Şu mumlardan balonlardan kalp olayları bitmedi mi ya daha. Liseli gibi geliyor üstelik erkekler de biz kırılmayalım diye sevinmiş gibi yapıyor bence o kalp olaylarına. Mumlu kalplere sevinen bir erkek düşünemiyorum:) bence yıldönümünde jest erkek tarafından yapılmalı kadının üzerine düşen şey seksi iç çamaşırları(kırmızı gecelik değil artık lütfen) bir de teknolojiyle alakalı bir hediye erkeklerin en sevindiği şeyy(seksi bir kadın ve teknolojik oyuncak) daha ne olsun. Mumlar güller yemekler tatil vs vs ondan gelmeli fırsat verin adamlara.
Ayrıca evlilik yıl dönümünüzde aşçı gibi yemek yapmayın ya o gün sizin de özel hissetmeniz gereken bi gün. Acık ağırdan satın kendinizi.
Kızar başka fikirler yok mu
Hayır anlamiyorum kaçamak ayarla, yemek ayarla , tatil ayarla diyenler olmuş e madem en başta evlilik teklifini de siz etseydiniz. Böyle alıştırıp kaldırıyorlar adamların biyerlerini adamin rahatına geliyor ee sonra kocam odun oldu.Tamam benim bir şey yazmama gerek kalmadı.
Bu sizin düşünceniz doğru bazı erkekler kalp mum böyle şeyleri beğenmiyor. Beğenenlerede hoşuna gidenlerede yapılmalı liseli diye birşey yok. Ayrıca neden herşeyi erkek yapmak zorundaki bizde yapalım onlarda yapsın birşeylerŞu mumlardan balonlardan kalp olayları bitmedi mi ya daha. Liseli gibi geliyor üstelik erkekler de biz kırılmayalım diye sevinmiş gibi yapıyor bence o kalp olaylarına. Mumlu kalplere sevinen bir erkek düşünemiyorum:) bence yıldönümünde jest erkek tarafından yapılmalı kadının üzerine düşen şey seksi iç çamaşırları(kırmızı gecelik değil artık lütfen) bir de teknolojiyle alakalı bir hediye erkeklerin en sevindiği şeyy(seksi bir kadın ve teknolojik oyuncak) daha ne olsun. Mumlar güller yemekler tatil vs vs ondan gelmeli fırsat verin adamlara.
Bu doğru işte zaten hergün yemek yapmakla uğraşan bizler birde o gün yapmayalım mümkünse.Ayrıca evlilik yıl dönümünüzde aşçı gibi yemek yapmayın ya o gün sizin de özel hissetmeniz gereken bi gün. Acık ağırdan satın kendinizi.
Merhaba Kapadokya'da hangi otelde kaldınız acaba =)O zaman güzel bir fikir benden gelsinGeçtiğimiz hafta sonuydu evlilik yıl dönümümüz. Eşim sağolsun hiç aklıma gelmeyecek bir zamanda salı günü sürpriz yaptı bana işten erken gelmiş asansörden evin kapısına kadar mumlar gül yaprakları falan antreye de mumlardan kalp yapmış ortasına da üst üste üç hediye kutusu koymuş çiçek almış. Asla yemek yapamaz kek yapmış fırında baya şaşırdım buna pasta almış birde özel olarak yaptırmış. İstersen bunları sen eşine yapabilirsin. Bende başka gün ona sürpriz yaptım. Baş harflerimizin olduğu ve kalp şeklinde balonlarla odayı süsledim tabi kendimde süslendim mumlardan kalp yaptım yaktım. Hatta kapıyıda içten tekrar kitledimki eşim anlamasın. Sonra kamerayı açtım eşim girince şok oldu. Hediye olaraksa istediği bluetooth kulaklık vardı onu aldım birde biz lise döneminde tanışmıştık o döneme ait bizde anısı olan şeyler aldım. Resimlerimizden oluşan anı kitabı yaptım resimleri yapıştırıp yanlarına o ana ait duygularımı yazdım. Kapağını beğendiğim bir defter aldım bir yıl boyunca neler yaşadığımızı neler hissettiğimi yazdım baya duygulandı eşim. Deftere kendiside yazdı amacım her evlilik yıl dönümünde ikimizde yazalım çocuklarımız büyüdüğünde onlara okutmak istiyorum. Haftasonu kapadokyada tatil yaptık çok güzeldi. Mağara gibi odada kaldık otantik ve hoştu.
Biraz uzun oldu arkadaşlar amacım hepinize bir fikir olsun.
Ne romantik bi çiftsiniz Allah bozmasınO zaman güzel bir fikir benden gelsinGeçtiğimiz hafta sonuydu evlilik yıl dönümümüz. Eşim sağolsun hiç aklıma gelmeyecek bir zamanda salı günü sürpriz yaptı bana işten erken gelmiş asansörden evin kapısına kadar mumlar gül yaprakları falan antreye de mumlardan kalp yapmış ortasına da üst üste üç hediye kutusu koymuş çiçek almış. Asla yemek yapamaz kek yapmış fırında baya şaşırdım buna pasta almış birde özel olarak yaptırmış. İstersen bunları sen eşine yapabilirsin. Bende başka gün ona sürpriz yaptım. Baş harflerimizin olduğu ve kalp şeklinde balonlarla odayı süsledim tabi kendimde süslendim mumlardan kalp yaptım yaktım. Hatta kapıyıda içten tekrar kitledimki eşim anlamasın. Sonra kamerayı açtım eşim girince şok oldu. Hediye olaraksa istediği bluetooth kulaklık vardı onu aldım birde biz lise döneminde tanışmıştık o döneme ait bizde anısı olan şeyler aldım. Resimlerimizden oluşan anı kitabı yaptım resimleri yapıştırıp yanlarına o ana ait duygularımı yazdım. Kapağını beğendiğim bir defter aldım bir yıl boyunca neler yaşadığımızı neler hissettiğimi yazdım baya duygulandı eşim. Deftere kendiside yazdı amacım her evlilik yıl dönümünde ikimizde yazalım çocuklarımız büyüdüğünde onlara okutmak istiyorum. Haftasonu kapadokyada tatil yaptık çok güzeldi. Mağara gibi odada kaldık otantik ve hoştu.
Biraz uzun oldu arkadaşlar amacım hepinize bir fikir olsun.
Koptum yemin ederim. Ama lütfen şunu şöyle ona. Bu telefonu sana almıştım ama baktım ki ben senden daha çok hakediyor um :)))merhaba kızlar,
hiç benim gibi olan var mı diye baktım ama yokmuş. küs olanlar bile dışarı çıkıp yemek yemiş.
en yakın tarihli bu olduğu için buraya yazdım.
bizim ilk yıldönümüz, 1. yılımız.
ben kocama 1 ay önceden hediye bakmaya başladım.
tlf nu eskiydi tlf istiyordu. ve 1 hafta öncesinden 3,800 e s8 plus aldım.
evde de çok güzel bir paket yaptım.
o da bana çok güzel bir mavi orkide almış. işten eve gelince verdi. üstünü çıkarma yemeğe gitcez dedi.
ben de üstümü değiştirmek için soyundum. sonra tahrik oldu oynaşmaya başladık. ama bişi yapamadık.
sonra yiğeninin hasta olduğunu, kuzeninin boşanmak istediğini söyledi bunları konuştuk.
sonra kalktı dolapta artık yemekleri çıkarttı onları ısıttık yedik.hani yemeğe gidecektik diyemedim. onun pazartesi günleri arkadaşları ile kave günü var gidip oyun oynarlar. zarf attım. napacaksın dedim bilmiyom dedi. gitmek istiyorsan git dedim. kalktı üstünü giyindi gitti. hayır bu bizim ilk yıldönümümüz seninle kalcam, seni yalnız bırakmıcam demedi.... arkasına bile bakmadan gitti... ben de evde tek başıma kaldım. sonra ona hazırladığım hediye paketini çıkardım, ona vercektim, onun için aldım ama yanımda olmadığı için veremedim... napiimm... güzelce açtım.
kendim kullancam :) ona da eski telefonumu vercem. çünkü benim eski tlf onun tlf dan daha yeni :)) o kadar orkide almış bana dimi ????? o kadar olsun. bi hediyem olsun... gerçi kardeşim verme sat parasını ye dedim ama .... bilemedim.
Koptum yemin ederim. Ama lütfen şunu şöyle ona. Bu telefonu sana almıştım ama baktım ki ben senden daha çok hakediyor um :)))[/QUOT
evet öle dicem. evlilik yıldönümümüzde yanımda olsaydın sana verecektim. ama yoktun. bi tek ben vardım ben hakettim...
Ben aldımyılın öküzü oscarını alacaktım alamadım
ya bizimki odun. aaa bak düşünmüş de bana tlf almış demez bi de o kadar para mı verdin diye bana çıkışır. yok anacım bize denk gelmedi öyle düşünceli adam. ama bu son bi daha yaparmıyım çöp almam. ne doğum günü, ne bayram, ne yılbaşı, ne yıl dönümü..... hepsi bitti. umrumda değil.... kendine de söyledim. bundan sonra bana verdiği değer kadar değer görecek hatta daha azını.Bırak o yapsın bence. Bu tür konularda erkekten hareket bekleyenlerdenim. Kaç yıldır hiçbişey yapmadım,eşim her yıl bişey yapar.
Ne güldüm yaaamerhaba kızlar,
hiç benim gibi olan var mı diye baktım ama yokmuş. küs olanlar bile dışarı çıkıp yemek yemiş.
en yakın tarihli bu olduğu için buraya yazdım.
bizim ilk yıldönümüz, 1. yılımız.
ben kocama 1 ay önceden hediye bakmaya başladım.
tlf nu eskiydi tlf istiyordu. ve 1 hafta öncesinden 3,800 e s8 plus aldım.
evde de çok güzel bir paket yaptım.
o da bana çok güzel bir mavi orkide almış. işten eve gelince verdi. üstünü çıkarma yemeğe gitcez dedi.
ben de üstümü değiştirmek için soyundum. sonra tahrik oldu oynaşmaya başladık. ama bişi yapamadık.
sonra yiğeninin hasta olduğunu, kuzeninin boşanmak istediğini söyledi bunları konuştuk.
sonra kalktı dolapta artık yemekleri çıkarttı onları ısıttık yedik.hani yemeğe gidecektik diyemedim. onun pazartesi günleri arkadaşları ile kave günü var gidip oyun oynarlar. zarf attım. napacaksın dedim bilmiyom dedi. gitmek istiyorsan git dedim. kalktı üstünü giyindi gitti. hayır bu bizim ilk yıldönümümüz seninle kalcam, seni yalnız bırakmıcam demedi.... arkasına bile bakmadan gitti... ben de evde tek başıma kaldım. sonra ona hazırladığım hediye paketini çıkardım, ona vercektim, onun için aldım ama yanımda olmadığı için veremedim... napiimm... güzelce açtım.
kendim kullancam :) ona da eski telefonumu vercem. çünkü benim eski tlf onun tlf dan daha yeni :)) o kadar orkide almış bana dimi ????? o kadar olsun. bi hediyem olsun... gerçi kardeşim verme sat parasını ye dedim ama .... bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?