1.yıl dönümü

Haketmeyene gerek yok tabi bişey yapmaya. Hediye alıcam ardından laf işiticem bende aynısını yapardım.. ben çok nadir hediye alırım benimde ruhumda var öküzlük :) aldığımda çok mutlu olur ama..
özel günleri eşim organiZe eder.. napayım öyle alıştırdı en başından :) ben sadece onun doğumgününde bişeyler organize ediyorum..

biz alıştıramadık. daha doğrusu evlenince değişiyor diyorlar ya .... hakkaten değişiyor

Ne güldüm yaaa
gül gül ben ağladım dün gece sinirimden ağlayarak uyudum. sabah iş arkadaşım ağladın mı gözlerin şiş diyor. gel de anlat laf ver milletin ağzına.. yok bişi dedim. ama tlf na bakınca benim de gülesim geliyor şimdi gitcem sim kartı takdırcam. daha görmedi bizimki akşama görür.

Bizim de yaklasiyor yildonumumuz. Bizim bu sene 1 haftalık yillik iznimiz var, mumkunse o tarihe denk getirip tatile cikacagiz. Otellerde yildonumu icin paketler varmis. Iste ucretsiz alacarte restaurant, odada kahvalti, pasta sarap gibi seyler. Oyle bir seyler arastirdim sanirim hem tatil hem romantik bir aksam yemegi seklinde kutlariz.

Aaaa olay yeniymiş :/ üzgünüm ..

Ben sadece tel olayına güldüm

Millete ne boşver ,iyi ki anlatmamışsın. Arada kk ya gel paylaş ..valla gulmiycem

Oynasma kismindan nasil kuzeninin bosanmasina geldinizde telefon size kaldi :)
Cok guldum kusura bakmayin

Ben böyle şeylerde sürpriz olaylarını, beğenecek mi beğenmeyecek mi gerilimini pek sevmiyorum. Birlikte bi şeyler planlayabilirsiniz o akşam için bence

Bencede bir tatil ayarlayin mumkunse, benimde ilk tercihim bu olur. Biz biyerlere kacamadiysak bile yine eşim her yildonumu oldugu gibi mutlaka bir buket gül alır sonra dışarı çikar güzel bir yemek yeriz, kullanabilecegim zevkli hediyeler alır.
Emin ol mum yakip onu kalp seklinde dizmekte çok ekstrem, üstünde dusunulmus bisey degil.
Esiniz cok asiri romantiklerden degilse balon, mum gibi kagit kürek işlere hic girmeyin bence. Daha elle tutulur ama ince dusunulmus seyler guzeldir.

Sürpriz yapmak istiyorsanız cidden şaşırtın adamı. Gelirken şu marketten şunu getir diyin. Marketin kapısında / yedek anahtarları aşırabilirseniz o döndüğünde arabanın içinde karşılayın hadi seni x'e götürüyorum diyin. X maddiyat ve enerjiye göre sinema, yemek, haftasonu kaçamağı, masaj ya da bambaşka bir aktivite olabilir.

Yok illa evi süslemek istiyorum diyorsanız banyoyu da plana dahil etmeyi deneyin. Havalar dehşet sıcak, doldurun küveti serin suyla, artık pembe renkli banyo tuzu mu kullanırsınız, suya gül yaprakları mı dökersiniz, aynaya kalpli notlar mı yapıştırırsınız orası size kalmış, her ikinizin de daha çekici görüneceği bir loşluk yaratmak için klasiğimiz olan mumlardan sağa sola serpiştirin. Küvetin kenarına sehpalar yerleştirip, buzda meyve, soğutulmuş içecek, müzik dinlemek, yapacak daha iyi birşey bulamazsanız küvetten çıkmadan film izlemek için tablet filan götürün.

Aaaa olay yeniymiş :/ üzgünüm ..

Ben sadece tel olayına güldüm

Millete ne boşver ,iyi ki anlatmamışsın. Arada kk ya gel paylaş ..valla gulmiycem
evet yaa burda paylaşınca rahatladım.
akşam tlf nu gördü senin için almıştım ama dün akşam sen yanımda olmadığın için veremedim, ben kendim kullanmaya karar verdim dedim.
bak bu yaptığına rağmen dün yemek hazırladım gel dedim gelmedi, bi de konuşmadı benimle. küstü bana....
küsüp konuşmaması gereken benim, sen değilsin... hayırdır noluyo dedim. adama bak yaa
cevap da vermiyo s3 ile oyun onuyo. ben de yeni tlf numa aktarma yaptım

benimki balayına bile götürmedi. bi de yıl dönümünde otel ayarlayacak. anlatayım da görün ne öküzler var. elinizdekinin kıymetini bilin kızlar. ne evlenme teklife etti ne tek taş aldı çok pahalı dedi yaa... gümüş al dedim gümüş illa pırlanta altın istemiyorum.ben sevgilime dandik yüzük takmam dedi onu da almadı.
doğum günümde parfüm aldı. nişanlıyken de ayakkabı almıştı o da bok gibi, eltim beğenmiş ama değiştirdim :) öyle alıp yemeğe falan da hiç çıkarmadı. bi kere çıkardı o da ben söyleye söyleye .... balık yemek istiyorum dedim balığa götür beni 3 alık istekten sonra götürmüştü. bi de arkadaşları dışarı çıkarken çağırırlarsa öyle yemeğe gidiyoruz o da 2-3 ayda bi. baş başa gitmek yok.
yani diyeceğim ben bu kıza tanıştığımızdan beri bişi yapmadım. bu ilk yıl dönümümüz özel bişi yapayım mutlu edeyim yok. tam tersine yalnız bırakıp kaveye oyun oynamaya gitti ki cumartesi pazar da kavedeydi.... yani her zaman gittiği yer. e beni de her zaman evde görüyor ya ondan galiba....

Ben şanslıyım desene.. sevgiliykende romantikti,evlenince azaldı tabi ama bitmedi.
sevgiliyken çok azdı yok gibiydi evlenince hiç olmadı. önemsememiştim ama insanın gerçekten canı sıkılıyor. yapmayacağını bilsen de her ne kadar da olsa bekliyorsun. bekleyip de olmayınca da üzülüyorsun.ama bu son oldu bunda bişi yapmıyorsa geriye bişi kalmıyo zaten. başka bişeye üzülmem. haaa olurda hamile kalırsam, doğum yaparken gelmeyebilir. bi de ona üzülürüm.

Sevgiliyken sinyalleri vermiş aslında.. olsun ya herkes romantik olmak zorunda değil.. bende değilim mesela.. erkek olsam kesin odun bişey olurdum.. dün gece adam güzel güzel beni süzüyor,bikaç kere baktım hayırdır der gibi:) baktım hala bakıyor,bişey mi oldu niye bakıyorsun dedim düşün odunluk seviyemi :) adam hala kendini bozmayıp çok güzelsin bla bla bişeyler dedi.. kabullenmek alışmak lazım.. beklentilerimizi yükselttiğimizde ve gerçekleşmediğinde üzülüyoruz.. en iyisi sıfır beklenti.. hiçbirşey beklemediğimizde hiçbirşey olmazsa üzülmeyiz,zaten beklemiyorduk deriz.. belki bişey olur adamın bişey yapası gelir ozamanda mutlu oluruz..
içinde olmayan adama bişeyler yaptırmak çok zor..

Oynasma kismindan nasil kuzeninin bosanmasina geldinizde telefon size kaldi :)
Cok guldum kusura bakmayin

gül tabi yaa, gülünecek haldeyim çünkü
isteksiz olunca kalkmadı onun aklında kave varmış o sırada galiba tlf da çalıp durdu zaten susmadı. kuzeni aradı işte o sırada :) sonra annesi aradı, sonra teyzesi aradı. kalk bak tlf na dedim yaaa.... açmıyo işte durun dimi.... yok....ondan sonra konuşmaya geçildi tabi bu yüzden olmadı gibisinden
ya o onların hayatı, bizim de bi hayatımız var diyemedim.
annesi de akşam beni arıyor kaveye gitmiştir sen de evde yalnız kalma gel dedi yaaa. gitmedim tabi
ben de indim aşağı kola cips sigara aldım hediyemi açtım

Bizim nikah tarihimiz 14 şubat. Otellerin sevgililer günü paketi mutlaka oluyor birde üstüne yıldönümü olunca katmerli bişeyler yapıyorlar:) odaya şarabı pastayla getirirse al pastayı kafasına çarp,şimdi git peynir ve meyve tabağı yap de

aynen öyle bundan sonra ben de odunla odun olcam. babası ona oğlum bi doğum gününü bi evlilik yıl dönümünü unutma gerisini naparsan yap demiş. ben tanışma yıl dönümü falan söylediğimde bunu söylemişti. belki evlilik yıl dönümü yapar... ama yok. bunda bişi yapmadı geriye de bişi kalmıyo zaten. bekleyecek bişeyim de yok artık. sıfır beklenti. çok mutluluk

yok boyle birsey ya soyledinmi telefon senindi aslinda diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…