- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.382
- 133
- 27
- Konu Sahibi Perfect0123
Ben anlamıyorum ya Ramazan bu demek değil ki. Ha bende seviyorum hep beraber iftar açmayı toplanılmayı ama herkesin gönlü olduğu neşeli olduğu bisey olması lazim can atması lazım insanın çağırmak için, gitmek için. Eğer zoraki yapiyorsaniz bunun ne anlamı var ki zorluyorlar? 4 tane gorumceniz var 1 tanesi bile mi yardim edemez ? 1 çeşit yemek yapip da mi getiremez. Valla şükürler olsun benim kayinaileme o zaman elime ayağıma dolanan bi evladım olmasa bile nasıl yardım edebiliriz ki kolaylar işini die düşünüyorlar yediğimiz yeri de süpürüyorlar hatta. Ama bende öyleyim bi işleri olsun sabahtan giderim yardıma yada 1 çeşit yapar götürürüm bence böyle guzellestirilmeli bugünler ki herkes içinde bi hevesle çağırsın, sonra niye eski ramazanlar bayramlar yok? E önceden aileler kalabalık hep bi elden yapılıp gelenlerin de yardımıyla toplanıp geçip gidiyormuş ne güzel. Kendi annemlerden alıştım halamlara dayımlara giderdik ama iftardan yarim saat once niye? Bizim geleceğimizi bilmesinler ki zahmet edip kendilerini biseyler yapacaz diye yormasınlar. Çorbasıyla yemeğiyle bizde yapar gotururduk cat kapı 2 evin de yemeğini birleştirir Allah ne verdiyse yerdik.
Son düzenleme: