• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl oldu gebe kalamıyorum

Aslinda özelde muayene oluyorum ama tahlillerimi devlette yaptirmak istiyorum insallah rahim filmi icin cok gece bi tarih vermezler bu konuda tedirginim aslinda.

Aslinda özelde muayene oluyorum ama tahlillerimi devlette yaptirmak istiyorum insallah rahim filmi icin cok gece bi tarih vermezler bu konuda tedirginim aslinda.
devlet biraz ileri tarih verebilir ve özelde yaptırdım cünkü hsg birde adet bittikten 5 gün içerisinde çekilmek zorunda ya devlette rast getirmek zor

O zaman hsg yi ozelde cektiriyim.Cunku. Ayin 20 sinde kendi doktoruma sonuclarimi gostermem gerekiyor bide kursa gidiyorum cokta vaktim yok canim.

Merhaba, ben 1 yıl 6 ay korunmasız ilişkiden oldum. Bende de olmuyordu. Doktorlar aynı şeyi diyordu, stres yapıyorsun falan, ne bende ne de eşimde sorun yoktu. O yüzden klomen falan hiç bir tedavi yapmıyorlardı bana. Sadece folik asit içiyordum. HSG filmi çektirdim, sonuç normal. 3. ayda hamile kaldım, darısı başınıza inşallah. Stres yapma diyorlar da ama olmuyor, hep stres yapıyorsun, regl günün yaklaşanda daha çox stres yapıyor insan, biliyorum. İnşallah Rabime size de nasip eylesin. 1 yıl çok uzun süreç değil, bazileri kaç seneler bekliyor, ne sorunlar yaşıyor. O yüzden şükür et Rabbime, kalbini ferah tut, psikolojik olaran kendini rahatla, kesin olacak deye düşün. Hepinize başarılar. bir sorunuz olarsa buyurun.
Merhaba bişey sormak istiyorum. hamile kaldığınız ay stres yaptınız mı nasıl oldu anlatr mısınz. Gercekten buna çok ihtiyacım var.

çok teşekkür ederim moral oldun banada benimde hsg den sonra bu 2.ayım inş. olur ya ilişkiden sonra 20 dk yukarda tutuyorum ayaklarımı evicap ve folik asit kullanıyorum tavsiyelerin varsa buyur sen paylaş lütfen ve bol bol dua et bize ne olur

Ben de ayaklarımı 1 saata kadar yukarıda tutuyordum. aslında hamile kaldığım ay yumurtam çok erken 10 ve 11. gunde catladı. Allahtan ondan önceki gün ilişkide olmuştum. HSG filmi ile 6 ay hamile kalman kolaylaşıyor. İncir kuru falan varmış. Ondan tavsiye ettiler bana.Hamile kalmasaydım ben de kullanıcaktım. Önemli olan içini ferah tut. Hamileymiş kimi davran kendine. Dualarım sizinle:KK54:

Merhaba bişey sormak istiyorum. hamile kaldığınız ay stres yaptınız mı nasıl oldu anlatr mısınz. Gercekten buna çok ihtiyacım var.

Stres yapmadım desem yalan olur. Yanı her ay bekliyorsun bi şeyler. bi hayacan bi stres oluyor regl günü yaklaşınca. amma kafamı rahatladım, o ay çok olumlu düşünmeye çalıştım. regl günümden 2 gün önceden regl ağrılarım başladı. eyvah bu ay erken regl olucam die düşündüm. amma bir gün geçti, iki gün geçti, ağrı bitmiyor ve regl da yok. sonra cesaretimi topladım test aldım ve sonuç pozitif. Belirti regl belirtisi ile aynı oluyor. Regl olucakmışsın gibi ağrı oluyo ama regl olmuyorsun, göğüs hssaslaşıyor. O kadar. Ben de şimdi şimdi hafif mide bulantısı oluyor.

Istanbul eyupteyim canim fiyati uygun ve hijyenik bi hastane olsun uzak yakin farketmez canim.

Stres yapmadım desem yalan olur. Yanı her ay bekliyorsun bi şeyler. bi hayacan bi stres oluyor regl günü yaklaşınca. amma kafamı rahatladım, o ay çok olumlu düşünmeye çalıştım. regl günümden 2 gün önceden regl ağrılarım başladı. eyvah bu ay erken regl olucam die düşündüm. amma bir gün geçti, iki gün geçti, ağrı bitmiyor ve regl da yok. sonra cesaretimi topladım test aldım ve sonuç pozitif. Belirti regl belirtisi ile aynı oluyor. Regl olucakmışsın gibi ağrı oluyo ama regl olmuyorsun, göğüs hssaslaşıyor. O kadar. Ben de şimdi şimdi hafif mide bulantısı oluyor.
Ben daha önce bir düşük yaptım. Aynı sizin dediğiniz gbi ağrılarım oldu. Öyle anlamıştım hamile oldugumu. Şimdi bu ay tekrar aynı seyleri yasıyorm ama psikolojik mi bilmiyorm. Hayırlısı artık ya

Tesekkur ederim canim.Bir an once tamamlasakda su tahlilleri rahatlasam.Doktorumun nasil bi tedavi uygulayacagini merak ediyorum.Gerci. Bi arkadasim bilgilendirdi bu konuda ama yinede merak ediyorum.

Back