aynen öyle bundan sonra ben de odunla odun olcam. babası ona oğlum bi doğum gününü bi evlilik yıl dönümünü unutma gerisini naparsan yap demiş. ben tanışma yıl dönümü falan söylediğimde bunu söylemişti. belki evlilik yıl dönümü yapar... ama yok. bunda bişi yapmadı geriye de bişi kalmıyo zaten. bekleyecek bişeyim de yok artık. sıfır beklenti. çok mutluluk
Sen kendini mutlu et,mutluluğu başkasıyla bağdaştırma. Canın ne istiyor mesela ? Eşin sana ne yapsa mutlu olurdun ? Güzel bi yemek mi boğazda ? Git kendine güzel bi yemek ısmarla.. yüzük mü isterdin ? Git istediğin yüzüğü al güZelde bi hediye paketi yaptır mesela.. kimseye ihtiyacın yok mutlu olmak için,ne istediğini bil yeter..
Bizim nikah tarihimiz 14 şubat. Otellerin sevgililer günü paketi mutlaka oluyor birde üstüne yıldönümü olunca katmerli bişeyler yapıyorlar:) odaya şarabı pastayla getirirse al pastayı kafasına çarp,şimdi git peynir ve meyve tabağı yap de
söyledim tabi... senin için almıştım evlilik 1. yıl dönümü hediyesi diye. ama sen dün yanımda olmadığın için veremedim. haketmediğini düşündüğüm için de kendim kullanmaya karar verdim dedim.
bişi demedi.... hatta bütün gece bişi demedi....
küstü benimle konuşmadı. ya konuşmaması gereken benim sen değilsin dedim
Sen kendini mutlu et,mutluluğu başkasıyla bağdaştırma. Canın ne istiyor mesela ? Eşin sana ne yapsa mutlu olurdun ? Güzel bi yemek mi boğazda ? Git kendine güzel bi yemek ısmarla.. yüzük mü isterdin ? Git istediğin yüzüğü al güZelde bi hediye paketi yaptır mesela.. kimseye ihtiyacın yok mutlu olmak için,ne istediğini bil yeter..
aynen öyle.... tek taş yüzüğümü de kendim aldım. hatta 2 tane :) gümüş aldım ama olsun hoşuma gidiyor bi birini takıyom bi birini...işte evli olmasam iyi de evli olunca da .... neyse.
şimdi sorguluyorum bu adam benimle niye evlendi diye....
merhabalar bizim de birinci yılımız doldu nasıl gecirdik tahmin edin 12 temmuz nikah 17 temmuz düğün günümüz düğünümüzde darbe olduğu için bişi anlamadık bu yıl da bu tarihlerde memleketteydik 12 sinde kuşadasında annemlerin yanındaydık kardeşimin nişanı için koşturmacalar vardı sabahı kalkınca kutlayıp öptük birbirimizi sonra nişan hazırlıklarına daldık akşam erkek kardeşimi alıp dışarı cıktı gitti gelmiyor bana evlilik yıl dönümü hediyesi almış annemle babam da o ara ortadan kayboldu onlar da bizim için pasta almaya gitmiş ailecek kutladık anlayacağınız çooook romantikdi çoooook....:)
işte bilemedim ben de, tlf nu ona vermedim kendim kullanıyorum diye kızdımı...
yoksa bişi yapmadım diye mahcup mu oldu bana karşı,
yoksa suç mu bastırıyor
bilemedim....
işte bilemedim ben de, tlf nu ona vermedim kendim kullanıyorum diye kızdımı...
yoksa bişi yapmadım diye mahcup mu oldu bana karşı,
yoksa suç mu bastırıyor
bilemedim....