçekleşti olumsuzdu. Ne yaptıysam kürlerden bacak dikmelerden
vs vs hiçbiri olmadı bence herşey Allah dan. Biz sadece görevimiz ne ise onu yapmalıyız gerisi Allah'ın taktiri.
Ama oradan oraya gezerken uğraşırken şimdi aşılama sürecinde gördüğüm çevremdekilerden sonra morelim düzeldi ve şükrettim ben hep ağlardım neden olmuyor birşey yoksa diye ama tedavisi olan şeyler olabilir ama sırada ben nelerini gördüm o yüzden çok fazla kendini yıpratma derim kendimize zararımız oluyor bu sebepten süt hormonunda yükselebiliyor.
Eşimde de 2019 yılında bir doktor varikosel dedi onun dışında araıştırmalara özele gittik geri kalan doktor varikosel demedi bir doktorada bağlı kalmayın ama olsada dediğiniz gibi problem değil çevremde çok var aşılama ve tüp bebek ile çocuğu olan