- 4 Mart 2014
- 865
- 457
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Onlar direkt arayıp iftara gelicez diyorlarŞahsen şu anda kaldıracak gücünüz yok gibi anladım. Kendinizi zorlamanin anlami yok. Aslinda ailelerin bunu düşünmesi lazım. Ama nerde. Şu an haliniz yoksa daha sonra çağrın.daha ramazanin başı.
Onlar direkt arayıp iftara gelicez diyorlar
Allah razı olsn pamukannesiSöyleyin müsait olmadığınızı. Ayıp değil. Esinize de söyleyin o söylesin gerekiyorsa. Millet yiyecek yer arayacağina su durumda elinizden tutsun. Daha kiranizi verememissiniz, ama onu soran eminim ki kimse yok.
Eşim çocuga bakamaz çnkü mesailere gidiyor eve gece geliyorEskiden annelerimiz ne yapsınlar kaç çocukla misafir ağırlıyorlarmış bence bunlar hep bizim çağımızın şımarıklığı.
Eşime çocuğu bakmaya yardım etmesini söylerdim o arada da yemekleri yapardım sanırım.Kalabalık aile sofraları güzeldir bence 1 akşamdan bir şey olmaz.
Benm annem de eskiden halamlara hizmet ederdi ama bize babannem bakardı ??Eskiden annelerimiz ne yapsınlar kaç çocukla misafir ağırlıyorlarmış bence bunlar hep bizim çağımızın şımarıklığı.
Eşime çocuğu bakmaya yardım etmesini söylerdim o arada da yemekleri yapardım sanırım.Kalabalık aile sofraları güzeldir bence 1 akşamdan bir şey olmaz.
O zaman kayınvalidenizden yada görümcelerinizden birine rica edin çocukla ilgilenmelerini yani illa gelmekte ısrar ediyorlarsa.Benm annem de eskiden halamlara hizmet ederdi ama bize babannem bakardı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?