Haberler var mi haberler Cok merak ediyorum hepinizi, Zilanur, Yagmurdamlasi26, desperate20...
Hayırlısı bakalım... Sevgilerle...
Hayırlısı bakalım... Sevgilerle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saradem, cemre1987, aysern, eau03, gulbeyaz31, desparate20, bat tarihlerinizi soylerseniz sizi de eklerim inss
Canım epeydir giremedim nete ancak yazıyorum bat 18 ağustostu bugün 21'i
Ama hala tık yok maalesef
kizlar ben hala adet olmadim, ama progesteron kullaniyorum ya belki ondandir bilemiyorum.. yarin sabah 9 da saglik ocagina gidicem kan vermeye bakalim bi sey cikcak mi benim cok umudum yok nedense idrar testi cok silik ckyor ama kalinlasmiyor nasib bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun...
kizlar ben hala adet olmadim, ama progesteron kullaniyorum ya belki ondandir bilemiyorum.. yarin sabah 9 da saglik ocagina gidicem kan vermeye bakalim bi sey cikcak mi benim cok umudum yok nedense idrar testi cok silik ckyor ama kalinlasmiyor nasib bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun...
bat 14 eylül(inşallah hayırlısıyla gelmez)
bilmiyorum bakalim yarin ogrenices ins.bence hamilesin inşallh güzel haberleri verirsin...
Benim bildigim silik çıkan idrar testi bebisin orada olduguna alamettir. Hayırlısı olsun, güzel haberler bekliyoruz.
Bu arada progesteron niye kullaniyorsun? Doktor mu onerdi?
Sevgilerle...
selam canım bende öyle uğraşıyorum ilk gebeliğim 15 ay sonra oldu şimdi oğlum 4 yaşında ve ikinci gebeliğe başladık 1 seneden fazla oldu ama hala bişey yok 2 gün sonra adet tarihim her ay bir umut bekliyoruz inşallah olmam allah herkesin gönlüne göre versin
benimde 15 ay oldu siz bana umut oldunz hiç bi problemmde yok 1.5 yıldr düşünyrz ama toplamda tam 15 ay oldu bazn ara verdik bugün dr a gttim tekrar glikofen ve prgstrn desteği vercğini söyledi olmadı yumurtlama takibi ve iğne umarım gerek kalmaz..
Olmuyor, yine olmadı işte
Bu ay bir garip hissediyorum 10 gündür. İlk defa karnımda bir batma... Yumurtlama takibinde de iki yumurta görmüşüz. Bir de mide bulantısı. Bu defa oldu galiba dedim. Kimselere söyleyemiyorum, korkuyorum. Binlerce düşünce geçiyor aklımdan. Eşim soruyor, ona bile daha belli olmaz diyorum.
Sonra kendimi tutamiyorum, tahmini yumurtlamanin 11. günü bugün. Aslinda aylar önce kendime söz vermisim, bat öncesi idrar testi bile yapmayacagim, ama fikir bir kere akla düşünce beynimi kemirmeye başlıyor. Kahveye bayılırım 10 gündür kahve bile içmiyorum. Birsey varsa ogrenmeliyim...
Sabah kalkar kalkmaz idrar testi. Önce görür gibi oldum T hanesinde bir çizgi. Bir dakika sonra tekrar baktim teste, yok olmus. Yoksa var mi? Beyaz bir iz var evet. Belki de bu, olabilir mi?
Bir dolu isim vardi bugün, hicbirini yapamadim. Aklimda sürekli bebis. Evet, var, eminim, ama iste 11. gün idrar testinde cikmadi iste.
Aylardir ugrasiyoruz, ve bir kez bile kan testi yapmamistim. Bugün oglen artik o kadar hicbisey yapamaz hale geldim ki, ogle arasinda laboratuara kostum, kan verdim.
Ve az once cikti sonuc... Negatif...
Bulabildigim en büyük bardaga bir kahve yaptim kendime, onu içiyorum.
ve bat artik 12 Ekim
Canım, çok sagol...
Ben bu siteye birkac ay önce yine bir negatif test gününde üye olmustum.
İki ay önceki negatif test gününde ilk mesajımı yazdım. Çünkü konuşabileceğim kimsem yoktu.
Sayenizde artık yalnız hissetmiyorum kendimi. Yazarken gözlerim doluyor, ağlıyorum, ama olsun.
İhtiyacımız olan da bu destek zaten...
Tekrar tesekkürler
merhaba kizlar,
malesef guzel haber veremiycem.
bat im 1 eyluldu, 5 eylule kadar olmadim kan testi yaptirdim sonuc sifir cikti,
doktor da progesteronu birak dedi ertesi gun adet oldum yani cuma gunu iste,
umutlar sonraya kaldi..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.. Rabbim gonlumuze ferahlik versin opuyorum hepinizi :***
merhaba yağmurcum topiğini az önce gördüm bilsem daha önce uğrardm
güzel pylaşımlar dilerim cnm bnm..
inşallah sen ve topiğindeki herkes bir an önce kavuşur meleğine...
ben ne mi yapıyorum beklemedeyim ocağa kadar..kısmetse 2.tedavimi düşünüyoruz bu kez istanbulda..
ozamana kadar eşimi besiye çektim
bu arada ben genetik test vs eksik olan ne testimiz var ise tamamlamayı düşünüyorum çoğu bitti azı kaldı..
bende kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı..hamilelikten sonra sürekli iğne yada aspiri vs kullanmam gerekmiş.
vs vs işte 1,5 yıl oldu olacak bebiş gelmedi.kısmetttttt
Bu ay da yok iste adet sancilarim da basladi simdi doktora gidecem ama gelme bir sene olmadi kontrolune diyor.soruyoruz hamilelikten once kullanmamiz gereken birsey var mi yok yok diyor. Bu ay degistirecegim galiba. Son bi yol olarak ovulasyon testi alacam bakalim bi de bunu deneyelim
Canım rabbim hayırlısını versin inşallah bol bol dua edelim birbirimize, ayetleri yerinde orijinal okumak daha iyiymiş,
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat, 37/100)
"Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, dilediği her şeye kadirdir." (Şura Suresi, 49-50)
Selamlar