Gündüz 9 gibi kalkar 1 civarında uyur. Sonra akşam 8 civarı en fazla 1 saat uyur. Akşam 8 den sonra bidaha uyku yok. Gece 3 leri görüyoruz.Gunduz uykulari nasil? Sabah kacta kalkiyor?
Akşam 8de yatirmakla hata ediyorsun bence o 1saatlik uykuyla enerjisini tazeliyor 8de yatirma 10 gibi uyursa artik kalkmaz yorgun oldugu için.Ve bu yaşta çoçuklar çogunlukla böyledir benim oglumda uyku sever çocuk degil çok cektim halen yordugu oluyor ama şimdi daha iyi.Merak etmeyin duzene girecektir sonunda.Gündüz 9 gibi kalkar 1 civarında uyur. Sonra akşam 8 civarı en fazla 1 saat uyur. Akşam 8 den sonra bidaha uyku yok. Gece 3 leri görüyoruz.
Aksam 8de yatacaksa sabah 7-7:30 gibi kalkip ogle uykusunu en gec 11:30da yapmali. Yoksa gece 9 bucuk 10’dan once yatirmayin bence.Gündüz 9 gibi kalkar 1 civarında uyur. Sonra akşam 8 civarı en fazla 1 saat uyur. Akşam 8 den sonra bidaha uyku yok. Gece 3 leri görüyoruz.
Bugün sizi dinledim ve 10 gibi yatırdım. Yine aynı 1 saat yatti uyandı. Şuanda saat gece 2 ve biz yine ayaktayız. Eşim 8 5 çalışıyor. Adam hergun uykusuz gidiyor.Akşam 8de yatirmakla hata ediyorsun bence o 1saatlik uykuyla enerjisini tazeliyor 8de yatirma 10 gibi uyursa artik kalkmaz yorgun oldugu için.Ve bu yaşta çoçuklar çogunlukla böyledir benim oglumda uyku sever çocuk degil çok cektim halen yordugu oluyor ama şimdi daha iyi.Merak etmeyin duzene girecektir sonunda.
Bugün gündüz 3 e kadar uyutmadm. 3 de uyudu akşamda 10 a kadar oyaladim oyunlar vs derken. Fakat yine aynı. 11 de uyandı. Birdaha uyku yok.Akşam 8 de yatması normal değil artık tek uykuya düşürün sadece gündüz öğlen uyusun uyumasına izin vermeyin oynayın hoplatın kitap okuyun vs vs aksam 08:30 da zaten otomatik uyur
Canım bende bunlari yaşadim anliyorum seni bende oglumu yatiriyordum ayni seninkinin yaş zamanlarinda uyuyordu tam ben uzanicam uyaniyordu beşiginde salliyordum ayagimda salliyordum uyku haram oluyordu yani benim oglum uyku sever çoçuk olmadigi için belkide senden beterini yaşadim heleki bebek zamanlarinda şu an gunduzler uyurken yine bazen beni sinirlendiriyor ama geceler iyi uyuyor.Ben mecbur kaldim yanima yatirdim artik çunki bitik durumdaydim benim yanimda uzanirsa asla uyanmiyordu nasil biliyormusun uyutuyordum yatagina yatiriyordum gecenin hangi saatinde uyansa artik yanima yatiriyordum hemen uyuyordu.Bu sorunu boyle çozduk şu an kendi yataginda uyuyor yani gunduzleri benimle uyuyor geceleri yerinde anlaşdik boyle.Bugün sizi dinledim ve 10 gibi yatırdım. Yine aynı 1 saat yatti uyandı. Şuanda saat gece 2 ve biz yine ayaktayız. Eşim 8 5 çalışıyor. Adam hergun uykusuz gidiyor.
Yok uyumuyor diye verdi. Alerjik bir ilaç olduğunu belirtti ama bir zararı olmaz uyumadıgi zamn ver uyusun dedi fakat hiç bir etkisi yokAlerjik bir bebek mi doktor neden zaditen verdi? Kızım doğduğundan beri zaditen kullanıyor alerjik bir çocuk uyku yapar dediler ama asla bir etkisi olmadı sadece alerjisini yatıştırıyor.
Valla bizde uykuya hiç etki etmedi alerjisinde ise yaradı. Eğer uyku düzelmediyse boş yere kullanmayın derim.Yok uyumuyor diye verdi. Alerjik bir ilaç olduğunu belirtti ama bir zararı olmaz uyumadıgi zamn ver uyusun dedi fakat hiç bir etkisi yok
Maşallah bizimki yanımda da uyumuyor yanıma yatırıyorum ağlıyor besige koyuyorm ağlıyor. Acile gittik birşeyi yok dedi. Haftaya kontrolümüz var bakalım doktorumiz ne diyecekCanım bende bunlari yaşadim anliyorum seni bende oglumu yatiriyordum ayni seninkinin yaş zamanlarinda uyuyordu tam ben uzanicam uyaniyordu beşiginde salliyordum ayagimda salliyordum uyku haram oluyordu yani benim oglum uyku sever çoçuk olmadigi için belkide senden beterini yaşadim heleki bebek zamanlarinda şu an gunduzler uyurken yine bazen beni sinirlendiriyor ama geceler iyi uyuyor.Ben mecbur kaldim yanima yatirdim artik çunki bitik durumdaydim benim yanimda uzanirsa asla uyanmiyordu nasil biliyormusun uyutuyordum yatagina yatiriyordum gecenin hangi saatinde uyansa artik yanima yatiriyordum hemen uyuyordu.Bu sorunu boyle çozduk şu an kendi yataginda uyuyor yani gunduzleri benimle uyuyor geceleri yerinde anlaşdik boyle.
çocuklarin bazilari böyle canım uyumak istemiyorlar zorda olsa bu gunlerde geçiyor sabir olmak lazim.Ben bitkisel içerikli uyku ilaci veriyordum oda pek etki etmiyordu zaten.Maşallah bizimki yanımda da uyumuyor yanıma yatırıyorum ağlıyor besige koyuyorm ağlıyor. Acile gittik birşeyi yok dedi. Haftaya kontrolümüz var bakalım doktorumiz ne diyecek
Onu da denedim. Oda ilk gün etki etti çok güzel uyudu. Fakat birdaha etkisi olmadi. (By by) olanı kullandikçocuklarin bazilari böyle canım uyumak istemiyorlar zorda olsa bu gunlerde geçiyor sabir olmak lazim.Ben bitkisel içerikli uyku ilaci veriyordum oda pek etki etmiyordu zaten.
Benimkisi 1 yaş 3 ayindan artik uyansada yanima uzatinca bu durumdan kurtuldum yoksa bende geceleri ayagimda sallardim beşikde filan işkence yani herkes uyuyor bir ben uyanik bebekle ama bu gunlerde geçti artik sizinde geçicek.Onu da denedim. Oda ilk gün etki etti çok güzel uyudu. Fakat birdaha etkisi olmadi. (By by) olanı kullandik
Akşam 8 gibi olan uykusunu uyutmayın gece uykusunu çok etkiler bir yaşındaki bir çocuk akşam 5 ten sonra uyutulmaması lazımGündüz 9 gibi kalkar 1 civarında uyur. Sonra akşam 8 civarı en fazla 1 saat uyur. Akşam 8 den sonra bidaha uyku yok. Gece 3 leri görüyoruz.
Bir yaşında bebek çoğunlukla 2 uykı yapar. 3,5 saatlil uyku aralıklarıyla. Yorgun düşüyordur. Akşam 8 de ise artık gündüz uykusu olmaz gece uykusu başlar. Geç yatsın daha iyi uyur mantığı da doğru değil. Yaşına uygun uyku aralıklarıyla uygun saatte. Tercihen en geç 9daGündüz 9 gibi kalkar 1 civarında uyur. Sonra akşam 8 civarı en fazla 1 saat uyur. Akşam 8 den sonra bidaha uyku yok. Gece 3 leri görüyoruz.
Bence vermeyin zaditen çokta masum bı ilaç değil ben kızımda uzun zaman kullandım hiçbir faydası olmadı hazır böbreklerine zarar verdi bideYok uyumuyor diye verdi. Alerjik bir ilaç olduğunu belirtti ama bir zararı olmaz uyumadıgi zamn ver uyusun dedi fakat hiç bir etkisi yok