- 5 Aralık 2024
- 7
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi askask4205
Aşırı çok uyaniyor daha az uyanması için ne yapmam gerek daha hic dişimiz çıkmadı ondan olabilir mi diyorum19 aydan sonra azaldı 24 aydan sonra düzene girdi
Hekimin söylediği bir hastalık vs yoksa herşey olabilir ben 1.5 yıl çektim ve kimse bir çözüm bulamadı günde 3 saat uyuyordum ve onu da bölük bölük yenidoğan çocuk 24 saatin sadece 6 saati uykuda oluyordu ve o da aralıklı düşününAşırı çok uyaniyor daha az uyanması için ne yapmam gerek daha hic dişimiz çıkmadı ondan olabilir mi diyorum
Alerjisi var o yüzden vucudunda kızarıklıklar var onlar da kaşınıyor olabilir diyorum geceleri bende ne uyuyorum ne uyumuyorum bilmiyorum artık bide emzik emiyor onu da bulamayınca uyanıyor artık 1yaşı beklerken simdi de 2 yaşi bekleyecez artık demek kiHekimin söylediği bir hastalık vs yoksa herşey olabilir ben 1.5 yıl çektim ve kimse bir çözüm bulamadı günde 3 saat uyuyordum ve onu da bölük bölük yenidoğan çocuk 24 saatin sadece 6 saati uykuda oluyordu ve o da aralıklı düşünün
Emiyor dediler memeyi kestim suya kalktı 45 dk bir vs sabah saatlerinde (5-7 )uyanıp hiç uyumuyor oyun oynuyordu
Diş sebep olabilir
Ama inanın bana söyleyenen 2 yaşında düzelecek oldu ve cidden yavaş yavaş düzene girdi şimdi 3 saatte bir anca kalkıyor 10 saat falan uyuyor
Zamanla
Ne demek çok zor zamanlar biliyorum ama geçiyor ve daha keyifli hale geliyor.Alerjisi var o yüzden vucudunda kızarıklıklar var onlar da kaşınıyor olabilir diyorum geceleri bende ne uyuyorum ne uyumuyorum bilmiyorum artık bide emzik emiyor onu da bulamayınca uyanıyor artık 1yaşı beklerken simdi de 2 yaşi bekleyecez artık demek kicok tesekkur ederimm bilgiler icin
Tabi ki bekleyip göreceğiz artık buna bir çözüm yok bebekleri anlamak cok zorNe demek çok zor zamanlar biliyorum ama geçiyor ve daha keyifli hale geliyor.
Belki daha erken yoluna girer her çocuk kendine özgü
Benim kızımda 10 aylık ve uykularımız berbat. 30-60 günlükken çok güzel uyurdu. 2 aylıktan itibaren geceleri uyumuyor. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı artık uykuyu sevmediğine emin oldum. En son ne zaman deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum bile. En kısa sürede düzene girmesini temenni ediyorum. Uykusuzluk çok zor Allah yardımcımız olsun.Iyi geceler hanımlar :)
1 yaşına 1 hafta kalmış bir ogluşum var. 7 aydan sonra geceleri uyanıp sabah 4 5 e kadar uyumuyordu. Son 1 aydir bir düzen oturdu derken aşırı sık uyaniyor geceleri de ne yapmam gerek ne zaman gecer bu durumlar ?
5 aya kadar iyiydi bizimkisi de sonra 9 10 aya kadar ne gunduz ne gece uykusu vardi sabah 5lere kadar ooturuyorduk. Şu 1.5 aydir düzen var ama gece çok uyanıyor vallahi bebekleri anlamak atak dönemi felan diyorlar canları isteyince atağa giriyor cani isteyince çıkıyor biz annelere allah yardımcı olsun güç kuvvet versin findiklarin cani sagolsun da geçer gider diyelimBenim kızımda 10 aylık ve uykularımız berbat. 30-60 günlükken çok güzel uyurdu. 2 aylıktan itibaren geceleri uyumuyor. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı artık uykuyu sevmediğine emin oldum. En son ne zaman deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum bile. En kısa sürede düzene girmesini temenni ediyorum. Uykusuzluk çok zor Allah yardımcımız olsun.
Amin inşallah en kısa sürede düzene girerler böyle çok zor ya bu saat oldu hala uyutamadım mesela5 aya kadar iyiydi bizimkisi de sonra 9 10 aya kadar ne gunduz ne gece uykusu vardi sabah 5lere kadar ooturuyorduk. Şu 1.5 aydir düzen var ama gece çok uyanıyor vallahi bebekleri anlamak atak dönemi felan diyorlar canları isteyince atağa giriyor cani isteyince çıkıyor biz annelere allah yardımcı olsun güç kuvvet versin findiklarin cani sagolsun da geçer gider diyelim
Allahım güzel rahat uykular versin yavrularımıza inşallahAmin inşallah en kısa sürede düzene girerler böyle çok zor ya bu saat oldu hala uyutamadım mesela
Bizde aynıyız pazartesi doğum günü ve yaklaşık 1 haftadır gece uykuları çok kötü ya çok sık uyanıyor beni uyutmuyor ya da 1 kere uyanıp 3-4 saat geri dalmıyor. Bitmiş bir durumdayım o uykusuzluğa güne 6-7 arası başlıyoIyi geceler hanımlar :)
1 yaşına 1 hafta kalmış bir ogluşum var. 7 aydan sonra geceleri uyanıp sabah 4 5 e kadar uyumuyordu. Son 1 aydir bir düzen oturdu derken aşırı sık uyaniyor geceleri de ne yapmam gerek ne zaman gecer bu durumlar ?