Benim kk hesabım vardı ama şifreyi filan unutunca bi türlü giremedim yeniden hesap açtım hemen Konuya giriyorum
1.5 sene önce kadar evlendik biz çocuk yok. Düğünüm burnumdan geldi. gerçekten gelinlik için beni tek 1 mağazaya götürdüler ya burası olacak ya burası dendi. Hep tesettür gelinlikler vardı mağazanın konsepti oydu ben açığım, dükkandaki toplam 3 açık gelinlikten birini seçtim beğenmeyerek. Daha salona girmeden üzerimde yırtıldı kolları parça pinçik oldu. Kuaför ucuz olsun diye mahalle kuaförüne götürdüler seçme hakkı gene yoktu. Adını feriha koydumdaki nişan saçı gibi hele makyaj desen görseniz bessssbeter. Düğün fotoğraflarına gelecek olursak düğünden önce 15 dakika içinde baştan savmaa, tüm fotolarda gözüm kapalı vs gibi fotoğraflar çekildi. Çok önemli değil belki ama hep üzülüyordum bir tane bile doğru düzgün fotoğraf yok diye. Düğün anında da ne alaka ise biz salona giriş yaparken eşimin amcası ve yengesi bizim bir adım önümüzde yürüdüler sahneye iki çocuğuyla beraber bizden de önce gelin masasına oturdular düğün bitene kadar kalkmadılar o anımızı da mahvettiler sanki kendilerinin düğünü gibiydi. O an bi şey denmiyor düşüncesiz insanlar işte.
Velhasıl eşim bugün birinin düğün fotoğraflarına bakıp üzüldüğümü görünce dedi ki sana sözüm söz yeniden en güzel gelinliği alacam damatlık giyip en güzel kuaföre götürcem 10 bin tl de olsa yapacam gözünde kalmasın yeter ki
(bu arada bu işler kaça patlar haberimiz de yok pek geçen sene düğünde 2-3 bin tlye gelinlik bindallı kuaför araba süsü hepsi içindeydi)
Saçma mı sizce değer mi.
Ben istiyorum gerçekten amacım instagrama filan koymak da değil sadece içimde kalmasın. Tavsiyelerinizi bekliyorum