• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl oldu gebe kalamıyorum

Ben daha önce bir düşük yaptım. Aynı sizin dediğiniz gbi ağrılarım oldu. Öyle anlamıştım hamile oldugumu. Şimdi bu ay tekrar aynı seyleri yasıyorm ama psikolojik mi bilmiyorm. Hayırlısı artık ya
regl gününe az kaldıysa test yap bak. erken gebelik testleri de var. çok kaldıysa bekle.

Yarın veya öbürgün olmam gerek adet. Dün test yaptı gebelik testi negatif çıktı
bir iki gün daha bekle, olmazsan bi daha yap. Regl olsan da üzülme lütfen. İlk bahar geliyor. Hamile kalmak için en güzel aylar ilk bahar ve son bahardı.

Benim gibi ne kadar cok insan varmış Benimde hormon degerlerim normal 32 yaşındayım 1 yıldır olmuyor Devlet hastanesinde doktorlar olur olur daha erken diye başından atıyolar. Ha bide eşinde gitsin ondan sonra bakalım muhabbetti var Eşimde gidecek bakalım. Ondan sonra başlayacam hgs tupler vs Allahım inşallah o durumlara gelmeden hamile kalırız.
Hanımlar sitres yapmayın diyorsunuz ya elde degil işte Yumurtlama dönemi yaklaşırken başlıyor bi heyecan zaten. Hofff ne zor Cocuk yapmak gercekten zorlaştı gunumuzde Akşam olunca karı koca cay tv muhabbeti ben eksşkliğini fazlaca hissetmeye başladım bende sinirleniyorum geriliyorum Şu an bunları yazarken hıckıra hıckıra aglıyorum. Yanlız olmadıgımı bilmek bi nebze rahatlatsada yine de uzuluyorum... Ama umudumuzu kesmeyelim. Dusuncelerimizi farklı yonlere verelim. Sonrada uzerimize duseni yapıp tevekkul edelim Allahım isteyen herkese versin inşallah HAYIRLISIYLA...Amin

Amin canim seni inan cok iyi anliyorum ve inan cok uzuldum suan biliyorum cok zor bi surecten geciyoruz ama sabretmeliyiz aglama lutfen.İnsallah Rabbim tez zamanda bizide bebisimize kavusturur.

Amin canim seni inan cok iyi anliyorum ve inan cok uzuldum suan biliyorum cok zor bi surecten geciyoruz ama sabretmeliyiz aglama lutfen.İnsallah Rabbim tez zamanda bizide bebisimize kavusturur.
Amin canım inşallah Rabbim seninde gonlune gore versin... Bazen sinir geliyor işte ağlayarak rahatlıyorum... Allahım hayırlısıyla bebek istyen burda cevremde ne kadar insan varsa hayırlısıyla ver Allahım Amin...

Bende senin gibiyim kac defa agladim halende agliyorum cogu zaman.Tedavi surecine baslamak uzereyiz.Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder insallah.

Merabaa tatlım bende aynı durumdayım bır hucuk yıldırolmyr ve benımde esımnde hsg dahıl butun testlertemız cok sukur ama dktrum hemen asılamaya basladı hıc ara verdırmedı bes gndur klomn kullandm salı dktra gtcem buay asılayacaz ınsallah hayrlısyla tutar cokheycanlıyım dktrum bana aynen syle dedı: tahlıllerınıx temız cıktı dıye bişiyiniz yk hadı gıdın evınızde cock yapın dıyemeyız sızın bır sorununuz var ama bız bulamıyruz sen bı mudaheleye gerek kalmadan hamıle kalabılseydın bır bucuk senedır olurdu demekkı olmuyo bu duruma sebepsız kısırlık denyr ama uzulme her 3 cıftten bırı bu durumda bızde asılama yapcaz ınsallah cocugun olacak cunku senın durumundakı dıger hastalar bu şekılde hamıle kaldı asılananların yuzde dksanı e hamıle olyr dedı bbakalım snucu yazarım sende uzulme

Merabaa tatlım bende aynı durumdayım bır hucuk yıldırolmyr ve benımde esımnde hsg dahıl butun testlertemız cok sukur ama dktrum hemen asılamaya basladı hıc ara verdırmedı bes gndur klomn kullandm salı dktra gtcem buay asılayacaz ınsallah hayrlısyla tutar cokheycanlıyım dktrum bana aynen syle dedı: tahlıllerınıx temız cıktı dıye bişiyiniz yk hadı gıdın evınızde cock yapın dıyemeyız sızın bır sorununuz var ama bız bulamıyruz sen bı mudaheleye gerek kalmadan hamıle kalabılseydın bır bucuk senedır olurdu demekkı olmuyo bu duruma sebepsız kısırlık denyr ama uzulme her 3 cıftten bırı bu durumda bızde asılama yapcaz ınsallah cocugun olacak cunku senın durumundakı dıger hastalar bu şekılde hamıle kaldı asılananların yuzde dksanı e hamıle olyr dedı bbakalım snucu yazarım sende uzulme

Ayy inşallah canım olursa yaz burdan Siz yine bi aşama katetmişsniz yani bi adım atmışsınız Eşim erkeklik gururu geregi bende yoktur ama yine de testi vercem diye 1 aydır salladı durdu Cunku baktı ki 1 yıldır cocuk yok... İsteristemez korktugunu hissediyorum Sonucta bi sorun olsa bile ikimizin sorunu bu Bu erkek milletinin bakış açısnı anlayamıyorum.... Canım seninde inşallah tutarda bize umut olursun...Guzel haberlerini bekliyorum...

Evet canim aglamamaliyiz ama bazen dayanamiyorum iste.Beklemek cok zor ama sabredicez.İnsallah bir gun burda guzel haberlerimizide paylasiriz.

Ayy inşallah canım olursa yaz burdan Siz yine bi aşama katetmişsniz yani bi adım atmışsınız Eşim erkeklik gururu geregi bende yoktur ama yine de testi vercem diye 1 aydır salladı durdu Cunku baktı ki 1 yıldır cocuk yok... İsteristemez korktugunu hissediyorum Sonucta bi sorun olsa bile ikimizin sorunu bu Bu erkek milletinin bakış açısnı anlayamıyorum.... Canım seninde inşallah tutarda bize umut olursun...Guzel haberlerini bekliyorum...

Canım ınşallah hayırlısyla tabı uzulme bende uzulmustım ama dktrun oyle deyınce rahatladım umutlandım cevre baskısı cok var ustumde kımseye bişi diyemıyrum bakalım Allah tan gelene razıyız napalım sabretmek lazım :)

Stres yapmadım desem yalan olur. Yanı her ay bekliyorsun bi şeyler. bi hayacan bi stres oluyor regl günü yaklaşınca. amma kafamı rahatladım, o ay çok olumlu düşünmeye çalıştım. regl günümden 2 gün önceden regl ağrılarım başladı. eyvah bu ay erken regl olucam die düşündüm. amma bir gün geçti, iki gün geçti, ağrı bitmiyor ve regl da yok. sonra cesaretimi topladım test aldım ve sonuç pozitif. Belirti regl belirtisi ile aynı oluyor. Regl olucakmışsın gibi ağrı oluyo ama regl olmuyorsun, göğüs hssaslaşıyor. O kadar. Ben de şimdi şimdi hafif mide bulantısı oluyor.
bende ayni durumdayim su an :( 3 gun once adet olmam gerekiyordu olamadim ama cok sancim var. beta hcg yaptirdim 1,20 cikti yani gebe degilim. adetim normalde hic gecikmez o yuzden cok tedirginim icimde gereksiz bir umut var :(

Merhaba, ben 1 yıl 6 ay korunmasız ilişkiden oldum. Bende de olmuyordu. Doktorlar aynı şeyi diyordu, stres yapıyorsun falan, ne bende ne de eşimde sorun yoktu. O yüzden klomen falan hiç bir tedavi yapmıyorlardı bana. Sadece folik asit içiyordum. HSG filmi çektirdim, sonuç normal. 3. ayda hamile kaldım, darısı başınıza inşallah. Stres yapma diyorlar da ama olmuyor, hep stres yapıyorsun, regl günün yaklaşanda daha çox stres yapıyor insan, biliyorum. İnşallah Rabime size de nasip eylesin. 1 yıl çok uzun süreç değil, bazileri kaç seneler bekliyor, ne sorunlar yaşıyor. O yüzden şükür et Rabbime, kalbini ferah tut, psikolojik olaran kendini rahatla, kesin olacak deye düşün. Hepinize başarılar. bir sorunuz olarsa buyurun.
Hsg filminizin sonucu nasıldı
Bende yapıskanlıklar varmıs
Dr onu actık hamilelik oranınız artar dedi ama

Hsg filminizin sonucu nasıldı
Bende yapıskanlıklar varmıs
Dr onu actık hamilelik oranınız artar dedi ama
Bende sonuç iyi çıktı. Yapışkanlık HSG filmi sırasında açılır, şimdi daha çok şansınız var hamile kalmaya.

Back