1 yıl oldu gebe kalamıyorum

Gamzemkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
17
3
1
37
Merhaba herkese ben forumda yeniyim ve konuşmaya paylaşmaya yardıma ihtiyaçım var ben yıldır korunmasız ilişki yaşamama rağmen gebelik oluşmadım eşimde spermgrafi ve bende hsg ye kadar herşey yapıldı doktor herşey yolunda dedi sizden deneyipte olumlu sonuç aldığınız yöntemler hakkkında bilgi almak istedim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminn

Canim hic bi sorun yoksa kafana takma bnmde iki sene once bi dusugum oldu fakat daha sonra arkasi gelmedi bnde de esimde de bi sorun yok ama kendiliginden hamile kalamadim simdi asilamaya basladim ilk asilamam tutmadi ikincisi icin bir ay ara verdim onumuzdeki ay ikincisini yaptrcam o yuzden rahat ol kimseyi takma kafana biliyorum cok zor senden daha kotu durumda olanlar var haline sukret biran once tedaviye baslasinlar cunku tedaviye basliyosun ama sonu gelmiyo tutmuyo belki seninki titar

çok teşekkür ederim canım evet çok zor bir süreç ben hsg çekileli 2 ay oldu doktorum hsgden sonra 4 - 5 ay bekleyelim diyor aşılama içinde çok erken diyor ve bu sürede heray çok yıpranıyoruz

Canm normalde bir sene dolunca bekletmeden klomene baslamalari lazim ama seni baslatmamis vardir bi bildgi yada doktorunu degistr baska bi doktora git bakalim o ne dicek

Canm normalde bir sene dolunca bekletmeden klomene baslamalari lazim ama seni baslatmamis vardir bi bildgi yada doktorunu degistr baska bi doktora git bakalim o ne dicek
sanırım bu ay son kez gidip değiştiricem gibi haklısın yanı 1 yıl çok uzun bir süre

yumurta çatlatma vs denemedi mi doktorunuz

doktrnzn size klomen vs. yumurta takibvi yapması gerekiyor he yaptysa da stres yapma bnm tamamen stresten olmuyor 2 düşüğüm var doktrlar olucak diyor ama stres etkiliyor bni çok sakın stres yapma

Merhaba canim ilk hamileligim düsükle sonuclandi ve korunmamamiza ragmen hamile kalamadim bir yil doldu ve sonunda
doktora gitmeye karar verdim.Doktorum hsg ve hormon tahlili istedi,Insallah herhangi bir sorun cikmaz.

doktrnzn size klomen vs. yumurta takibvi yapması gerekiyor he yaptysa da stres yapma bnm tamamen stresten olmuyor 2 düşüğüm var doktrlar olucak diyor ama stres etkiliyor bni çok sakın stres yapma
sanırım bnde stres yapıyorum ne bilim engel olamiyorum

Merhaba canim ilk hamileligim düsükle sonuclandi ve korunmamamiza ragmen hamile kalamadim bir yil doldu ve sonunda
doktora gitmeye karar verdim.Doktorum hsg ve hormon tahlili istedi,Insallah herhangi bir sorun cikmaz.
inşşş temiz çıkar sonuçların canım çok zor bir süeç rabbim kimseye aratmasın

Tesekkur ederim canlarim. Insallah temiz cikar ,evet cok zor bi surec ama bebis icin herseye deger bize dusen sabirla elimizden geleni yapmak gerisi Rabbimizin takdiri.Insallah Rabbim isteyen herkeze nasip eder.

Tesekkur ederim canlarim. Insallah temiz cikar ,evet cok zor bi surec ama bebis icin herseye deger bize dusen sabirla elimizden geleni yapmak gerisi Rabbimizin takdiri.Insallah Rabbim isteyen herkeze nasip eder.
bizide haberdar et canım umuyorum herşey hepimiz için yolunda gider rabbim bizede anne olmayı nasip eder

Merhaba, ben 1 yıl 6 ay korunmasız ilişkiden oldum. Bende de olmuyordu. Doktorlar aynı şeyi diyordu, stres yapıyorsun falan, ne bende ne de eşimde sorun yoktu. O yüzden klomen falan hiç bir tedavi yapmıyorlardı bana. Sadece folik asit içiyordum. HSG filmi çektirdim, sonuç normal. 3. ayda hamile kaldım, darısı başınıza inşallah. Stres yapma diyorlar da ama olmuyor, hep stres yapıyorsun, regl günün yaklaşanda daha çox stres yapıyor insan, biliyorum. İnşallah Rabime size de nasip eylesin. 1 yıl çok uzun süreç değil, bazileri kaç seneler bekliyor, ne sorunlar yaşıyor. O yüzden şükür et Rabbime, kalbini ferah tut, psikolojik olaran kendini rahatla, kesin olacak deye düşün. Hepinize başarılar. bir sorunuz olarsa buyurun.

Tabi haber veririm canim az once randevumu aldim ayin 9 unda gidiyorum.Biraz heyecanli ve tedirginim acikcasi.

çok teşekkür ederim moral oldun banada benimde hsg den sonra bu 2.ayım inş. olur ya ilişkiden sonra 20 dk yukarda tutuyorum ayaklarımı evicap ve folik asit kullanıyorum tavsiyelerin varsa buyur sen paylaş lütfen ve bol bol dua et bize ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…