1 yasinda bi atak donemi var ona girmis olabilir. Benim oglum da 1 yasinda gece cok uyaniyo ve agliyo. Su veriyorum.bolca sabaha kadar 300 400 ml su iciyo cunku cok sicak. Sulugunu yatagina koyup yerini gosterin. Uyandikca kendisi alip icebilir boylece uykuya da devam eder eger desteksiz uyuyosaMerhaba herkese
Oğlum 1 yaşında yaklaşık 20 gündür hem gece hem gündüz uykularından ağlayarak uyanıyor. Gündüz bir şekilde idare ediyoruz ama gece kıpır kıpır sürekli hareketli ve ağlıyor doğru düzgün uyku uyumuyor haliyle bizde artık tükendik. Bizi çok yordu5 aylık gebeyim riskli gebelik yaşıyorum doğru düzgün uzanıp dinlenemedim ne zamandır kendimi çok bitkin yılgın hissediyorum. Allah’a isyan etmek istemiyorum ama neden herşey bu kadar üstüme geliyor oğluma ne oldu bilmiyorum. Asla böyle değildi gece uyanmazdı bile şimdi bizi çok zorluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Ne gibi çözümler bulabildiniz ? İşe yaradı mı? Lütfen fikir verin kafayı yemek üzereyim
Sıcakta bebekler hiç uyuyamıyor ya da gazı olabilir. Yeni bir gıda tattı mı? Alerji yapmış olabilir?Merhaba herkese
Oğlum 1 yaşında yaklaşık 20 gündür hem gece hem gündüz uykularından ağlayarak uyanıyor. Gündüz bir şekilde idare ediyoruz ama gece kıpır kıpır sürekli hareketli ve ağlıyor doğru düzgün uyku uyumuyor haliyle bizde artık tükendik. Bizi çok yordu5 aylık gebeyim riskli gebelik yaşıyorum doğru düzgün uzanıp dinlenemedim ne zamandır kendimi çok bitkin yılgın hissediyorum. Allah’a isyan etmek istemiyorum ama neden herşey bu kadar üstüme geliyor oğluma ne oldu bilmiyorum. Asla böyle değildi gece uyanmazdı bile şimdi bizi çok zorluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Ne gibi çözümler bulabildiniz ? İşe yaradı mı? Lütfen fikir verin kafayı yemek üzereyim
Biz yaşadık.Sizi çok iyi anlıyorum.Saniyorum bı süreçti bu.Doktorumuza danistik çünkü biz de tükenmiştir.Bi damla reçete etti bize.Mucizeler yaratmadı ama çok daha iyi oldu hem bebeğim hem bizim için.Doktorunuza mutlaka danışın.Merhaba herkese
Diş sorunu olabilir götür doktara baktirMerhaba herkese
Doktorunuz hangi damlayı yazdı size biz de gittiğimizde danışalım eğer size iyi geldiyse.Biz yaşadık.Sizi çok iyi anlıyorum.Saniyorum bı süreçti bu.Doktorumuza danistik çünkü biz de tükenmiştir.Bi damla reçete etti bize.Mucizeler yaratmadı ama çok daha iyi oldu hem bebeğim hem bizim için.Doktorunuza mutlaka danışın.
Kuzeyde yaşıyoruz burası asla sıcak olmuyor öyle bir derdi yok şükürDiş ağrısı ya da sıcak hava.
Kuzeyde diş çıkarmıyor musunuz?Kuzeyde yaşıyoruz burası asla sıcak olmuyor öyle bir derdi yok şükür
Yok takma damakla geziyoruz burada diş çıkarılmıyorKuzeyde diş çıkarmıyor musunuz?
protein tüketiminiz için zor olmalı. Protein gelişim için mühim.Yok takma damakla geziyoruz burada diş çıkarılmıyor