- 19 Temmuz 2024
- 88
- 75
- 23
- Konu Sahibi Kkitaplarvekedilerr
Merhaba hanımlar. Başlıktan anlayacağınız üzere 1 yaşında çocuğum var. Uyku ve beslenme düzenimiz berbat. Son dönemler de asla gece 2-3den önce uyumuyor, gece çok sık uyanıyor ve gündüz de tam uyanması haliyle 12-1 buluyor. Daha çok erken olmasına rağmen uzun süredir de öğlen uykularımız teke düştü. Öğlen 4 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor ve gece de çok geç uyuyor. Erken yatırmayı başarabilsem bile (11 civarı) mutlaka 1 saat uyuyup uyanıyor. Geç kalktığımız için ara öğünümüzde 2 ye düştü. Kahvaltı ve akşam yemeği. Öğleye fırsat olmuyor. Gece geç saatlerde genelde bir öğün daha yapıyoruz. Ve asla doğru düzgün bişey yemiyor. Tabağını bitirmesi çok nadirendir. Süreklii emmek istiyor. Abartmıyorum 20 dakika da bir hatta bazen 10 dakikayı buluyor. Memeyi emzik sanıyor artık. Ve gün boyu aşırı derece de huysuz sürekli mızmızlanıyor. Gün boyu uslu durduğu zaman 1 saat bile değildir. 4 yaşında bir oğlum daha var ve inanın tüm düzenim alüst olmuş durumda. Emzirmeyi bırakmalı mıyım sizce? Yemeği ve uykusu düzene girer mi? Bi yandan da çok küçük olduğunu düşünüyorum içim sızlıyor ama böyle de çok bozuk bi düzen içinde oluyoruz. Napacağımı şaşırdım, aynı durumu yaşayan ve atlatan tecrübeli annelerim lütfen bana yardımcı olur musunuz?