• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 1 yıl boyunca resimli olarak saç uzatıyorum!

ChopSuey

...........
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
2.587
3.445
198
1 yıl boyunca fotoğraf çekip saçlarımın ne kadar uzadığını ve ne gibi değişimler olduğunu yazacağım.

Yaptıklarım:
-Sinameki kürünü uyguluyorum...(Badem yağıyla birlikte. Hint yağı da olur)
-Şampuanıma çam terebentin koydum.
-Diyete girdim, abur cubur yemeyi kestim.
-Banyoda saçımı şampuanladıktan sonra saç kremi uyguluyorum.

Bu kadar. 1 yılda nasıl bir değişim olacağını merak ediyorum. :KK51:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1200154 24.07.2014

Başlangıç fotoğrafım bu... Bu fotoğrafı saçlarımı yıkayıp taradıktan sonra çektim...1 yıl boyunca her ay böyle fotoğraf çekip saçlarımın ne kadar uzadığını ve ne gibi değişimler olduğunu yazacağım.

Yaptıklarım:

Bu kadar. 1 yılda nasıl bir değişim olacağını merak ediyorum. :31:

benim saçlarım ayda yaklaşık 3 cm kadar uzuyor ama kopmalar çok fazla..
anlamadığım abur cubur ile saç uzatmanın alakası ney:44:
bende şampuanıma çam terebentin koydum dökülmelere karşı..
bende krem kullanıyorrum..
bide saçlarım çok çabuk beyazlıyor hızlı uzadığı için 2-3 haftada bir boya yapıyorum diye bilirim malesef..

bide ben duştan sonra sıkılan sular var ya mavi su gibi onlardanda çok kullanıyorum

bide saçlarım çok çabuk beyazlıyor hızlı uzadığı için 2-3 haftada bir boya yapıyorum diye bilirim malesef..

Benim ince telli olduğu için bende de kopma oluyordu ama yavaş yavaş tarıyorum. Kopmalar azaldı. Saç sağlığımız için beslenmemize de dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. :40: Saç beyazlaması genetik olduğu için bunun hakkında size verebileceğim bir tavsiye yok maalesef.

Son düzenleme:

Benim ince telli olduğu için bende de kopma oluyordu ama yavaş yavaş tarıyorum. Kopmalar azaldı. Saç sağlığımız için beslenmemize de dikkat etmeliyiz, ondan daha sağlıklı beslenmeliyiz diye düşünüyorum. :40: Saç beyazlaması genetik olduğu için bunun hakkında size verebileceğim bir tavsiye yok maalesef.

evet genetik ben boyada saçlarımı yıpratıyor anlamında yazmıştım:1:
o kürleri uygularken sıkılmıyor musun
ben de yapmak istiyorum ama çok tez canlıyım hiç vakit ayıramam düzenli yapmam diye başlamıyorum..:31:

evet genetik ben boyada saçlarımı yıpratıyor anlamında yazmıştım:1:
o kürleri uygularken sıkılmıyor musun
ben de yapmak istiyorum ama çok tez canlıyım hiç vakit ayıramam düzenli yapmam diye başlamıyorum..:31:

Saçlarımda geçen yıldan kalma röfle var, bazen kuruluk oluyor saçımda. Kendimi yapmak zorunda hissediyorum o yüzden. :31: Saça çok önem veriyorum :1:

Son düzenleme:
Saçlarımda geçen yıldan kalma röfle var, bazen kuruluk oluyor saçımda. Kendimi yapmak zorunda hissediyorum o yüzden. :31: Saça çok önem veriyorum :1:

benim saçlarımda çok kuru..
ama senin saçların maşallah çok gür sağlıklı duruyor..
ama kesimi ilede alakalı olabilir..

benim saçlarımda çok kuru..
ama senin saçların maşallah çok gür sağlıklı duruyor..
ama kesimi ilede alakalı olabilir..

Teşekkür ederim. :42: Babama çekmişim bu konuda. Hep düz kesim yaptırıyorum ben, katlı kesimler hoşuma gitmiyor. Katlı saçlara şekil vermek de zor, geçmişte saçlarım katlıydı. :25:

Eki Görüntüle 1200154 24.07.2014

Başlangıç fotoğrafım bu... Bu fotoğrafı saçlarımı yıkayıp taradıktan sonra çektim... Yani doğal hali. 1 yıl boyunca her ay böyle fotoğraf çekip saçlarımın ne kadar uzadığını ve ne gibi değişimler olduğunu yazacağım.

Yaptıklarım:

Bu kadar. 1 yılda nasıl bir değişim olacağını merak ediyorum. :31:

Slm, aslinda guzel bi baslik atmisin :)
Bende sana katilabilirm resimli uzatma konusunda.
Ben iki ay once basladim, her ayin 24unde foto cekiyorum ne halde oldugunu gormek amacli -.
Bugunde foto gunum :1:, cekip yarin ekleyebilirm. Hem sana eslik etmis olurum :)

Slm, aslinda guzel bi baslik atmisin :)
Bende sana katilabilirm resimli uzatma konusunda.
Ben iki ay once basladim, her ayin 24unde foto cekiyorum ne halde oldugunu gormek amacli -.
Bugunde foto gunum :1:, cekip yarin ekleyebilirm. Hem sana eslik etmis olurum :)

Eşlik ederseniz sevinirim. Memnuniyetle. :7:

Canım merhaba:)
Bu cam terebentini bende denedim ama benim saçlarımı kazık gibi yapti , bıraktıgimdan itibarende tekrar yumusaklasti sendede öyle bir sorun oldumu, yoksa benim cam bozukmuydu acaba :)

Canım merhaba:)
Bu cam terebentini bende denedim ama benim saçlarımı kazık gibi yapti , bıraktıgimdan itibarende tekrar yumusaklasti sendede öyle bir sorun oldumu, yoksa benim cam bozukmuydu acaba :)

merhaba canım..
yok çam terebentin öyle yapıyor ama ben onun yanında birşey daha kullanıyordum yumuşatsın diye şuanda ne olduğunu hatırlamıyorum o zaman o kadar kazık gibi olmuyordu:1:

akşam eve gidip ne kullandığıma bakayım yazarım yarın buraya adını..
azda olsa yumuşatıyor çünkü..
ben saç kıran olmuştum sıkıntı stresten onları kullandım aynı hafta ufak ufak çıkmaya başlamıştı saçlarım..

merhaba canım..
yok çam terebentin öyle yapıyor ama ben onun yanında birşey daha kullanıyordum yumuşatsın diye şuanda ne olduğunu hatırlamıyorum o zaman o kadar kazık gibi olmuyordu:1:

akşam eve gidip ne kullandığıma bakayım yazarım yarın buraya adını..
azda olsa yumuşatıyor çünkü..
ben saç kıran olmuştum sıkıntı stresten onları kullandım aynı hafta ufak ufak çıkmaya başlamıştı saçlarım..

Sacimi hızlı uzatmasi ıçin kullandım ama şampuanin yarisinda biraktim, sen bana yakıver bir zahmet ;)

Zeytinyagi fikri iyiymiş:)
Ben Aydinda yaşıyorum, burada en saf zeytinyağları bulunur, o yönden şanslıyım, hemen deniyorum:16:

bende aydında okudum çok seviyorum orayı istanbuldan sonra çok iyi gelmişti..
bak sen aydın diyince sümer pide ve huzur pide aklıma geldi ahhh kapalı peynirli çekti canım :56::56:

Back
X