1.yıl dönümü

Bence kesinlikle haftasonu kaçamağı. Ayarla herşeyi hadi gidiyoruz de. Yemek içinde ya kendin hazırla daha çok hoşuna gidecektir mumlar falan pastasını bile kendi ellerinle yap. Ya da dışarda sık bi restoran olabilir

Şu mumlardan balonlardan kalp olayları bitmedi mi ya daha. Liseli gibi geliyor üstelik erkekler de biz kırılmayalım diye sevinmiş gibi yapıyor bence o kalp olaylarına. Mumlu kalplere sevinen bir erkek düşünemiyorum:) bence yıldönümünde jest erkek tarafından yapılmalı kadının üzerine düşen şey seksi iç çamaşırları(kırmızı gecelik değil artık lütfen) bir de teknolojiyle alakalı bir hediye erkeklerin en sevindiği şeyy(seksi bir kadın ve teknolojik oyuncak) daha ne olsun. Mumlar güller yemekler tatil vs vs ondan gelmeli fırsat verin adamlara.

Ayrıca evlilik yıl dönümünüzde aşçı gibi yemek yapmayın ya o gün sizin de özel hissetmeniz gereken bi gün. Acık ağırdan satın kendinizi.

Tamam benim bir şey yazmama gerek kalmadı.

Kızar başka fikirler yok mu

bana hediye almak veya vermek hep gereksiz masraf gibi gelmiştir o sebeple yaşanan an'ların daha özel olduğunu düşünürüm. o akşam şık bir otelde rezervasyon yaptırıp otel odasını da süsletip masaj vs gibi hediyelerle kendinizi eşinizi şımartıp sonra odada yemek ve... neyse işte kalan kısmını sizin fantezi dünyanıza bırakıyorum

Tamam benim bir şey yazmama gerek kalmadı.
Hayır anlamiyorum kaçamak ayarla, yemek ayarla , tatil ayarla diyenler olmuş e madem en başta evlilik teklifini de siz etseydiniz. Böyle alıştırıp kaldırıyorlar adamların biyerlerini adamin rahatına geliyor ee sonra kocam odun oldu.

Cok gormek etmek istedigi biyere 2 kisilik ucak bileti alabilirsin, veya bu yaz icin tatil ayarlayabilirsin... Bunlardan cok mutlu olacagina eminim. Hatta maddi durumunuz iyiyse suanda tam zamani yurtdisi tatillerine bakabilirsin uygun fiyatlilari olabiliyor. Hem ikinize guzel bir anı, hemde unutulmaz bir hediye olur :)

Bu sizin düşünceniz doğru bazı erkekler kalp mum böyle şeyleri beğenmiyor. Beğenenlerede hoşuna gidenlerede yapılmalı liseli diye birşey yok. Ayrıca neden herşeyi erkek yapmak zorundaki bizde yapalım onlarda yapsın birşeyler hep bayanın yapması tabiki olmaz ama hep erkek düşünsün mantığıda yanlış. Yazdıklarınız benim yazdıklarıma karşı olduğu için cevap vermek istedim. Tartışmak değil amacım.

Merhaba Kapadokya'da hangi otelde kaldınız acaba =)

Ne romantik bi çiftsiniz Allah bozmasın ben burda güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum hep kötü şeyler okudugumuz için.dilerim her kutlamaya değer olur evliliğiniz

canım nişanlımla evlendikten sonra ilk dogum günü için hayalimi anlatayım sna: evin girişini mumlarla süsleyip salonu işaret eden bi pano hazırlayabilirsin 'izle' yada 'tv yi aç' mesajlı tv de ikinizin anılarından mesajlarından bi slayt olur o onu izlerken sen pastayla veya hediyenle iceri girersin.. nasıl

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
hiç benim gibi olan var mı diye baktım ama yokmuş. küs olanlar bile dışarı çıkıp yemek yemiş.
en yakın tarihli bu olduğu için buraya yazdım.
bizim ilk yıldönümüz, 1. yılımız.
ben kocama 1 ay önceden hediye bakmaya başladım.
tlf nu eskiydi tlf istiyordu. ve 1 hafta öncesinden 3,800 e s8 plus aldım.
evde de çok güzel bir paket yaptım.
o da bana çok güzel bir mavi orkide almış. işten eve gelince verdi. üstünü çıkarma yemeğe gitcez dedi.
ben de üstümü değiştirmek için soyundum. sonra tahrik oldu oynaşmaya başladık. ama bişi yapamadık.
sonra yiğeninin hasta olduğunu, kuzeninin boşanmak istediğini söyledi bunları konuştuk.
sonra kalktı dolapta artık yemekleri çıkarttı onları ısıttık yedik.hani yemeğe gidecektik diyemedim. onun pazartesi günleri arkadaşları ile kave günü var gidip oyun oynarlar. zarf attım. napacaksın dedim bilmiyom dedi. gitmek istiyorsan git dedim. kalktı üstünü giyindi gitti. hayır bu bizim ilk yıldönümümüz seninle kalcam, seni yalnız bırakmıcam demedi.... arkasına bile bakmadan gitti... ben de evde tek başıma kaldım. sonra ona hazırladığım hediye paketini çıkardım, ona vercektim, onun için aldım ama yanımda olmadığı için veremedim... napiimm... güzelce açtım.
kendim kullancam :) ona da eski telefonumu vercem. çünkü benim eski tlf onun tlf dan daha yeni :)) o kadar orkide almış bana dimi ????? o kadar olsun. bi hediyem olsun... gerçi kardeşim verme sat parasını ye dedim ama .... bilemedim.

Son düzenleme:
ben nasıl kadınım yahuuu
şu anlattıklarınızın hiç biri bayan olmama rağmen bana hoş gelmedi
ben bir odunum kabul ediyorum
zaten romantikliğide sevmem

Koptum yemin ederim. Ama lütfen şunu şöyle ona. Bu telefonu sana almıştım ama baktım ki ben senden daha çok hakediyor um :)))

Bırak o yapsın bence. Bu tür konularda erkekten hareket bekleyenlerdenim. Kaç yıldır hiçbişey yapmadım,eşim her yıl bişey yapar.

Bırak o yapsın bence. Bu tür konularda erkekten hareket bekleyenlerdenim. Kaç yıldır hiçbişey yapmadım,eşim her yıl bişey yapar.
ya bizimki odun. aaa bak düşünmüş de bana tlf almış demez bi de o kadar para mı verdin diye bana çıkışır. yok anacım bize denk gelmedi öyle düşünceli adam. ama bu son bi daha yaparmıyım çöp almam. ne doğum günü, ne bayram, ne yılbaşı, ne yıl dönümü..... hepsi bitti. umrumda değil.... kendine de söyledim. bundan sonra bana verdiği değer kadar değer görecek hatta daha azını.

Ne güldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…