Haketmeyene gerek yok tabi bişey yapmaya. Hediye alıcam ardından laf işiticem bende aynısını yapardım.. ben çok nadir hediye alırım benimde ruhumda var öküzlük :) aldığımda çok mutlu olur ama..ya bizimki odun. aaa bak düşünmüş de bana tlf almış demez bi de o kadar para mı verdin diye bana çıkışır. yok anacım bize denk gelmedi öyle düşünceli adam. ama bu son bi daha yaparmıyım çöp almam. ne doğum günü, ne bayram, ne yılbaşı, ne yıl dönümü..... hepsi bitti. umrumda değil.... kendine de söyledim. bundan sonra bana verdiği değer kadar değer görecek hatta daha azını.
biz alıştıramadık. daha doğrusu evlenince değişiyor diyorlar ya .... hakkaten değişiyorHaketmeyene gerek yok tabi bişey yapmaya. Hediye alıcam ardından laf işiticem bende aynısını yapardım.. ben çok nadir hediye alırım benimde ruhumda var öküzlük :) aldığımda çok mutlu olur ama..
özel günleri eşim organiZe eder.. napayım öyle alıştırdı en başından :) ben sadece onun doğumgününde bişeyler organize ediyorum..
gül gül ben ağladım dün gece sinirimden ağlayarak uyudum. sabah iş arkadaşım ağladın mı gözlerin şiş diyor. gel de anlat laf ver milletin ağzına.. yok bişi dedim. ama tlf na bakınca benim de gülesim geliyorNe güldüm yaaa
Aaaa olay yeniymiş :/ üzgünüm ..gül gül ben ağladım dün gece sinirimden ağlayarak uyudum. sabah iş arkadaşım ağladın mı gözlerin şiş diyor. gel de anlat laf ver milletin ağzına.. yok bişi dedim. ama tlf na bakınca benim de gülesim geliyorşimdi gitcem sim kartı takdırcam. daha görmedi bizimki akşama görür.
Oynasma kismindan nasil kuzeninin bosanmasina geldinizde telefon size kaldi :)merhaba kızlar,
hiç benim gibi olan var mı diye baktım ama yokmuş. küs olanlar bile dışarı çıkıp yemek yemiş.
en yakın tarihli bu olduğu için buraya yazdım.
bizim ilk yıldönümüz, 1. yılımız.
ben kocama 1 ay önceden hediye bakmaya başladım.
tlf nu eskiydi tlf istiyordu. ve 1 hafta öncesinden 3,800 e s8 plus aldım.
evde de çok güzel bir paket yaptım.
o da bana çok güzel bir mavi orkide almış. işten eve gelince verdi. üstünü çıkarma yemeğe gitcez dedi.
ben de üstümü değiştirmek için soyundum. sonra tahrik oldu oynaşmaya başladık. ama bişi yapamadık.
sonra yiğeninin hasta olduğunu, kuzeninin boşanmak istediğini söyledi bunları konuştuk.
sonra kalktı dolapta artık yemekleri çıkarttı onları ısıttık yedik.hani yemeğe gidecektik diyemedim. onun pazartesi günleri arkadaşları ile kave günü var gidip oyun oynarlar. zarf attım. napacaksın dedim bilmiyom dedi. gitmek istiyorsan git dedim. kalktı üstünü giyindi gitti. hayır bu bizim ilk yıldönümümüz seninle kalcam, seni yalnız bırakmıcam demedi.... arkasına bile bakmadan gitti... ben de evde tek başıma kaldım. sonra ona hazırladığım hediye paketini çıkardım, ona vercektim, onun için aldım ama yanımda olmadığı için veremedim... napiimm... güzelce açtım.
kendim kullancam :) ona da eski telefonumu vercem. çünkü benim eski tlf onun tlf dan daha yeni :)) o kadar orkide almış bana dimi ????? o kadar olsun. bi hediyem olsun... gerçi kardeşim verme sat parasını ye dedim ama .... bilemedim.
Ben şanslıyım desene.. sevgiliykende romantikti,evlenince azaldı tabi ama bitmedi.biz alıştıramadık. daha doğrusu evlenince değişiyor diyorlar ya .... hakkaten değişiyor
Hiçbirşey yapmadım ya aman boşverkızlar merhaba :) evlilik yıldönümümüz yaklaştı eşime nasıl bir sürpriz yapayım siz neler yaptınız?
evet yaa burda paylaşınca rahatladım.Aaaa olay yeniymiş :/ üzgünüm ..
Ben sadece tel olayına güldüm
Millete ne boşver ,iyi ki anlatmamışsın. Arada kk ya gel paylaş ..valla gulmiycem
benimki balayına bile götürmedi. bi de yıl dönümünde otel ayarlayacak. anlatayım da görün ne öküzler var. elinizdekinin kıymetini bilin kızlar. ne evlenme teklife etti ne tek taş aldı çok pahalı dedi yaa... gümüş al dedim gümüş illa pırlanta altın istemiyorum.ben sevgilime dandik yüzük takmam dedi onu da almadı.Bizim de yaklasiyor yildonumumuz. Bizim bu sene 1 haftalık yillik iznimiz var, mumkunse o tarihe denk getirip tatile cikacagiz. Otellerde yildonumu icin paketler varmis. Iste ucretsiz alacarte restaurant, odada kahvalti, pasta sarap gibi seyler. Oyle bir seyler arastirdim sanirim hem tatil hem romantik bir aksam yemegi seklinde kutlariz.
evet ben de hiçbir şey yapamayacam...bittiHiçbirşey yapmadım ya aman boşver
sevgiliyken çok azdı yok gibiydi evlenince hiç olmadı. önemsememiştim ama insanın gerçekten canı sıkılıyor. yapmayacağını bilsen de her ne kadar da olsa bekliyorsun. bekleyip de olmayınca da üzülüyorsun.ama bu son oldu bunda bişi yapmıyorsa geriye bişi kalmıyo zaten. başka bişeye üzülmem. haaa olurda hamile kalırsam, doğum yaparken gelmeyebilir. bi de ona üzülürüm.Ben şanslıyım desene.. sevgiliykende romantikti,evlenince azaldı tabi ama bitmedi.
Sevgiliyken sinyalleri vermiş aslında.. olsun ya herkes romantik olmak zorunda değil.. bende değilim mesela.. erkek olsam kesin odun bişey olurdum.. dün gece adam güzel güzel beni süzüyor,bikaç kere baktım hayırdır der gibi:) baktım hala bakıyor,bişey mi oldu niye bakıyorsun dedim düşün odunluk seviyemi :) adam hala kendini bozmayıp çok güzelsin bla bla bişeyler dedi.. kabullenmek alışmak lazım.. beklentilerimizi yükselttiğimizde ve gerçekleşmediğinde üzülüyoruz.. en iyisi sıfır beklenti.. hiçbirşey beklemediğimizde hiçbirşey olmazsa üzülmeyiz,zaten beklemiyorduk deriz.. belki bişey olur adamın bişey yapası gelir ozamanda mutlu oluruz..sevgiliyken çok azdı yok gibiydi evlenince hiç olmadı. önemsememiştim ama insanın gerçekten canı sıkılıyor. yapmayacağını bilsen de her ne kadar da olsa bekliyorsun. bekleyip de olmayınca da üzülüyorsun.ama bu son oldu bunda bişi yapmıyorsa geriye bişi kalmıyo zaten. başka bişeye üzülmem. haaa olurda hamile kalırsam, doğum yaparken gelmeyebilir. bi de ona üzülürüm.
Oynasma kismindan nasil kuzeninin bosanmasina geldinizde telefon size kaldi :)
Cok guldum kusura bakmayin
Bizim nikah tarihimiz 14 şubat. Otellerin sevgililer günü paketi mutlaka oluyor birde üstüne yıldönümü olunca katmerli bişeyler yapıyorlar:) odaya şarabı pastayla getirirse al pastayı kafasına çarp,şimdi git peynir ve meyve tabağı yap deBizim de yaklasiyor yildonumumuz. Bizim bu sene 1 haftalık yillik iznimiz var, mumkunse o tarihe denk getirip tatile cikacagiz. Otellerde yildonumu icin paketler varmis. Iste ucretsiz alacarte restaurant, odada kahvalti, pasta sarap gibi seyler. Oyle bir seyler arastirdim sanirim hem tatil hem romantik bir aksam yemegi seklinde kutlariz.
aynen öyle bundan sonra ben de odunla odun olcam. babası ona oğlum bi doğum gününü bi evlilik yıl dönümünü unutma gerisini naparsan yap demiş. ben tanışma yıl dönümü falan söylediğimde bunu söylemişti. belki evlilik yıl dönümü yapar... ama yok. bunda bişi yapmadı geriye de bişi kalmıyo zaten. bekleyecek bişeyim de yok artık. sıfır beklenti. çok mutlulukSevgiliyken sinyalleri vermiş aslında.. olsun ya herkes romantik olmak zorunda değil.. bende değilim mesela.. erkek olsam kesin odun bişey olurdum.. dün gece adam güzel güzel beni süzüyor,bikaç kere baktım hayırdır der gibi:) baktım hala bakıyor,bişey mi oldu niye bakıyorsun dedim düşün odunluk seviyemi :) adam hala kendini bozmayıp çok güzelsin bla bla bişeyler dedi.. kabullenmek alışmak lazım.. beklentilerimizi yükselttiğimizde ve gerçekleşmediğinde üzülüyoruz.. en iyisi sıfır beklenti.. hiçbirşey beklemediğimizde hiçbirşey olmazsa üzülmeyiz,zaten beklemiyorduk deriz.. belki bişey olur adamın bişey yapası gelir ozamanda mutlu oluruz..
içinde olmayan adama bişeyler yaptırmak çok zor..
gül tabi yaa, gülünecek haldeyim çünkü
isteksiz olunca kalkmadı onun aklında kave varmış o sırada galibatlf da çalıp durdu zaten susmadı. kuzeni aradı işte o sırada :) sonra annesi aradı, sonra teyzesi aradı. kalk bak tlf na dedim yaaa.... açmıyo işte durun dimi.... yok....ondan sonra konuşmaya geçildi tabi bu yüzden olmadı gibisinden
ya o onların hayatı, bizim de bi hayatımız var diyemedim.
annesi de akşam beni arıyor kaveye gitmiştir sen de evde yalnız kalma gel dedi yaaa. gitmedim tabi
ben de indim aşağı kola cips sigara aldım hediyemi açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?