- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
-
Herkese merhaba....
Bebek topiklerinde gezinirken kendim gibi olan diger bayanlari bulabilecegim bir topik acmaya karar verdim..
Siz de benim gibi 1 yildan fazladir bebek icin ugrasiyorsaniz, buyrun gelin dertlerimizi paylasalim.. birbirimize dua edelim..
Ben kisaca kendimi tanitayim..
Gecen sene 26 subatta dogum kontrol hapi kullanmayi biraktim.
sonra ilk bi kac ay duzenim bozuldu, esim bedelli askerlik yapti derken o arada deneyemedik desek..nerdeyse 1 yil oldu iste.
gecen ay bir kimyasal dusuk yasadim. bir ay vucut dinlensin dedi doktor.
bugun veya yarin tekrar banyo yapip bu ay calismalara start verices..
aradan aylar gectikce insan hem yoruluyor... hem de belki bu ay deyip her ay tekrar heyecanlaniyor..
biz doktora gittik ilk kontrollerimiz yapildi, esim de morfoloji dusuk biraz bir de ileri hizli dusuk, ama sayi cok iyi.
benim de gorunen hic bi problemim yokmus.
bekliyoruz bakalim ellerimizi actik.. hem fiili dua ile hem soz ile isteyerek bekliyoruz..
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah...
inşşş yüce mevlam fazla aratırmazz... bende 10 aylık evliyim hiç korunmadık bende ekim ayında 6 haftalık düşük yaşadım..
3 ay bekledik sonra da bir daha mutlu sona kavuşamadık. şimdi 10 gün adetim geçti. test yaptım en son pazartesi negatifti.
salıya kadar bekleyip tekrar test yapacağım.. inşş hamileyimdir. ama hiçbir belirti yok:. inşş kist filan yokturrr..
ins hamissindir canim :)
daha once de 10 gun geciktigi oldu mu? kan testi yaptirdin mi?
ins Rabbim hepimizi en kisa surede istegimize kavustursun..
dusuk yapmak cok zor.. yasamayan anlayamaz bence..
umutlaniyorsun yavas yavas hayal kurmaya basliyorsun.. sonra kocaman bir husran..
Rabbim kimseye yasatmasin.. hayirli saglikli gebelikler nasib etsin ins.
ins sonrasinda kucagimiza almayi da nasib etsin..
inşşş cnmm herşey gönlümüze göre olsunnn.. düşükten sonra olmuştu 2 ay gecikmesi.. ama son aylarda
hep normal zamanda olmuştumm.. nasipp yaa umudum pek yokk malesefff..
canim ne oldu bi degisiklik var mi?
ins iyi haberler alirsin..
Selam arkadaşlar,
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben de yeniyim. Siftah mesajını buraya yazıyorum.
İnsan korkularını neden tanımadıklarına daha rahat anlatır onu da bilmem :)
Şimdiiiiiiiiii... Anlatıyorum :)
Son bir yıldır devam eden bebek yapma çalışmalarımız sonuçsuz maalesef. Hayırlısı Allah'tan.
Tecrübeli olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu için 5 gün ilaç kullanmıştım.İlaç bittikten 2-3 gün sonra adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. Bunun üzerinden 10 gün geçti. Yani adetim 10 gün gecikti. Bugn idrar testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtisi de yok işin ilginç tarafı. Bu ilacın etkisi midir?
İnsanın içinde nedense hep bir umut var.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Allah gönlümüze göre versin.
selam canım bende öyle uğraşıyorum ilk gebeliğim 15 ay sonra oldu şimdi oğlum 4 yaşında ve ikinci gebeliğe başladık 1 seneden fazla oldu ama hala bişey yok 2 gün sonra adet tarihim her ay bir umut bekliyoruz inşallah olmam allah herkesin gönlüne göre versin.
merhaba arkadaşlar
bende evleneli bir sene olacak ve bu zamana kadar hiç korunmadık...
her ay hüsran,üzüntü ve göz yaşı..
Rabbim bizleri de daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gebeliği nasip etsin
adetim ayın 25 de umarım gelmez eğer gelirse adetin üçüncü günü kontrole başlayacağım
bizler tedbirimizi yapalım taktir ALLAHTAN
Bu ayda olmadı bugün regl oldum
Okadar umutlanmıştımki hamileyim diye
Belirtilerim vardı dün gece rüyamda bile
Gördüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyor
Sabah malesef hayal kırıklığına uğradım
Kısmet değilmiş .
Selam arkadaşlar,
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben de yeniyim. Siftah mesajını buraya yazıyorum.
İnsan korkularını neden tanımadıklarına daha rahat anlatır onu da bilmem :)
Şimdiiiiiiiiii... Anlatıyorum :)
Son bir yıldır devam eden bebek yapma çalışmalarımız sonuçsuz maalesef. Hayırlısı Allah'tan.
Tecrübeli olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu için 5 gün ilaç kullanmıştım.İlaç bittikten 2-3 gün sonra adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. Bunun üzerinden 10 gün geçti. Yani adetim 10 gün gecikti. Bugn idrar testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtisi de yok işin ilginç tarafı. Bu ilacın etkisi midir?
İnsanın içinde nedense hep bir umut var.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Allah gönlümüze göre versin.
mrhb canlar bende 18 aylık evliyim hiç korunmadık annelik daha nasip olmadı bana..geçen hafta dr. gittim eşimle bi sorun vr diye benim prokltinim yüksek çıktı eşimdede ileri hızlılık düşük(%1,4)eşime 3 aylık tedavi vermiş dr. ilaç kullanacak.bana da proklatini düşürecek bişi verdi bir ay kullan dedi..
tabi adetli iken gitmiştim ben oraya 1. günü başlangıç oldu adetimde koyu renkte ama o gün öyle kaldı 2.gün sadece bi ped kullandm adetm kesildi ben dikkat etmedim ilacı kullandm dr. sorun olmaz dedi adet keslmez dedi ama bi daha olmadım adet...
bgn adetimin 12.günü ve bugüne kadar sol kasık ağrım var ara ara şiddetleniyor karnımda şişlik var ve gaz sorunu ayaklarım üşüyor ama bunların haricinde bişi yok bugün ilaç kullanmam lazım 9. gün test yaptım negatifti tekrr test yapmalı mıyım ağrılarm hala var....lütfen cvppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?